Functioneel Beheerder AFAS (0,8-1,0 fte)

Functioneel Beheerder AFAS (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
24 jan 6 feb Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Rijksuniversitei

Functieomschrijving

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is gevestigd in het Noorden van Nederland, behoort tot de top van de Europese research universiteiten, biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs en is internationaal georiënteerd. De RUG, opgericht in 1614 is actief in de volle breedte van het wetenschappelijk spectrum en werkt actief samen met bedrijfsleven, overheden en burgers. Onderwijs, onderzoek en valorisatie zijn wezenlijk met elkaar verbonden.

Financial Shared Service Centre (FSSC)
Het FSSC maakt onderdeel uit van het University Services en heeft een omvang van ongeveer 80 fte. Het FSSC bestaat uit meerdere teams en is ingericht om de financiële en administratieve dienstverlening binnen de RUG te standaardiseren en te professionaliseren. Het FSSC-team Functioneel Beheer AFAS speelt hierin een belangrijke rol.

Ga jij er voor zorgen dat de ERP processen binnen AFAS eenvoudiger en efficiënter gaan lopen? Dankzij jouw expertise en creatieve denkvermogen weet jij de organisatie te faciliteren om haar organisatiedoelen en ambities te realiseren.

Goed om te weten:
Heb je een Finance-achtergrond, veel ervaring met AFAS en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Eentje waar je jouw tanden in de verschillende onderdelen binnen AFAS kunt zetten én echt verschil kunt maken? Dan gaan we graag met je in gesprek over een passende rol in ons team!

Ben je minder bekend met AFAS, maar heb je wel veel ervaring als financial en functioneel beheerder met vergelijkbare ERP-systemen? Geen probleem! We vinden het vooral belangrijk dat je goed gemotiveerd bent en gemakkelijk leert. We helpen je te ontwikkelen door de nodige persoonlijke begeleiding, trainingen en cursussen.

Jouw team: Functioneel Beheer AFAS
Je gaat aan de slag in een team van 7 collega’s. Samen beheren en ontwikkelen jullie de verschillende onderdelen binnen AFAS, zoals Financieel, Project & Uren, Ordermanagement, HRM & Payroll, Cursusmanagement en Insite & Outsite. Natuurlijk werk je ook nauw samen met andere collega’s binnen de organisatie.

We zijn op zoek naar een collega die ons helpt om AFAS en de bedrijfsprocessen binnen de RUG te optimaliseren.

Dit zijn je kerntaken:

- inrichten en optimaliseren van AFAS
- opstellen en uitvoeren van testplannen
- analyseren en oplossen van gebruikersproblemen
- signaleren, oppakken en afhandelen van incidenten.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

- minimaal hbo werk- en denkniveau met een passende opleiding binnen het vakgebied of de bereidheid om deze te volgen
- kennis van of bereidheid tot het leren van procesmethodes zoals BiSL
- goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.

De collega die wij zoeken is analytisch, leergierig, communiceert gemakkelijk, kan anderen inspireren en heeft een klantgerichte houding. Je kunt je goed verplaatsen in de wensen en processen van de organisatie. Jij slaagt erin anderen te winnen voor ideeën en plannen. Je werkt op effectieve en gestructureerde wijze (mee) aan een gezamenlijk resultaat, je bent een teamspeler, je hebt inzicht in complexe materie en je kan passende oplossingen bedenken. Je staat voor afspraak is afspraak, duidelijkheid en heldere en logische procedures.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 3.098,- (schaal 9) tot maximaal € 4.670,- (schaal 10) bruto per maand bij volledige werktijd
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
- een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Verder heeft de Rijksuniversiteit Groningen een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder faciliteiten voor een goede balans tussen werk en privé (een goede verlofregeling en combinatie kantoor/thuiswerken), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk op onze website voor meer informatie: https://www.rug.nl/

Specificaties

  • IT
  • Techniek
  • max. 38 uur per week
  • max. €4670 per maand
  • HBO
  • V23.0024

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you