Allround medewerker financiële administratie 0,8fte-1fte

Allround medewerker financiële administratie 0,8fte-1fte

Geplaatst Deadline Locatie
25 jan 11 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Zoek je een leuke, afwisselende baan in een inspirerende omgeving? Houd je ervan structuur aan te brengen en een spin in het web te zijn? Ga dan voor een baan met impact binnen de Dienst Finance van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Functie-omschrijving
Voor de afdeling Financieel Transaction Office zijn wij op zoek naar een Allround medewerker financiële administratie. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie. De afdeling zorgt voor de juiste, tijdige en volledige registratie van alle financiële transacties van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Je komt te werken in een poule met als doel alle teams te ondersteunen daar waar nodig. We zijn dan ook op zoek naar echte teamplayer, die het leuk vindt om initiatief te nemen en met enthousiasme ons team wil komen versterken. Het is een afwisselende baan waarbij je moet beschikken over het vermogen om problemen op te lossen, snel verbanden ziet en waarin je, je flexibel moet kunnen opstellen.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het volgende:
 • Verwerken van facturen en bankafschriften
 • Beantwoorden van vragen van leveranciers, klanten en studenten
 • Verwerken van de mail
 • Verzorgen van de maandelijkse afsluiting en afstemming met het grootboek, en het maandelijks opschonen van de tussen- en balansrekeningen
 • Analyseren en corrigeren van verschillen
 • Ondersteunen bij andere ad-hoc werkzaamheden op de afdeling

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Een afgeronde mbo-4-opleiding, bij voorkeur in de richting van bedrijfsadministratie
 • 1- 3 jaar relevante werkervaring
 • Goede kennis en vaardigheden van IT-systemen (o.a. ERP-systemen, SAP FiCO) en professionele kennis van Excel
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (minimaal op A2 niveau CEFR)

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

Het dienstverband wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden worden omgezet naar een vaste aanstelling.

De functie heeft als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij de afdeling Finance.
De functie heeft een omvang van 0,8 fte - 1,0 fte. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.471,- en € 3.336,- bruto per maand (Schaal 7), conform de CAO-NU.

Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek - onze missie luidt dan ook 'Creating positive societal impact'. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Afdeling

De Dienst Finance is verantwoordelijk voor alle zeer strak geleide operationele financiële en transactie verwerkende activiteiten die binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam plaatsvinden. De Dienst Finance bestaat uit 4 afdelingen met allen een afdelingshoofd: Financial Transaction Office (FTO), Monitoring & Reporting (M&R), Programma-en projectcontrol (PPC) en Controlling Services (CS). Binnen de afdeling Financial Transaction Office (FTO), hebben we op dit moment 3 onderdelen (RTO) Record Transaction Office, (AP) Accounts Payable en (AR) Accounts Receivable. Hier gaan we een nieuw onderdeel aan toevoegen (FTO poule) Het totale FTO team bestaat op dit moment uit van 15 medewerkers en 3 teamleiders. Samen ben je verantwoordelijk voor alle geldstromen van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Specificaties

 • Financiën
 • 32—40 uur per week
 • €2471—€3336 per maand
 • MBO+
 • 3472

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwemarkt 1A, 3011HP, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you