Adviseur Bedrijfsvoering (0,8 – 1,0 FTE)

Adviseur Bedrijfsvoering (0,8 – 1,0 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
19 jan 5 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Jij gaat werken op campus Woudestein bij de Erasmus School of Economics (ESE). De Erasmus School of Economics (ESE) is een toonaangevend centrum van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. De faculteit huisvest vele (internationale) experts in uiteenlopende gebieden van de economische wetenschap. We zien en spreken elkaar regelmatig, digitaal en op locatie. Met jouw passie en kennis voor continue verbeteren neem je iedereen binnen ESE mee. Je vindt het leuk om deze nieuwe rol in te richten en verder te ontwikkelen.

Functieomschrijving

Je signaleert, optimaliseert, organiseert en implementeert verbeterprojecten en -programma’s. Je werkt vanuit de Dean’s office en hebt regelmatig overleg met de directeur bedrijfsvoering. Je bent regelmatig op de werkvloer te vinden, werkt samen met de diverse afdelingen van professional support staff en schakelt gemakkelijk tussen de verschillende niveaus binnen de organisatie. Door jouw analytisch vermogen, proactieve houding en communicatieve vaardigheden doorzie je processen en weet je collega’s te overtuigen van het gedachtegoed continu verbeteren/ digitaliseren.

Jouw takenpakket bevat o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Creëren van een positieve procesgerichte en digitale werkwijze binnen de organisatie;
  • Opstellen van en invulling geven aan (in opdracht van) een verbeterplan voor de middellange termijn;
  • Signaleren, analyseren en implementeren van processen, digitalisering en projecten samen met management;
  • Coachen van leidinggevenden en medewerkers in het kader van de cultuur van continue verbeteren;
  • Adviseren over en uitvoeren van diverse projecten op gebied van bedrijfsvoering, zoals bijvoorbeeld huisvesting.

Dit betreft een indicatie van de werkzaamheden en is geenszins allesomvattend overzicht.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Afgeronde hbo- of wo opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde, Supply Chain of Logistiek;
  • Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring in een organisatie(onderdeel) met een omvang van 200-400 werknemers;
  • Ervaring in het uitrollen van continuous improvement technieken en ervaring in change- en projectmanagement;
  • Kennis van actuele managementprincipes rondom processen (leanmanagement, six sigma, agile) projecten (Prince);
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Engels: C1 niveau).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een nieuwe functie met een taakomvang van 0,8 – 1,0 fte aan binnen een (inter-) nationaal bekende faculteit met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft een jaarcontract met, bij goed functioneren, uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt ~ afhankelijk van jouw opleiding en ervaring ~ minimaal € 2.960, - en maximaal € 5.439, - (schaal 10 of 11 CAO Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. 

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Meer informatie zie: https://www.eur.nl/werken-bij/onze-werkgeversvisie/arbeidsvoorwaarden

Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Economics (ESE)

Erasmus School of Economics (ESE) behoort tot een van de grootste faculteiten van Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) met meer dan 7000 studenten en 340 fte personeel. De geschiedenis grijpt terug tot 1913, het jaar waarin het particulier initiatief tot oprichting van de Nederlandsche Handels-Hoogeschool op brede steun mocht rekenen van het Rotterdamse bedrijfsleven. Een voortdurende focus op kwaliteit van onderzoek en opleidingen heeft geleid tot een toonaangevende faculteit die meedraait in het mondiale academische speelveld. De faculteit bestaat uit vier verschillende capaciteitsgroepen: bedrijfseconomie, algemene economie, toegepaste economie en econometrie. Hierin zijn de wetenschappers werkzaam die dagelijks topprestaties leveren op het gebied van onderwijs, onderzoek en impact. De capaciteitsgroepen en de decaan van de faculteit worden ondersteund door de afdeling Bedrijfsvoering onder leiding van de directeur bedrijfsvoering, bestaande uit het bestuurssecretariaat, business control, Human Resources Management, IT/IV, support, privacy office en andere facilitaire onderdelen.

Specificaties

  • Management
  • 32—40 uur per week
  • €2960—€5439 per maand
  • HBO
  • ESE/19012023

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you