Manager Beveiliging

Manager Beveiliging

Geplaatst Deadline Locatie
23 jan 22 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Jij wil je leidinggevende eigenschappen maximaal inzetten. Het beveiligingsteam van het Radboudumc is op zoek naar een manager die kan motiveren, aansturen en extern het aanspreekpunt is. Een functie voor iemand die maatschappelijk betrokken wil zijn. Een echte uitdaging voor jou.

"Werken bij Radboud beveiliging vind ik positief uitdagend, omdat ik elke dag word geprikkeld en een nieuw avontuur beleef. We beoefenen met onze beveiliging alle takken van sport."
 • teamleider beveiliging.
De volle omvang van het beveiligingsvak samen met je team uitoefenen. Dat is de uitdaging die jij graag aangaat. Dagelijks worden de terreinen van het Radboudumc en de Radboud Universiteit door duizenden mensen bezocht. Als manager beveiliging stuur jij samen met 2 teamleiders het team aan om de veiligheid te waarborgen. Met hen voer je gesprekken over de dagelijkse werkzaamheden, procedures en HR en personeelszaken. Jij zorgt dat het team als geheel samenwerkt en zich ontwikkelt. Zo draag je bij aan de uitstraling van een veilige en gastvrije omgeving. Daarnaast voer jij klantgesprekken voor bijzondere evenementen en over veiligheidsrisicovragen. Jij bent de verbinder tussen het team en de campus.

Als manager beveiliging ben jij bezig met het:
 • Leidinggeven aan en het begeleiden van het team Beveiliging.
 • Zorgen voor een uitvoerbaar beveiligingsbeleid, de verdere ontwikkeling daarvan en de complexe afhandeling.
 • Onderhouden van contacten met politie, veiligheidsregio en overheidsdiensten.
 • Borgen van het veilig gebruik van het helikopterdek, jij bent namelijk helihavenmeester.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Tussen mensgericht en taakgericht leidinggeven vind jij de juiste balans. Met jouw ervaring en inzicht begeleid je het team bij professionele en persoonlijke ontwikkeling. Jij kan ze motiveren en zorgt dat de plannen uitgevoerd worden door het overzicht te behouden. Dat jouw team met plezier en enthousiasme aan het werk gaat, komt door wie jij bent. Sociaal vaardig, omgevingssensitief, overview en besluitvaardig.

Je ervaring maakt ook dat je makkelijk schakelt in de communicatie met diverse mensen. Niet alleen met collega's op allerlei niveaus, maar ook als aanspreekpunt voor externe partijen. Door jouw voorbeeld zorg je voor een open en integer werkklimaat.

Als manager beveiliging heb je:
 • Een relevant hbo-diploma, zoals Security management, Integrale veiligheidskunde of Facility management.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in HR of als leidinggevende in een team van soortgelijke omvang en aard.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.325 en € 5.919 (schaal 11) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Alle gebouwen en terreinen van het Radboudumc en de Radboud Universiteit worden beveiligd door het beveiligingsteam. Dit team bestaat uit 24 operationele medewerkers met daarnaast een planner, administratieve ondersteuners, een coördinator en trainer bedrijfshulpverlening, een adviseur sociale veiligheid en 2 teamleiders. Een flink team dus. Je collega's zijn gedreven om voor de hele campus te werken aan een zo goed mogelijke beveiliging en hulpverlening. Ze hebben gevoel voor de zorg.

De beveiliging is er 24 uur per dag. Dat betekent dat medewerkers zelfstandig en binnen bepaalde kaders beslissingen moeten maken. Daarom is het van belang dat iedereen zich bindt aan de gezamenlijke opdracht. Samen verbeteren en meegaan in de toekomstige ontwikkelingen. Als dat lukt, heb je het mooiste team om mee te werken. En die uitdaging ga jij graag aan!

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Management
 • Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • €4325—€5919 per maand
 • Universitair
 • 177343-P1146954-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you