HR Assistent faculteit Industrieel Ontwerpen

HR Assistent faculteit Industrieel Ontwerpen

Geplaatst Deadline Locatie
12 jan 19 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij op zoek naar een uitdagende ondersteunende functie waarin je veel te maken krijgt met Human Resources? Ons bevlogen en gezellige team zoekt een HR assistent!

Functieomschrijving

In deze functie als HR assistent maak jij deel uit van het HR-team en het  faculteitssecretariaat van de faculteit Industrieel Ontwerpen.

Binnen het HR team werk je nauw samen met de 3 HR adviseurs en de HR manager van de faculteit. Je ondersteunt hen door overzicht te creëren, actiepunten te bewaken, bijeenkomsten te plannen en de agenda van de HR manager te beheren. Jij bent altijd op de hoogte van (veranderende) procedures en regelgeving op HR-gebied en ook hierin heb je een bewakende rol. Hiermee kan jij als eerste aanpreekpunt voor IO medewerkers hun HR gerelateerde vragen beantwoorden of je weet deze door te verwijzen naar collega’s. Als HR-assistent informeer jij betrokkenen binnen de faculteit over wijzigingen in HR procedures en systemen, en help je mee met de implementatie hiervan. Ook ondersteun je HR-werkzaamheden op facultair niveau, zoals de Resultaat en Ontwikkeling cyclus. Je maakt je digitale HR-systemen snel eigen en helpt collega’s hierbij indien nodig. Op centraal niveau participeer je in centrale HR-projecten en draagt hierin op een kritische, maar prettige manier bij.

Het faculteitssecretariaat ondersteunt de administratieve en bestuurlijke processen binnen de faculteit en vervult daarbij een echte spilfunctie. Dit betekent dat jij altijd op de hoogte bent van het reilen en zeilen van de faculteit. Binnen het faculteitssecretariaat werk je samen met de assistent van de decaan en de assistent van de faculteitssecretaris. Incidenteel ondersteun je het faculteitssecretariaat in tijden van beperkte bezetting en drukte.

In deze zeer afwisselende functie is er ruimte voor het benutten van je talenten. We werken in een gezellig team en het is bespreekbaar om 1 of 2 dagdelen in de week thuis te werken. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt werkervaring in managementondersteuning in een academische of bestuurlijke omgeving. Aantoonbare ervaring met het werkveld HR is een pré.
 • Je hebt een klantgerichte instelling. Je bent een verbinder en zoekt samenwerking op.
 • Je bent digitaal vaardig en je kunt collega’s daardoor ondersteunen.
 • Je behoudt altijd het overzicht, weet prioriteiten te stellen en werkt nauwkeurig.
 • Je weet hoe met vertrouwelijke informatie om te gaan, hebt gevoel voor verhoudingen en bent organisatiesensitief.
 • Je werkt zelfstandig en bent proactief.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) in het Nederlands en Engels. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 year.

 • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit IO (Industrieel Ontwerpen)

Hoe zorgen we ervoor dat de snelheden van menselijke en technologische ontwikkeling gelijke tred houden? Dat is de focus van de faculteit Industrieel Ontwerpen (IO). Delftse ontwerpers zijn een brug tussen technologische innovatie en de behoeftes van mensen, onze maatschappij en organisaties. Zij ontwerpen hiervoor doelbewuste producten, diensten en systemen. IO is leider in ontwerponderzoek, met toepassingen op gebieden als mobiliteit, duurzaamheid en gezondheid, alsook ontwikkeling van ontwerptools en methodes. Een sterk onderzoeksteam van 350 personen en meer dan 2.000 studenten werken samen in onze kenmerkende hal, laboratoria en studio’s. In nauwe samenwerking met de praktijk, de publieke sector en Ngo’s en met oog op de toenemende complexiteit repeteren wij met ons onderzoek en onderwijs mogelijke toekomstscenario’s.

Klik hier om naar de website van faculteit Industrieel Ontwerpen te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 32 uur per week
 • €2818—€3764 per maand
 • MBO+
 • TUD03304

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you