Management Assistent - Healthy Start

Management Assistent - Healthy Start

Geplaatst Deadline Locatie
31 jan 19 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je een organisatie talent, word je blij als alles op rolletjes loopt en wil je je inzetten voor een betere toekomst voor de jeugd? Wij zoeken een enthousiaste en proactieve management assistent die ons Healthy Start team komt versterken. Healthy Start is een unieke samenwerking tussen de Erasmus Universiteit, Erasmus MC en Technische Universiteit Delft - de Convergence Alliantie -, dat zich richt op het optimaliseren van kansen voor de jeugd, van preconceptie tot jongvolwassenheid, ongeacht achtergrond en uitgangspositie.

Functie-omschrijving
Als management assistent van Healthy Start maak je onderdeel uit van het (groeiende) support team van Healthy Start en geef je secretariële en administratieve organisatorische ondersteuning aan de programma manager van Healthy Start. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de teamleden en het MT van Healthy Start en pak je waar nodig hun verzoeken op of zet je deze uit.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:
 • Plannen en organiseren van overleggen, inclusief facilitaire zaken.
 • Onderhouden van Healthy Start contacten database.
 • E-mail correspondentie en mail afhandeling, inclusief Healthy Start-brede mailings.
 • Ondersteunen bij het regelen/opzetten van diverse evenementen/bijeenkomsten.
 • Onderhoud en update HS-website.
 • Administratieve ondersteuning van het Healthy Start MT en Team.
 • Eerste aanspreekpunt voor praktische vragen vanuit de Healthy Start community.
 • Bovenstaande werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd.
Je wordt functioneel aangestuurd door de programma manager van Healthy Start en bent formeel in dienst bij de Algemene Bestuursdienst (ABD) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Healthy Start is een nieuw programma dat groeiende is, zowel qua supportteam als betrokken onderzoekers en professionals.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en een administratieve of secretariële opleiding afgerond. Je beschikt over meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je vindt het leuk om initiatief te nemen, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat zorgvuldig te werk. Je maakt gemakkelijk verbinding met diverse collega's en bouwt fijne samenwerkingen op. Je werkt zelfstandig en weet overzicht te houden en prioriteiten te stellen bij hoge werkdruk.

Daarnaast beschik je over:
 • Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal en een goede kennis van de Engelse taal B2 (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Kennis van MS Office, maakt zich systemen snel eigen;
 • Een flinke dosis accuratesse en verantwoordelijks gevoel;
 • Woonachtig in de buurt van Rotterdam is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De functie heeft als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij de Algemene Bestuursdienst (ABD). De functie heeft een omvang van 0,6 fte. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.471 en € 3.336 bruto per maand (Schaal 7), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek - onze missie luidt dan ook 'Creating positive societal impact'. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Afdeling

De Algemene Bestuursdienst (ABD) is als centrale staforganisatie verantwoordelijk voor de organisatie van beleidsondersteuning op instellingsniveau. De ABD ondersteunt het College van Bestuur (CvB) bij het uitoefenen van haar verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, toegankelijkheid en de financiering van onderwijs en onderzoek. De ABD zorgt voor het gezamenlijk ontwerpen van integraal beleid, het tijdig tot besluitvorming voorleggen van dit beleid, zorgt er (mede) voor dat het beleid wordt uitgevoerd en voert continue monitoring en evaluatie uit met het oog op verbeteringen.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 24 uur per week
 • €2471—€3336 per maand
 • MBO+
 • 3474

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwemarkt 1A, 3011HP, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you