Managementassistent Donders Centre for Cognitive Neuroimaging

Managementassistent Donders Centre for Cognitive Neuroimaging

Geplaatst Deadline Locatie
18 jan 7 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hou je van afwisseling in je werk, ben je flexibel en beheers je administratieve systemen snel? Ben jij graag het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, studenten en gasten binnen onze organisatie? Kan jij snel handelen bij verschillende vraagstukken en weet jij de juiste vraag bij de juiste persoon te plaatsen? Beschik jij over een goed organisatorisch talent? Dan ben jij de managementassistent die wij zoeken!

Als managementassistent bij het Donders Centre for Cognitive Neuroimaging (DCCN) ondersteun je de dagelijkse gang van zaken, zodat een optimale bedrijfsvoering gevoerd kan worden. Je ondersteunt werkprocessen op organisatorisch en administratief vlak. De taken die hierbij horen bestaan onder meer uit het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten, het bijhouden van overzichten voor (jaarlijkse) rapportages, en het verwelkomen van nieuwe medewerkers, gasten, leveranciers en externe dienstverleners. Jij bent hun eerste aanspreekpunt, heet hen welkom en maakt ze wegwijs binnen het DCCN. 

Daarnaast geef je secretariële ondersteuning aan het management en de PI's van het DCCN. Zo beheer je agenda's, plant afspraken in, en bereidt en verspreidt vergaderstukken. Ook beantwoord je vragen via telefoon of e-mail, draag je zorg voor bestellingen en draai je je hand niet om voor het organiseren van events en lunches. 

Tot slot ben je je bewust van het belang van een correct uitgevoerde administratie. Je zorgt dan ook voor een correcte verwerking van gegevens in Metis en de Donders Repository, verwerkt accounts en projecten in de Project Database en zorgt voor een tijdige betaling van proefpersonen. Hiermee zorg je voor duidelijke en correcte managementinformatie.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt kennis van diverse softwarepakketten (Microsoft Office) en bent in staat om nieuwe softwarepakketten snel eigen te maken.
 • Je bent administratief goed onderlegd en een echt organisatietalent: organiseren, coördineren en bewaken van de voortgang van afspraken en werkzaamheden liggen jou goed.
 • Je weet waar prioriteiten liggen en stemt dit af om vervolgens overzicht te houden.
 • Je kan op de juiste manier om gaan met zeer gevoelige en vertrouwelijke informatie en hebt oog voor detail.
 • Representativiteit en gastvrijheid zijn voor jou belangrijk.
 • Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar, waarbij de voorkeur voor werkdagen ligt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,6 - 0,8 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.402 en maximaal € 3.026 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 6).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het betreft een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Het Donders Instituut is een interfacultair onderzoeksinstituut aan de Radboud Universiteit, waarin interne en externe partners samenwerken. Het instituut bestaat uit vier onderzoekscentra, waaronder het DCCN.

Het DCCN verricht onderzoek naar de organisatie van cognitieve functies in de hersenen bij zowel gezonde personen als patiëntengroepen. Dit doen we met de meest geavanceerde neuroimaging technieken. Binnen de stimulerende en multidisciplinaire onderzoekomgeving van het DCCN werken meer dan 300 (veelal jonge) medewerkers met uiteenlopende nationaliteiten. Het centrum kenmerkt zich door een open en informele sfeer, waarbij Engels de voertaal is. Je zal onderdeel uitmaken van de vaste ondersteunende staf binnen het centrum, waarin verschillende disciplines zijn ondergebracht.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 32 uur per week
 • €2402—€3026 per maand
 • MBO
 • 1203959

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you