Fellow MDL-arts met aandachtsgebied geavanceerde endoscopie

Fellow MDL-arts met aandachtsgebied geavanceerde endoscopie

Geplaatst Deadline Locatie
16 jan 7 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als MDL-arts houd je je voornamelijk bezig met (poli)klinische zorg en complexe MDL-endoscopie, inclusief ERCP's en endo-echografie binnen het aandachtsgebied pancreaticobiliaire aandoeningen. Kom jij ons team versterken?

Alle ondersteunende voorwaarden voor onderzoek op onze afdeling zijn aanwezig zoals een trial unit, methodologische ondersteuning en een MDL-researchlab. Je neemt initiatief in kwaliteitsprojecten gericht op endoscopische zorgverbetering, doelmatigheid en innovatie.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Participeren in de zorg voor patiënten met pancreaticobiliare aandoeningen.
 • Bijdragen aan de opleiding van assistenten tot MDL-arts en het onderwijs aan studenten, in het bijzonder ten aanzien van de uitvoering van geavanceerde endoscopie.
 • Participeren in het (ERCP) dienstrooster.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fellow MDL-arts met specifieke belangstelling voor geavanceerde endoscopie en affiniteit met Hepato-Pancreato-Biliaire (HPB) aandoeningen. Daarnaast verwachten we de ambitie om patiëntgebonden endoscopisch onderzoek op te zetten en uit te voeren. Hierbij zijn goede samenwerking, ambitie en dynamiek van belang. Bovendien ben je een echte teamspeler en heb je een verbindend karakter.

Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:
 • ERCP ervaring (binnen de opleiding tot MDL-arts een afgeronde EPA13 stage).
 • Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en bij voorkeur een of meerdere publicaties op endoscopisch gebied.
 • Interesse in organisatorische en logistieke processen binnen een endoscopie-afdeling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 6.758 en € 8.069 (schaal MS) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten: Samen béter! Je werkt met ongeveer 160 collega's binnen de ambitieuze afdeling MDL. Als afdeling zijn we gespecialiseerd in de diagnostiek en de behandeling van patiënten met ziekten van het maagdarmkanaal. En daarin willen we steeds beter worden. Onze afdeling bestaat uit een klinische verpleegafdeling, een polikliniek, een endoscopiecentrum, een trialbureau en een laboratorium voor translationeel onderzoek. Daarnaast behoort de afdeling Diëtetiek tot de afdeling MDL.

We blinken uit in de zorg voor patiënten met kanker van het maagdarmkanaal, ontstekingsziekten van de darm, darmfalen, advanced endoscopy en leverziekten. We zijn een echte academische MDL-afdeling. We onderscheiden ons door synergie tussen de beste persoonsgerichte zorg, onderwijs en hoogwaardig onderzoek. We beschikken over innovatieve technieken waarmee we onze patiënten behandelen volgens de nieuwste inzichten. Hiermee kunnen we patiënten die ergens anders uitbehandeld zijn vaak toch nog perspectief bieden.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • €6758—€8069 per maand
 • Universitair
 • 176948-P1143255-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you