Communicatiemedewerker Marketing & Recruitment (M&R)

Communicatiemedewerker Marketing & Recruitment (M&R)

Geplaatst Deadline Locatie
17 jan 5 feb Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Communicatiemedewerker Marketing & Recruitment (M&R) (1,0 fte) voor de Divisie Marketing & Communicatie, M&R Service Center, locatie: Tilburg.

Functieomschrijving

Kom jij werken bij het Content team van het Marketing & Recruitment Service Center van Tilburg University? Dan kies je voor een dynamische omgeving met volop afwisseling! Een mix van o.a.  webteksten schrijven en optimaliseren, boodschap versterkende beelden kiezen voor de mailings, en brochures en overige materialen ontwikkelen zodat scholieren een stap verder kunnen komen in hun studiekeuzeproces. Dit alles in een internationale werkomgeving met een vleugje Brabantse gezelligheid. 

Tilburg University’s Marketing & Communicatie Divisie is op zoek naar een ervaren, betrokken en enthousiaste Communicatiemedewerker (Content Expert M&R). Als Content Expert M&R is het jouw rol om ervoor te zorgen dat studiekiezers voorzien worden in hun informatiebehoefte en enthousiast raken over onze universiteit en opleidingen. Dit doe je door content te ontwikkelen die de studiekiezer aanspreekt en hen uitnodigt zich verder te verdiepen met als doel een weloverwogen studiekeuze te maken. Daarbij zorg je voor een eenduidig beeld van Tilburg University en haar opleidingen. 

Samen met collega Content Experts en de Content Coördinator ben je verantwoordelijk voor de realisatie en optimalisatie van de touchpoints en denk je actief mee in de ontwikkeling van relevante en inspirerende content. Dit doe je uiteraard vanuit de Tilburg University-positionering, zodat de content- en marketingcampagnes altijd herkenbaar en inspirerend zijn voor de nationale en internationale studiekiezers. Specifiek zul je zorg dragen voor de content van een van onze faculteiten, aangevuld met opdrachten en projecten met een bredere focus.

De functie van Content Expert is jou op het lijf geschreven wanneer je enthousiast wordt als je:

 • Content creëert en schrijft (online, seo-proof) in het Engels en Nederlands voor de verschillende Tilburg University kanalen, zoals website, online en offline brochures, studyportals, emailings, (online) campagnes, video, fotografie, presentaties en beursmateriaal. Dit doe je op basis van de content- en doelgroepstrategie.
 • Vanuit jouw visuele expertise en ervaring (fotografie en/of video) onze content uitingen weet te versterken en waar nodig te vernieuwen.
 • In overleg afstemming met de interne accountmanager van de aan jou toegewezen faculteit, sterke content en middelen voor deze faculteit creëert. 
 • Contentprojecten coördineert in samenwerking met interne stakeholders. 
 • (Proactief) collega’s kunt adviseren bij het optimaliseren van de content op alle Tilburg University kanalen.
 • De trends in digital content marketing en copywriting volgt en deze kennis toepast ten behoeve van de contentstrategie.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

 • Je hebt een opleiding op tenminste HBO-niveau op het gebied van Marketing en/of Communicatie. 
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar relevante werkervaring en affiniteit met de sector en de doelgroep. 
 • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmanagement.
 • Tijdens je opleiding en carrière heb je ervaring opgedaan met proposities die je op een creatieve manier omzette naar voor de doelgroep geschikte content. 
 • Je hebt een passie voor schrijven en content creatie. 
 • Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en denkt in oplossingen. Je bent flexibel, kunt goed plannen en samenwerken. Je hebt aansprekende en verfrissende ideeën ten aanzien van contentmarketing en weet anderen hierin te enthousiasmeren en te overtuigen. 
 • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving. 
 • Tilburg University is een internationale universiteit, stevig verankerd in de regio en daarom tweetalig. Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels (CEFR-niveau C2) en Nederlands zijn dan ook uitstekend. 
 • Kennis van Office-applicaties is een must en kennis van andere tools waaronder Google Analytics, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Drupal en/of Marketing Cloud is een waardevolle pré.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden, mogelijkheid vast dienstverband.

Het salaris bedraagt minimaal €3098 en maximaal €4257 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Communicatiemedewerker 1 en salarisschaal 9 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Indien de competenties niet volledig aansluiten bij het gevraagde niveau kan een aanloopschaal van toepassing zijn. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring. 

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • 32—40 uur per week
 • €3098—€4257 per maand
 • HBO
 • 21268

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you