HR Manager

HR Manager

Geplaatst Deadline Locatie
17 jan 5 feb Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bij de Faculteit Behavioural, Management and Social Sciences (BMS) vind je een kleurrijke groep sociale wetenschappers. Wij kijken met verwondering naar de mens én alle mogelijkheden van technologie. Door die twee samen te brengen in innovaties die écht waarde toevoegen helpen wij zowel de mens als de technologie betere versies van zichzelf te worden. Wij doen dit met academisch onderwijs, fundamentele wetenschap en het aanpakken van actuele maatschappelijke uitdagingen. In de hightech wereld waarin wij leven, verbinden wij mens en technologie. We dragen bij aan de mensgerichtheid van technologen én aan technologieën waar mens en samenleving beter van worden.

De opdracht en ambitie van de afdeling HR van BMS is om dit proces zo goed mogelijk te ondersteunen, op organisatie, team en individueel niveau. Wij streven er continu naar het allerbeste uit onze medewerkers te halen en hun werkgeluk te vergroten. De Faculteit BMS telt momenteel ca. 600 medewerkers en ruim 300 gastmedewerkers, verdeeld over vier Academische Departementen en diverse ondersteunende afdelingen.

Ben jij die bevlogen HR-manager die ons gaat helpen met het vormgeven van onze visie, het realiseren van onze doelen en het vergroten van de HR-impact binnen de Faculteit én Universiteit? De afdeling HR bestaat momenteel uit vier adviseurs, drie assistenten, één A&M coördinator en één development specialist. Aan verdere uitbreiding van de afdeling én versterking van de samenwerking met andere HR-eenheden binnen de Universiteit wordt gewerkt.

Bovenal fungeer je als boegbeeld van de afdeling HR/BMS én als sparringpartner van het Faculteit Bestuur, met inbegrip van het gevraagd én ongevraagd adviseren van het Bestuur. Verder bepaal je samen met de vier andere Facultaire HR-managers en het Management Team van de (centrale) Dienst HR voor een belangrijk deel de HR-beleidsagenda van de Universiteit Twente. Je zorgt daarbij voor vertaling van het strategische (UT) beleid naar tactisch en operationeel niveau en de borging binnen de Faculteit. Speerpunt in de komende periode betreft sociale veiligheid en het realiseren van een heldere en efficiënte HR-cyclus, o.a. via het versterken van de strategische personele planning en het talent-beleid.

Deze functie vraagt om ervaring, kwaliteit en flexibiliteit. En skills om, in een altijd dynamische en soms ook complexe omgeving, anderen te laten excelleren. Als strateeg ben je organisatie- en bestuurlijk sensitief en sta je boven én tussen de partijen. Je bent in staat het integrale perspectief vast te houden en uit te leggen. Je durft kritische vragen te stellen, houdt mensen aan afspraken en bent hier ook zelf op aanspreekbaar. Je bent bovenal transparant, voert het eerlijke gesprek en maakt alles bespreekbaar. Ook ben je creatief, heb en toon je lef en daag je anderen continu uit om initiatief te tonen.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • Je hebt een academisch werk-/denkniveau
  • Je schakelt makkelijk, van strategisch naar operationeel en tussen verschillende onderwerpen
  • Je bent bevlogen, verantwoordelijk, enthousiast en houdt ervan om samen met anderen te werken en mensen en onderwerpen te verbinden
  • Je hebt bewezen kwaliteiten als manager
  • Je beheerst de Engelse taal goed, mondeling en schriftelijk
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met het hoger onderwijs

Arbeidsvoorwaarden

  • Een bruto maandsalaris tot € 6.181,- bij een fulltime dienstverband, conform schaal 12 van cao Nederlandse Universiteit en afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Het betreft een functie voor 32-40 uren per week, voor de duur van een jaar met de intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd bij goed functioneren
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%
  • Een breed pakket aan interne opleidingsmogelijkheden
  • Thuiswerkmogelijkheden
  • Gratis campus sportfaciliteiten

Specificaties

  • Management
  • 32—40 uur per week
  • €4814—€6181 per maand
  • Universitair
  • 960

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you