Coordinerende Contractmanager wetenschappelijk onderzoek

Coordinerende Contractmanager wetenschappelijk onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
10 jan 31 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Alle contractuele zaken rond baanbrekend wetenschappelijk onderzoek perfect regelen. Dat is jouw boeiende rol als contractmanager wetenschappelijk onderzoek bij de TU Delft.

Functieomschrijving

Schoner en milieuvriendelijker afvalwater, de grenzen van microscopie verleggen om cellen beter te begrijpen, werken aan de batterij van de toekomst: dit zijn voorbeelden van innovaties die wetenschappers binnen onze faculteit Technische Natuurwetenschappen onderzoeken. Wetenschappelijk onderzoek met grote impact op onze samenleving. Vaak erg kostbaar onderzoek waarvoor we afhankelijk zijn van overheidssubsidies en financieringen van onderzoekspartners, nationaal en internationaal. Het gaat daarbij om grote bedragen, dus goede contractafspraken tussen de betrokken partijen zijn cruciaal. Jij zorgt dat de contractuele zaken tot achter de komma kloppen. Je buigt je over heel diverse contracten voor de tweede en derde geldstroom binnen onze faculteit. Zo kunnen onze wetenschappers doen waar ze goed in zijn: zich 100% focussen op onderzoek dat de wereld ingrijpend verandert.

Je werkt als coördinator / contractmanager met vier collega contractmanagers en een ondersteunend medewerker van het Contract Management Bureau van de faculteit TNW. Een leuk team waarin je veel zelfstandigheid en flexibiliteit krijgt, maar waar we elkaar ook altijd helpen. Prettig samenwerken vinden we erg belangrijk, net als een goede werk-privébalans.

Als coördinator ben je het dagelijks aanspreekpunt, overlegpartner en luisterend oor voor je vier collega contractmanagers en ondersteunend medewerker. Je coördineert de bij het team belegde taken, signaleert eventuele knelpunten en bespreekt deze met de faculteitssecretaris en Manager Contractmanagement. Je bent voorzitter van het wekelijks werkoverleg van het team en neemt deel aan het maandelijkse facultaire stafoverleg. Bij afdelingsoverstijgende vraagstukken binnen de faculteit overleg je met de faculteitssecretaris. Je draagt zorg voor de aansluiting tussen de werkprocessen van de contractmanagers en de totale procesketen 2e en 3e geldstroom binnen de faculteit.

Daarnaast ben je als contractmanager binnen onze faculteit het eerste aanspreekpunt voor de onderzoeksleiders bij het juridisch verwerken van nieuwe contracten, en draag je zorg voor de behandeling van de juridische vraagstukken. Je vindt het fijn om hen van dienst te zijn en je vraagt door, zodat je op een goede en effectieve manier kunt adviseren. Je bent onder meer betrokken bij overeenkomsten van de EU, de Nederlandse overheid, publieke organisaties en bedrijven. Je ziet erop toe dat deze overeenkomsten goed in elkaar steken, waarbij de aandachtspunten onder andere liggen bij intellectueel eigendom, aansprakelijkheid, toepasselijk recht en publicatie (een ware levensader voor wetenschappers). Zo nodig onderhandel je over de inhoud van dergelijke contracten om deze aan te passen aan de wensen van TU Delft. Verder zijn natuurlijk de subsidievoorwaarden van belang. Jouw werk is af als het dossier juridisch klaar is en voorzien van een tekenadvies wordt voorgelegd om getekend te worden door onze decaan. Jou ontgaat niets en je houdt de zaak juridisch en administratief op orde!

Natuurlijk sta je er niet alleen voor: voor het beste resultaat kun je collega’s van verschillende disciplines raadplegen, zoals juristen van Legal Affairs, IP- en subsidie-experts of collega’s van Finance. En natuurlijk de collega contractmanagers van je team en van andere faculteiten. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt hbo+ of wo-niveau in een relevante (bij voorkeur juridische) opleiding.
 • Je hebt ruime ervaring met (internationale) contractonderhandelingen, nationale en Europese subsidieprogramma’s en/of intellectueel eigendom.
 • Je bent (bij voorkeur) goed thuis in een academische omgeving met verschillende belangen en bestuurlijke verhoudingen, en je hebt bij voorkeur affiniteit met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van beta en techniek en de uitdagingen op het gebied van beta en techniek.
 • Je hebt jezelf op juridisch en organisatorisch vlak bewezen, je bent stressbestendig en werkt ook in ad-hoc situaties gestructureerd, kunt goed relativeren en gaat voor concrete resultaten.
 • Je bent een prettige en deskundige gesprekspartner met advieskracht en je vindt het leuk om veel verschillende contacten te onderhouden waarbij je in staat bent te verbinden, daarbij oog en gevoel hebbend voor (academische) bestuurlijke verhoudingen.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.974,- en een maximum van €5.439,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Legal Services

De directie Legal Services draagt bij aan het borgen van de zgn. legal, risk & compliance accountability van TU Delft. Een belangrijke taak is het leveren van strategisch advies en operationele ondersteuning op juridisch en veiligheidsgebied aan het College van Bestuur, de faculteiten en de Universiteitsdienst. TU Delft bundelt binnen de directie Legal Services vijf onderdelen die samen zorgdragen voor een brede ondersteuning: Legal Affairs, Intellectueel Eigendom/Octrooien, Contractmanagement, Projectmanagement en Integrale Veiligheid.

Specificaties

 • Juridisch personeel
 • 36—40 uur per week
 • €3974—€5439 per maand
 • HBO+
 • TUD03346

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you