Paraveterinair Gezelschapsdieren Universitair Dierenziekenhuis (0,8 fte)

Paraveterinair Gezelschapsdieren Universitair Dierenziekenhuis (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
16 dec 6 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij je ontwikkelen op een breed paraveterinair gebied en het verschil maken voor mens en dier? Kom dan werken bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren!

Functieomschrijving

Functie
Voor de afdeling Gezelschapsdieren bij het Universitair Dierenziekenhuis zoeken we een enthousiaste collega. Een gedreven Allround Paraveterinair voor onder andere de Spoed- en Intensieve zorgafdeling. Het grootste deel van je werkzaamheden bestaat uit de ondersteuning van de dierenartsen/specialisten bij de opvang van eerste- , tweedelijns en derdelijns (spoed)patiënten binnen en buiten kantooruren. Daarnaast verzorg je communicatie met patiënteigenaren en verricht je baliewerkzaamheden. Kortom, het werk is veelzijdig, vaak in de context van de opleiding van de studenten.

Als Dierenziekenhuis staan wij dag en nacht klaar voor onze patiënten gedurende 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Je komt op een super interessante plek terecht! Je werkt bij het Dierenziekenhuis niet alleen aan het beter maken van dieren, maar je wordt ook zelf beter! Je werkt samen met internationale topspecialisten en andere bevlogen dierenartsen en paraveterinairen, die graag hun kennis met je delen. Je werkt in een omgeving met de modernste diergeneeskundige faciliteiten. Zo beschikken de klinieken over volledig uitgeruste operatiekamers, de beste diagnostische voorzieningen, eigen laboratoria voor uitgebreid bloed- en weefselonderzoek en een gespecialiseerde apotheek. Bekijk voor een impressie van het werk Radiotherapie bij de universiteitskliniek voor gezelschapsdieren.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent een Paraveterinair met passie voor de opvang van patiënten en alles wat daarbij komt kijken. Als paraveterinair bij het Academische Dierenziekenhuis:
 • heb je met succes je opleiding ‘paraveterinair’ afgerond en al enkele jaren ervaring als paraveterinair;
 • maak je het verschil voor mens en dier;
 • ben je in grote mate in staat zelfstandig patiënten te verplegen;
 • los je onverwachte problemen samen op met je collega’s;
 • beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je stressbestendig en flexibel;
 • vind je het leuk om studenten te begeleiden;
 • werk je in een 24-uurs rooster wat onder meer inhoudt dat je wisselend dag, avond en nachtdiensten draait en regelmatig in de weekenden ingedeeld staat;
 • wil je je als paraveterinair verder door je te ontwikkelen op een breed paraveterinair gebied. Wij bieden een afwisselende functie in een boeiende maar ook gezellige werkomgeving veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Je werkt 3 of 4 diensten per week.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,6 - 0,8 fte) voor de duur van een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.  Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.402,- en maximaal € 3.026,- (schaal 5/6 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Naast je salaris ontvang je een aantrekkelijke toeslag voor het werken op onregelmatige tijden, Goede kwaliteit van zorg vinden we essentieel: we bieden daarom een nascholingsprogramma aan, specifiek gericht op het vakgebied spoed en intensieve zorg.  

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Bij het Universitair Dierenziekenhuis, onderdeel van de faculteit, werkt een toegewijd team van professionals van verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de geneeskunde van gezelschapsdieren en paarden tot op het hoogste specialistische niveau uitoefenen en doorlopend verbeteren. In het Dierenziekenhuis worden de drie kerntaken patiëntenzorg, onderzoek, en onderwijs met passie vervuld. Studenten volgen in het ziekenhuis klinisch onderwijs en wetenschappers doen onderzoek naar het beter maken van mens en dier.

Vind je het leuk om als Allround Paraveterinair in hét Academische Dierenziekenhuis te werken? Met zeer diverse patiënten in een dynamische werkomgeving? Werk je gemakkelijk samen in een leuk en super kundig team van collega paraveterinairen, dierenartsen en specialisten? Ben je enthousiast over je vak en wil je je hier graag verder in ontwikkelen? Kom dan werken bij het prachtig geoutilleerde Universitair Dierenziekenhuis op het Utrecht Science Park bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren.

Specificaties

 • Paramedische patiëntenzorg
 • 28—32 uur per week
 • €2402—€3026 per maand
 • MBO
 • 1202184

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 108, 3584 CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you