Recruitment marketing coördinator

Recruitment marketing coördinator

Geplaatst Deadline Locatie
19 jan 15 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij je als recruitment professional maximaal ontwikkelen in het recruitment marketing vakgebied? Samen met collega’s sparren over de best passende wervingsaanpak voor onderwijs, onderzoek en voornamelijk hbo en wo ondersteunende vacatures? En zo je steentje bijdragen aan de maatschappelijke impact van de Radboud Universiteit? Kom (hybride) werken op onze groene campus, waar impact maken én een gezonde werk-privébalans samengaan.

Ook de Radboud Universiteit staat voor de uitdaging om in een krappe arbeidsmarkt de juiste (internationale) talenten aan ons te binden. In de afgelopen periode heeft recruitment zich binnen onze universiteit getransformeerd van excellente administratieve vacature procesbegeleiding naar een volwaardige recruitment analyse, advies én campagne implementatie dienstverlening.

Onze recruitment expertise zetten we alleen bij de lastig invulbare vacatures aanvullend boven op het vacature begeleidingsproces in. Dus waar deze echt van toegevoegde waarde is voor de werving van onze collega’s in het onderzoek, onderwijs en ondersteunende eenheden. Bijvoorbeeld wanneer we daarmee net wel die ene onderzoeker voor dat maatschappelijk relevante onderzoek of die docent gericht op duurzaamheid in het opleidingscurriculum weten te werven.

Om ook de komende jaren bij onze vacatures de organisatie bij te kunnen staan, breiden we ons recruitmentteam uit. Als recruitment marketing coördinator ben jij een belangrijke schakel in de vacature procesbegeleiding én aanvullende recruitment activiteiten. Wanneer voor een vacature het reguliere proces onvoldoende is, ga jij extra informatie ophalen. Op basis van een vacature en doelgroep analyse, ga jij zelfstandig een meer gestandaardiseerde aanvullende recruitment marketingcampagne uitdenken, afstemmen en operationaliseren. Bij deze analyse kruip jij samen met de vacaturehouder en betrokken HR-adviseur in de huid van de doelgroep. Dit om bijvoorbeeld te bepalen in welke wervingsvorm we onze wervingsbelofte het beste bij de doelgroep krijgen.

Jij voert hierbij regie op de te ontwikkelen campagne onderdelen. Draagt samen met collega’s van Marketing & Communicatie zorg voor de ontwikkeling van de juiste content. Geeft advies over de in te zetten (targeted online social) media en richt deze zelf of met hulp van externe partijen in. Daarnaast zorg je er ook voor dat de vacature correct in ons ATS wordt verwerkt. Als de campagne eenmaal loopt, monitor jij het effect en stuur je waar nodig bij. Na afloop maak je een evaluatie, welke je met direct betrokkenen bespreekt. Want we willen van elke campagne weer iets leren om onze dienstverlening en impact voor onderzoek en onderwijs toe te laten nemen. En om zelf als recruitment professionals en team ons te blijven ontwikkelen.

Er zijn vacatures waarbij de meer gestandaardiseerde aanvullende recruitment marketingactiviteiten ook niet de oplossing zijn. Hier is dan een meer maatwerk aanpak nodig. Dan komt de recruitment specialist in beeld, jouw directe collega. Er wordt dan eerst een uitgebreidere analyse en passend plan van aanpak gemaakt. Zodra daar een klap op is gegeven, ben jij samen met de specialist verantwoordelijk voor de operationalisatie van dit plan.

Voor zowel vacatures waarvoor jij aanvullende recruitment activiteiten operationaliseert als vacatures waarbij geen aanvullende activiteiten worden ingezet, zorg jij dat de vacatures correct in ons ATS worden verwerkt. Zo beheer jij de publicaties, beantwoord jij vragen van sollicitanten en verzorg je de correspondentie, zoals uitnodigingen en afwijzingen. Bij verlof, piek en ziek nemen we natuurlijk elkaars werk over. De continuïteit van het vacatureregie proces is altijd onze eerste prioriteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een bachelordiploma in een voor recruitment relevante studie, zoals HRM, communicatie of marketing.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een voor recruitment relevante functie.
 • Je hebt aantoonbare kennis van en affiniteit met recruitmentprocessen en (online) marketing.
Daarnaast herken jij je in het volgende: Je kan goed overzicht houden en prioriteren bij een verscheidenheid aan projecten en activiteiten naast elkaar. Werk je nauwkeurig en zorgvuldig, met oog voor detail, ook onder tijdsdruk. Vind jij snel je weg in diverse processen en digitale systemen. Voel jij je prettig bij het werken volgens in het team afgestemde werkwijzen en draag je actief bij aan verdere optimalisatie van onze diensteverlening.

Het is helpend wanneer je enige ervaring hebt in administratieve verwerking van wervingsactiviteiten, waaronder het schrijven en bewerken van vacatureteksten en het gebruik van sociale media. Gezien het talent dat wij als universiteit zoeken van over de hele wereld komt, beschik je logischerwijs over een goede mondeling en schriftelijke beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Team Recruitment is onderdeel van de HR-divisie van de Radboud Universiteit. Vanuit hier worden de faculteiten en overige eenheden van de universiteit voorzien van expertise, procesondersteuning en andere services. Team Recruitment groeit in de komende maanden naar een team van 12 collega’s. Samen staan we voor een excellente en verassende recruitment dienstverlening richting onze klanten, in de organisatie evenals richting de arbeidsmarkt. Op dit moment zijn de vacatures van de universiteit in het hier en nu nog ons vertrekpunt. In de komende jaren zal dit verschuiven naar intern en extern talent, contractvorm onafhankelijk en meer verbinden aan behoeften aan capaciteit en expertise vraag van de organisatie. Nu én in de toekomst. Ondertussen werken we samen met collega’s van o.a. Human Resources, Marketing & Communicatie en collega’s van de faculteiten aan de ontwikkeling van een interne recruiting culture én een sterk werkgeversmerk.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • HRM; Marketing en communicatie
 • max. 40 uur per week
 • €2818—€3764 per maand
 • HBO
 • 1202751

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you