Vacature Algemeen Facilitair medewerker (huismeester) (1 fte)

Vacature Algemeen Facilitair medewerker (huismeester) (1 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
2 feb 19 feb Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het team Facilitair Locatieteam Binnenstad (FS) van de Universiteit Maastricht (UM) is op zoek naar een enthousiaste Algemeen Facilitair medewerker.

Wil jij bij dé Europese universiteit van Nederland werken, bijdragen aan een gezonde en duurzame leefomgeving voor onze 22.000 studenten en bijna 5.000 medewerkers én heb je facilitair bloed door je aders lopen? Dan is FS op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Het Facilitair Locatieteam is op zoek naar een Algemeen Facilitair medewerker. Als op en top Algemeen Facilitair medewerker zorg je samen met je collega’s voor een prettig studie- en werkklimaat in de gebouwen van de universiteit en ben je het aanspreekpunt voor de gebruikers ervan. Voor deze functie zal je standplaats bij de Faculty of Law zijn.

Het gaat hierbij om de volgende werkzaamheden:

 • Je bent zichtbaar, enthousiast en actief aanwezig in de gebouwen.
 • Je ziet proactief toe op orde, netheid, veiligheid en rust in de gebouwen en op het buitenterrein.
 • Je signaleert gebreken en storingen in en aan het gebouw en zorgt dat ze worden opgelost of verhelpt ze zelf als het kleine gebreken betreft. Hierbij valt te denken aan het wisselen van kamerdeurbordjes, defecte sloten of ophangen van planken en whiteboards. De overige eerstelijns storingen en aanvragen worden opgelost door de operationeel technici van het Facilitair Locatieteam. Ook begeleid je leveranciers die reparaties komen verrichten.
 • Je houdt de werk- en leeromgeving van de studenten en medewerkers op orde.
 • Het gebruiksklaar maken van ruimtes voor onderwijs en events behoort tot je dagelijkse taken.
 • Bij verhuizingen zorg jij er mede voor dat dit binnen de gangbare tijd en voorwaarden gerealiseerd wordt.
 • Je ondersteunt bij de voorbereiding en uitvoering van events. Alles met als doel de ultieme dienstverlening te bieden aan de gebruikers van onze gebouwen.
 • Je doet voorstellen voor verbetering van de dienstverlening aan gebruikers en overlegt hierover met je collega’s van Facilitair.
 • Je doet kwaliteitscontroles en houdt toezicht op uitbesteed werk, je signaleert tekortkomingen en pakt deze proactief op.
 • Je werkt samen met de collega’s van Facility Services en de Facilitaire contactpersonen van de Faculty of Law.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Waar zijn we naar op zoek?

Als FS-collega streef je naar een optimale en duurzame dienstverlening voor onze studenten, medewerkers en bezoekers van de UM. Je hebt een open, daadkrachtige en dienstverlenende houding. Gastvrijheid zit in je DNA. Je bent resultaatgericht en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en betrokkenheid en kunt prioriteiten stellen. Je communiceert vriendelijk en duidelijk zodat de gebruikers weten wat ze kunnen verwachten. Daarnaast zijn het nemen van initiatief, het ontzorgen van de klant, probleemoplossend denken en handelen eigenschappen die jou typeren. Je bent een echte teamplayer.

Naast bovenstaande zijn voor deze functie de volgende functie-eisen, competenties en vaardigheden van toepassing:

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • VMBO/MBO werk- en denkniveau.
 • Je bent in het bezit van BHV-diploma of bereid dit te behalen.
 • Indien nodig ben je bereid ’s avonds of in het weekend te werken.
 • Je hebt een proactieve en praktische instelling.
 • Je beschikt over het facilitaire gen en hebt oog voor detail.
 • Je bent klantgericht en streeft een hoog dienstverleningsniveau na.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je kunt prioriteiten stellen.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je stelt je flexibel op in je dienstverlening en in het samenwerken met anderen.
 • Je bent representatief.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Wat bieden wij?

 • Aan de slag bij de meest internationale universiteit van Nederland in het mooie Maastricht.
 • Ruimte en faciliteiten om jezelf te blijven ontwikkelen: persoonlijk en in de laatste technologie.
 • De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Deze functie is ingeschaald in salarisschaal 5. Op basis van een fulltime dienstverband (38 uur per week) betekent dit minimaal € 2402 en maximaal € 2889 bruto per maand (conform de salarissen per 1 juli 2022, Cao Nederlandse Universiteiten). Inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.
 • In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8% vakantie-uitkering en een 8.3% eindejaarsuitkering van toepassing.
 • Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt de UM ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je naast de reeds genoemde ook denken aan: flexibele werktijden, ruime verlofregeling (232 vakantie-uren per jaar bij een fulltime aanstelling en de mogelijkheid om 2 uur per week extra te werken om maar liefst 96 extra vakantie-uren op jaarbasis te hebben), extra feestdagen zoals carnavalsmaandag en – dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag, een goede pensioenregeling en een cao à la carte. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.
 • Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar met een proeftijd van twee maanden gevolgd door een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience. Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Afdeling

Over Facility Services: We facilitate your journey @UM

Naast de zes faculteiten bestaat onze universiteit uit een aantal servicecentra, waaronder Facility Services (FS).

Bij FS werken wij samen met onze partners aan passende en optimale facilitaire dienstverlening voor onze studenten, medewerkers en bezoekers van de UM. Een veilige, functionele, inspirerende en duurzame leef-, studie- en werkomgeving, dat is waar wij voor gaan. Een omgeving waar iedereen zich thuis voelt, die verbinding stimuleert en die bijdraagt aan hun mentale, fysieke en sociale gezondheid; een omgeving die het mogelijk maakt om ambities waar te maken in leren, doceren en onderzoeken. Welzijn en duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan, gericht op de ondersteuning van de ambitie van de UM om een ‘caring’ universiteit te zijn.

Wij bieden een breed dienstenpakket dat onder andere bestaat uit huisvestingsvoorzieningen en dienstverlening uiteenlopend van catering, schoonmaak en beveiliging tot receptiediensten en inkoop. FS adviseert daarnaast op het vlak van milieu en duurzaamheid, veiligheid en contractmanagement en beheert ook de vastgoedportefeuille van de universiteit.

We hebben een divers aanbod waarbij de focus ligt op: de klantvraag; innovatief inspelen op ontwikkelingen in onze omgeving; samen werken met alle betrokkenen; zichtbaar door communicatie; en continu leren.

Meer weten over onze dienstverlening? Bekijk dan onze video.

Werken bij FS betekent werken in een dynamische organisatie, waar veel uitdagingen, kansen en mogelijkheden liggen. We bieden een prettige werkomgeving met betrokken collega’s; een plezierige informele en resultaatgerichte werkcultuur. Een organisatie waar veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling, waar ruimte is voor eigen initiatieven en waar samenwerken, verbinding en open communicatie hoog in het vaandel staan.

Team facilitair locatiemanagement

Binnen het team facilitair locatiemanagement werken de Algemeen Facilitair medewerkers nauw samen met de beheertechnici, Operationeel technici en Facilitair accountmanagers en de collega’s receptionisten en servicepoint medewerkers uit het team Recepties & Servicepoint.

Deze disciplines werken nauw samen in de ondersteuning van het onderwijs en onderzoek bij de UM.

De werkzaamheden vinden plaats in en rond de gebouwen van de UM. Dit zijn nieuwbouw panden maar ook monumentale panden.

De Faculty of Law

De Faculty of Law is met ruim 3.400 studenten een van de grotere faculteiten van de Universiteit Maastricht (UM). De faculteit is een pionier in kleinschalig en innovatief onderwijs en is met meer dan 50% buitenlandse studenten de meest internationale rechtenfaculteit in Europa. De faculteit verzorgt uitstekend onderwijs in drie bachelor- en tien

masterprogramma’s, verzorgt postacademische trainingen en cursussen voor professionals en heeft een sterk onderscheidend onderzoekprofiel. Bij de faculteit werken 340 medewerkers.

De faculteit is een dynamische en internationale gemeenschap. Een excellente ondersteuning is voorwaarde voor het realiseren van de hoge ambities van de faculteit op het terrein van onderwijs en onderzoek.

 

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 38 uur per week
 • €2402—€2889 per maand
 • MBO
 • AT2023.64

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Duboisdomein 30, 6229 GT, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you