Analist eiwitten

Analist eiwitten

Geplaatst Deadline Locatie
20 dec 29 jan Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om eiwitten te analyseren in een laboratorium? Denk jij graag mee over hoe onderzoeksmethodes verbeterd kunnen worden? Wil jij samen met ons bijdragen aan een veilige voedselketen voor mens en dier? Wageningen Food Safety Research (WFSR) is op zoek naar een ervaren Analist eiwitten met een HBO achtergrond.

Wat ga je doen?
Als analist bij WFSR (onderdeel van Wageningen University & Research - WUR) draag jij bij aan ons doel, namelijk het veilig houden van de voedselketen voor mens en dier. Jij komt te werken in het team 'Growth Promotors' en jouw specialisme is het uitvoeren van eiwit analyses in voedingsmiddelen
Als analist eiwitten voer je niet alleen analyses uit, maar ontwikkel je ook methoden voor bijvoorbeeld allergenen, eiwit toxinen en eiwit groeibevorderaars. Daarnaast werk je mee aan het optimaliseren en valideren van analysemethoden. De nadruk van het werk ligt op instrumentele analyses met behulp van onze state-of-the-art meetsystemen op het gebied van LC-(HR)MS/MS.
Jouw ervaring delen we graag met onze andere analisten dus het opleiden van collega's behoort ook tot je taken. Jouw analyse- en onderzoeksresultaten worden gerapporteerd aan de projectleider. Als analist werk je in een projectteam met een of meerdere collega's Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren en rapporteren van de analyses.
Binnen WFSR doen wij onderzoek om de veiligheid van de voedselketen te waarborgen. Jouw bijdrage hieraan is dan ook essentieel zodat ons eten niet alleen lekker is, maar ook veilig en gezond. Wij werken ook samen met andere onderdelen van Wageningen University & Research (WUR).

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting analytische chemie of vergelijkbaar
 • Je hebt ervaring met eiwit analyses
 • Je hebt ervaring met het werken met LC-(HR)MS en monstervoorbewerkingstechnieken
 • Ervaring met werken binnen een ISO17025 geaccrediteerd laboratorium is een pré.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met projectmatig werken
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
In onze internationale werkomgeving wordt steeds meer in het Engels gecommuniceerd. Voor deze functie gaat het om taalniveau B2 Heb je dit niveau nog niet, dan helpen wij je vanzelfsprekend en kun je terecht bij ons taalcentrum Wageningen in'to Language

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal €2908,- tot maximaal €4151 bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 9). Bovendien is een aanstelling van 32 uur per week bespreekbaar.
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.
Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 17e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit" van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers en 13.200 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020. Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Voeding
 • max. 36 uur per week
 • HBO
 • P996971-12

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you