Business consultant

Business consultant

Geplaatst Deadline Locatie
25 jan 19 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Help als business consultant de applicaties achter de HR-processen van de TU Delft zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten voor de business.

Functieomschrijving

Als business consultant heb je een belangrijke bijdrage in het zo goed mogelijk inzetten van de applicaties bij de HR-processen van TU Delft. Door een goed intern netwerk op te bouwen verbind je proactief onze stakeholders van de faculteiten en van de Universiteitdienst met het team Informatiemanagement. Je participeert in projecten en implementaties. Hierbij geef je richting aan ontwerp- en inrichtingskeuzes.

Je helpt de organisatie bij het formuleren van haar wensen door samen in gesprek te gaan. Het lukt je om vanuit het perspectief van de doelen van HR en van de TU Delft voorstellen te schrijven waardoor er goed afgewogen keuzes gemaakt kunnen worden door de verschillende stakeholders. Hierbij laat je je ondersteunen door de kennis die binnen de HR en ICT organisatie aanwezig is. Het is jouw talent om de verschillende disciplines te laten spreken en dit om te zetten naar een voorstel. Je werkt dus niet alleen samen met je team en de organisatie om met de systeemgerichte veranderingen het gebruik van de applicaties te verbeteren. Als het nodig is, raadpleeg je ook collega’s van ICT voor zaken als security, privacy, architectuur en infrastructuur.

Je gaat werken in een enthousiast en leuk team van 8 personen. Er zijn verschillende functies in het het team ondergebracht: functioneel beheerder, business analist, data-analist en informatiemanager. Samen maken jullie het verschil in de inzet en het gebruik van de HR-applicaties. Er staan nog verschillende vernieuwingen op de rol dus vervelen hoef je je zeker niet!

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante hbo- of masteropleiding afgerond, zoals Informatiemanagement, Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Business IT en Management.
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt snel inzicht in hoe de HR- en talentmanagementprocessen binnen een organisatie verlopen en wat er op het vakgebied speelt binnen de organisatie.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je bent een goede netwerker en verstaat de kunst om verschillende mensen met elkaar in verbinding te brengen en te enthousiasmeren.
 • Je neemt het initiatief om aanpassingen of vernieuwingen op te zetten, kunt je daarbij in de rol van de ander verplaatsen en gaat het gesprek aan als een gevraagde aanpassing niet mogelijk of gewenst is.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.974,- en een maximum van € 5.439,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaardenen zetten we ons actief inom een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Human Resources

Om haar strategische doelstellingen te realiseren zet de TU Delft in op het aantrekken en ontwikkelen van ambitieuze en getalenteerde medewerkers. Het personeelsbeleid is gericht op recruitment en de ontwikkeling van talent, leiderschap en de organisatie en draagt bij aan de versterking van onderwijs, onderzoek en valorisatie. Een veilige, uitdagende en betekenisvolle werkomgeving staat voorop. Hieraan draagt de HR-organisatie bij met de medewerkers van HR Advies die werken bij de faculteiten en universiteitsdiensten op locatie en daarnaast met de HR-diensten van de afdelingen HR Talent & Development, Health Safety Environment (HSE) en HR Services.

Specificaties

 • HRM
 • €3974—€5439 per maand
 • HBO+
 • TUD03087

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you