Consultant Research & Business Development

Consultant Research & Business Development

Geplaatst Deadline Locatie
17 jan 31 jan Son

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hoe ga je #meerbetekenen als Consultant Research & Business Development bij HumanTotalCare?

Afwisseling genoeg in deze functie! Je houdt je bezig met de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening, veelal datagedreven en met een IT component. Samen met collega’s uit de hele organisatie ontwikkel je concepten en ideeën die, via een innovatieproces met experimenten en pilots, tot schaalbare oplossingen voor de collega’s en klanten leiden. Hierbij zorg jij ervoor dat het inhoudelijke- en onderzoekscomponent helemaal state-of-the-art is én van hoge kwaliteit.

Daarnaast draag je bij aan onderzoek dat in lijn ligt met de visie en strategie van HumanTotalCare en passend bij jouw kennis en interesse. Zo doen we onderzoek naar de effectiviteit van de dienstverlening die we ontwikkelen en we voeren maatwerkonderzoek uit voor klanten. Daarnaast brengen we trends en ontwikkelingen in kaart en zorgen voor actuele benchmarks. We doen innovatief wetenschappelijk onderzoek met diverse universiteiten en kennisinstituten en begeleiden collega’s uit de organisatie die onderzoek willen doen.

Wat maakt het leuk

  • Je bepaalt voor een groot deel zelf waar je jouw energie in steekt en de meeste toegevoegde waarde ziet. Je krijgt veel autonomie om je werk in te richten zoals jij dat wilt. Zo vormt de functie zich om jouw expertise en ambitie.
  • Jouw werk betekent iets voor mensen en maakt verschil voor werkend Nederland. Wat jij bedenkt, wordt echt gebruikt door professionals in de praktijk. Samen maken we het verschil voor onze klanten in werkend Nederland.
  • Je wordt onderdeel van een hecht en energiek team. Elke dinsdag, tijdens de R&D dag op kantoor, treffen we elkaar voor teamupdates, brainstorms, demo’s of innovatiesessies.

Wat is minder leuk

Aan ideeën geen gebrek. Soms willen we teveel of zijn er onduidelijkheden in het proces. Prioriteren en structureren is daarom noodzakelijk, maar ook moet je zorgen voor draagvlak voor jouw ideeën onder collega’s. Met een flinke dosis humor, doorzettingsvermogen en een goed onderbouwd verhaal kom je al een heel eind.

Specificaties

HumanTotalCare B.V.

Functie-eisen

Je bent slim, pragmatisch en hebt een rugzak gevuld met kennis en ervaring op het vlak van onderzoek en innovatie. Je weet hoe je doelen kunt bereiken en wil echt verschil maken. Kansen laat je niet liggen, je bent flexibel en kan strategisch handelen in een dynamische omgeving. De potentie van data laat jij niet onbenut en je weet tot concrete inzichten, oplossingen en innovaties te komen, waarbij je de klantbehoefte centraal zet. Je bent een doorzetter, maar weet ook wanneer je een stap terug kan doen en het aan anderen over kunt laten. Complexe materie kun je uitleggen in de taal van je gesprekspartner, waar deze zich ook in de organisatie bevindt.

En verder:

  • heb je een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van gezondheid, motivatie en/of gedragsverandering (bijv. gezondheidswetenschappen, psychologie, of bewegingswetenschappen), liefst aangevuld met een PhD, maar dat is geen must.
  • beschik je over meerdere jaren relevante werkervaring als (wetenschappelijk) onderzoeker of andere ervaring op ons vakgebied van arbeid en gezondheid.
  • ben je thuis in diverse onderzoeksmethoden, zowel kwantitatief als kwalitatief. Je bent niet bang om de data in te duiken en analyses uit te (laten) voeren met o.a. SPSS, R of Python. Je weet hoe je de resultaten het beste kunt presenteren aan verschillende doelgroepen.
  • heb je affiniteit met het ontwikkelen van (datagedreven) producten en diensten, en weet je hoe je het beste kunt schakelen tussen IT’ers, professionals en de praktijk
  • vind je het geen probleem om naast het hybride werken geregeld op ons kantoor in Utrecht als op onze mooie Well-being kantoor in Son aanwezig te zijn. Welke van deze twee jouw standplaats wordt, kies jij zelf.
  • is de Nederlandse taal de basis van waaruit wij werken maar kun je ook goed uit de voeten met de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: met de bedoeling dit om te zetten in een vast dienstverband.

Als HumanTotalCare zetten we ons in voor een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Vanuit onze merken adviseren en ondersteunen we werkgevers en werkenden gedurende hun hele werkzame leven. Zo zijn we van betekenis voor werkenden, organisaties en onze maatschappij. En wat we naar buiten beloven, doen we ook intern. We bieden je dan ook:

  • een bruto maandsalaris tussen de € 4.400,- en € 6.000,(o.b.v. 40 uur). Breng je veel ervaring mee dan kijken we bij de salarisinschaling wat financieel voor jou passend is.
  • een reiskostenvergoeding, een laptop en mobiele telefoon.
  • in eerste instantie een jaarcontract, met de bedoeling dit om te zetten in een vast dienstverband.
  • 25 vakantiedagen plus de mogelijkheid om maximaal 13 vrije dagen per jaar bij te kopen.
  • een goede pensioenregeling.
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken: je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt.
  • een thuiswerkvergoeding van € 2,15,- netto per dag en een compleet ingerichte thuiswerkplek om je werk zo comfortabel mogelijk te maken.
  • een jaarlijkse winstuitkering.
  • een warme introductie. Onder andere dankzij de introductiedagen, het uitgebreide inwerkprogramma en de onboarding-app vind je snel je weg.
  • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Zo blijf je up-to-date via ons uitgebreide aanbod aan opleidingen, (online) trainingen en workshops via onze eigen Academy.
  • aandacht voor jouw eigen preventie en vitaliteit met ons my-way ontwikkel- en vitaliteitsprogramma. Je krijgt een persoonlijk vitaliteitsbudget, kunt meedoen aan challenges en ontvangt beloningen voor gezond gedrag. We zijn er trots op dat al onze 1.500 collega’s hiervan gebruikmaken.
  • Veel aandacht en ruimte voor een gezonde work-life balance. En bovenal een leuke groep bevlogen collega’s waarmee ook met regelmaat leuke (team)activiteiten ondernomen worden.

Werkgever

Binnen HumanTotalCare zetten meer dan 1.500 professionals zich dagelijks in voor ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkenden. Zij ondersteunen hen om gezond, gemotiveerd en competent aan het werk te zijn en blijven. De schat aan kennis en data dat dit oplevert, zetten wij op de afdeling Research & Development (R&D) in voor (wetenschappelijk) onderzoek en ontwikkeling van nieuwe dienstverlening.

Met wie ga je meer betekenen?

Je wordt onderdeel van het veelzijdige R&D team, bestaande uit ongeveer 15 collega’s. Met een mooie mix van Consultants Research & Business Development, Data Scientists, onderzoeksassistenten, een project support medewerker en Machine Learning Engineers, aangevuld met een flexibele schil van onderzoeksassistenten, studenten en andere professionals ga jij impact maken.

De organisatie weet onze afdeling goed te vinden maar jij hen ook. Je werkt dan ook nauw samen met directieleden, collega’s van Business Intelligence en IT en projectleiders. Ook heb je regelmatig contact met onze professionals in de business met een grote diversiteit aan kennis en kunde. Van bedrijfsartsen tot arbeids- en organisatiedeskundigen en van coaches tot psychologen. Goed stakeholdermanagement speelt een grote rol bij het succesvol zijn in deze functie.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij; Gezondheid
  • €4400—€6000 per maand
  • Universitair
  • AT HT 20230117

Werkgever

HumanTotalCare B.V.

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Science Park Eindhoven 5127, 5692 ED, Son

Bekijk op Google Maps

Interesting for you