Basisarts 'HVaNa studie: Verbeteren van de COVID-19 vaccin respons bij ouderen'

Basisarts 'HVaNa studie: Verbeteren van de COVID-19 vaccin respons bij ouderen'

Geplaatst Deadline Locatie
13 jan 26 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Laboratorium Medische Immunologie (LMI) is op zoek naar een basisarts om te helpen met het opzetten en uitvoeren van een klinische studie gericht op het verbeteren van de COVID-19 vaccin respons bij ouderen. Dit onderzoek richt zich op intradermale toediening. Dit onderzoek, gefinancieerd door de EU, wordt uitgevoerd in het kader van de HVaNa studie. Kom jij ons team versterken en zo samen met ons het verschil maken?

De COVID-19 pandemie heeft laten zien hoe belangrijk brede toegankelijkheid tot effectieve vaccins is. Tijdens pandemieën kunnen vaccins echter schaars worden omdat de vraag veel groter is dan het aanbod als gevolg van beperkte productiecapaciteit. Uit onderzoek is gebleken dat intradermale vaccinatie met een lagere vaccindosis leidt tot dezelfde afweerrespons en bescherming als bij toediening via de reguliere route van de standaarddosis.

Om intradermale vaccinatie te verbeteren en te vergemakkelijken zijn er silicium micronaalden ontwikkeld door één van partners waar het Radboudumc in dit project mee samenwerkt. Een belangrijke vraag is of vaccins die intradermaal worden toegediend met deze micronaalden tot een betere afweerrespons leiden bij ouderen of niet. Dit is relevant. Juist omdat deze groep een belangrijke doelgroep is voor vaccinaties, terwijl de vaccinrespons in deze groep vaak achterblijft. Om deze vaccinatiestudie op te zetten en uit te voeren bij ouderen zoekt het Laboratorium Medische Immunologie een basisarts.

Wij bieden jou een fijne werkplek bij het Laboratorium Medische Immunologie, waarbij je in 1 jaar veel ervaring op kunt doen bij het opzetten en uitvoeren van een klinische studie. Daarbij zul je ook betrokken zijn bij de publicatie van de resultaten van deze studie. Verder zul je betrokken zijn bij andere lopende klinische studies, die mogelijkheden kunnen bieden voor een vervolg op deze aanstelling.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een geregistreerde basisarts (BIG-geregistreerd) met enthousiasme voor klinisch onderzoek. Kennis van vaccinatie en een BROK-certificaat zijn een pre. Je bent communicatief zeer sterk en staat onder alle omstandigheden stevig in je schoenen. Belangrijk is dat je stressbestendig bent, flexibel en goed om kan gaan met de dynamiek die gepaard gaat met de uitvoering van klinische studies. Het geven en ontvangen van constructieve feedback is voor jou vanzelfsprekend.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris van € 4.026 (schaal 10.5) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Laboratoriumgeneeskunde bestaat uit vier (deel)laboratoria:
 • Radboudumc Laboratorium voor Diagnostiek
 • Laboratorium Hematologie
 • Translationeel Metabool Laboratorium
 • Laboratorium Medische Immunologie
Laboratorium Medische Immunologie:
Het Laboratorium Medische Immunologie (LMI, circa 50 fte) verricht diagnostiek ten behoeve van patiëntenzorg in 2 secties:
 • Humorale en cellulaire immunologie (in het kader van auto-immuun-gerelateerde ontstekingsziekten, allergiën, immuundeficienties en monoclonale gammopathieën).
 • Transplantatie immunologie (ten behoeve van nier- en stamcel transplantaties en HLA ziekte associaties).
Ons laboratorium is actief betrokken bij het immunologisch onderwijs binnen de faculteiten geneeskunde en natuurwetenschappen van de Radboud Universiteit. Daarnaast wordt binnen het LMI onderzoek gedaan op het terrein van auto-immuun-gerelateerde ontstekingsziekten, infectieziekten en vaccinatie, voortplantingsimmunologie en patiënten met multipel myeloom.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Techniek / laboratorium; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • max. €4026 per maand
 • Universitair
 • 176803-P1142023-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you