Medewerker Servicedesk

Medewerker Servicedesk

Geplaatst Deadline Locatie
7 feb 27 mrt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Gezocht: een goedlachse collega met een dosis humor die werkelijk iedereen wil helpen en onderdeel wil zijn van een leuk en servicegericht team.

Functieomschrijving

Dit doe je voor ons

Je bent hét aanspreekpunt voor vragen en problemen van de interne klant: Alle medewerkers, studenten en bezoekers van een faculteit of expertisecentrum. Bij de Servicedesk werken echte allrounders die het leuk vinden om bezig te zijn met het opnemen van allerlei storingen, maar ook met het gastvrij en zo efficiënt mogelijk beantwoorden van (facilitaire) vragen. Je bent een kei in het goed luisteren naar de vraag of het probleem en je bent altijd op zoek naar een antwoord of oplossing. Ook vind je het leuk om te zorgen dat iedereen zonder zorgen gebruik kan maken van een zaal.

Jij versterkt

Een enthousiast en gastvrij Servicedesk-team. Het team werkt verspreid over zes locaties binnen de Universiteit Leiden, waarvan één in Den Haag. Ons team is enthousiast met een missie om onze klant zo optimaal mogelijk te ontzorgen. Samen met het zalenbroker team ben je verantwoordelijk voor het boeken van collegezalen voor faculteiten en opleidingen. Het team is ambitieus, waarbij steeds op zoek wordt gegaan naar het nóg beter ondersteunen van onze klanten. Hierbij zullen ook ons zaalreserveringssysteem en FMIS, steeds professioneler worden ingezet.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Jij hebt hét

Jij bent behalve enthousiast en ambitieus ook een echte teamplayer. Jij bent proactief, secuur en resultaatgericht. Daarnaast kan jij zelfstandig te werk gaan en voel je je ook betrokken bij het team en werk je graag met de collega's samen naar een goed eindresultaat. Verder beschik jij over:
  • Een afgeronde facilitaire opleiding op minimaal mbo-niveau;
  • Enige ervaring met FMIS;
  • Kennis van procesmatig werken;
  • Goed bekend met het MS Office-pakket;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • En ben je een ontzorger pur sang.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal €[[salarisMin]],- en maximaal €[[salarisMax]],- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (salarisschaal [[ufoSchaal]]).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, fietsplan en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: http://www.werkenbij.leidenuniv.nl/.

Diversiteit en inclusie
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Werkgever

UFB

Wie zijn wij

Een inspirerende, verbindende en aantrekkelijke omgeving stimuleert studenten en medewerkers om het beste uit henzelf te halen. Het Universitair Facilitair Bedrijf (UFB) werkt klantgericht, markconform en nauw samen met faculteiten en andere expertisecentra om facilitaire dienstverlening in de volle breedte van de universiteit te optimaliseren. Het UFB faciliteert circa 7.100 medewerkers en 31.000 studenten in Leiden en Den Haag.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2402—€3026 per maand
  • MBO
  • 13415

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you