Coördinator bedrijfsvoering Sociale Geografie en Planologie (0,8 - 1,0 fte)

Coördinator bedrijfsvoering Sociale Geografie en Planologie (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 dec 6 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij iemand die zich thuis voelt in een ondersteunende functie en heb jij kennis van financiële processen? Lees het profiel en reageer!

Functieomschrijving

Houd jij van het werken met ‘facts and figures’? Krijg jij er energie van als alles onderaan de streep weer klopt? Vind jij het een uitdaging om de brug te vormen tussen wetenschappers en een strakke bedrijfsvoering? Lees dan vooral verder.

Binnen de faculteit zijn we voor ons departement Sociale Geografie en Planologie op zoek naar een Coördinator Bedrijfsvoering die zich thuis voelt in een academische setting. Iemand die vooruitdenkt en bijdraagt aan een professionele ondersteuning van het departement en actief meedenkt over de inrichting en procesverbetering van de departementale bedrijfsvoering.

Als Coördinator Bedrijfsvoering ben je een professional die verbindend optreedt en medewerkers in staat stelt om maximaal resultaten te boeken op het gebied van onderzoek en onderwijs. Je belangrijkste aandachtsgebied binnen de bedrijfsvoering van het departement is het zorgdragen voor de  financiële processen in het kader van de onderwijs- en onderzoeksondersteuning. Je werkt daarin graag samen met allerlei soorten mensen en bent voor iedereen een professionele  gesprekspartner.

 

Taken

 • Je bent sparringpartner voor en ondersteunt de departementsmanager.
 • Je beheert diverse financiële processen binnen de afdeling zoals toekenning van geld uit departementale fondsen en UU brede regelingen. De informatie die daarvoor nodig is verzamel je tijdig binnen het departement.
 • Je verricht ondersteunende taken en handelt zelfstandig de eenvoudige procedures af.
 • Je houdt je jezelf op de hoogte van de ontwikkelingen van relevante interne en externe beleidskaders en regelgeving,
 • Je draagt bij aan het opstellen van de managementinformatie en verzorgt op verzoek van de departementsmanager incidentele rapportages en overzichten.
 • Je signaleert knelpunten en doet proactief suggesties voor verbetering en optimalisering van de bedrijfsprocessen en het creëren van een cultuur van effectieve samenwerking en heldere communicatie.
 • Je draagt bij aan de voorbereiding van rapportages die nodig zijn voor het opstellen van de jaarstukken en de verantwoording van inzet van geoormerkte middelen van het departement; daarbij werk je nauw samen met de afdeling Finance & Control.
 • Je bent op de jouw aangewezen taakgebieden aanspreekpunt voor collega’s binnen het departement en de faculteit en stemt daarover af met de departementsmanager.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Onze ideale nieuwe collega brengt mee:

 • Minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau op het gebied van bedrijfsvoering of financiën;
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met het beheer van financiële processen;
 • Affiniteit met de drijfveren van wetenschappers; in staat die te vertalen naar goede financiële ondersteuning
 • Ervaring met diverse pakketten van kantoor automatisering en specifieke bedrijfsvoeringsystemen;
 • Initiatief, daadkracht en de vaardigheid dit te combineren met een dienstverlenende werkhouding;
 • Gerichtheid op samenwerking en communicatief/sociaal vaardig;
 • Aantoonbaar sterk in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat werken in een sleutelrol binnen een dynamische afdeling. Het betreft een dienstverband van 0,8 – 1,0 fte voor de duur van een jaar met, bij positieve evaluatie,  uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.960 - en maximaal € 4.670 – bruto per maand bij een fulltime dienstverband; de functie is ingedeeld in het profiel Coördinator Bedrijfsvoering 3,  schaal 10 CAO Nederlandse Universiteiten.


Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht onderzoekt de aarde: van de aardkern en het aardoppervlak tot en met het menselijk (ruimte)gebruik op de aarde. Altijd met een focus op duurzaamheid en innovatie. Met 3.400 studenten (BSc en MSc) en 720 medewerkers is de faculteit een sterke en uitdagende organisatie. De faculteit Geowetenschappen is georganiseerd in vier departementen: Aardwetenschappen, Sociale Geografie & Planologie, Fysische Geografie en het departement Sustainable Development.

Het departement Sociale Geografie en Planologie (SGPL) bestaat uit breed georiënteerde, interdisciplinair bekwame en maatschappelijk betrokken wetenschappers, die de sociale consequenties van ruimtelijke processen, ontwikkelingen en ongelijkheden bestuderen. Het doen van hoogwaardig wetenschappelijk en sociaal relevant onderzoek en het geven van inspirerend en bevlogen onderwijs zijn onze centrale ambities. Het departement Sociale Geografie en Planologie richt zich binnen haar onderzoeksprogramma ‘Urban Futures: Transitions Towards Economic and Social Sustainability for Cities’ o.a. op de economische lange-termijn-ontwikkeling van steden, de oorzaken van en de wijze waarop omgegaan kan worden met sociale ongelijkheid, de effecten van migratiestromen op de landen van herkomst en de samenlevingen waarin men arriveert, de effecten van mobiliteit op het welbevinden en de wijze waarop de transitie naar een duurzame stad en infrastructuur bereikt kan worden. Het onderzoeksprogramma is de basis voor de tweejarige onderzoeksmasters Human Geography en Geographical Information Management and Applications (GIMA) en de eenjarige professionele masters Spatial Planning, Human Geography en International Development Studies. Daarnaast verzorgt het departement een groot en hooggewaardeerd bachelorprogramma Sociale Geografie en Planologie. Uniek voor het departement zijn een leerstoelgroep (Geography Education) die zich richt op de ontwikkeling van het onderwijs in de geografie.

Specificaties

 • Financiën
 • Economie
 • 32—38 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • HBO
 • 1202199

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Princetonlaan 8a, 3584 CB, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you