Werkvoorbereider Beheer & Onderhoud

Werkvoorbereider Beheer & Onderhoud

Geplaatst Deadline Locatie
7 feb 24 mrt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Een zelfstandige rol in de voorbereidingsfase van het groot en vervangend onderhoud over de gehele Campus. Dat is in het kort je boeiende functie als werkvoorbereider bij TU Delft.

Functieomschrijving

Ongeveer 80 gebouwen op de mooie TU Delft Campus, daar draait het om in jouw functie als werkvoorbereider. Panden die we voor alle gebruikers in perfecte staat willen houden. En waarin we doorlopend investeren om ze verder te verbeteren en te verduurzamen. Dan gaat het soms om wat kleiner ad-hoc-onderhoud en vaak ook om langlopende projecten. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een luchtbehandelings installatie of een hoofdverdeelinstallatie van een faculteitsgebouw of het campusbreed terugdringen van de CO2-uitstoot. Jij bent tot de daadwerkelijke uitvoering verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van ondehoudsprojecten en onderhoudswerkzaamheden op onze campus. Een erg afwisselende functie met de vrijheid om je tijd grotendeels op jouw manier in te delen.

Als werkvoorbereider speel je in op de vraag naar onderhoud. Deze kan komen van het locatiebeheer van een gebouw, maar in veel gevallen vloeit een project voort uit de meerjarenonderhoudsprognose (MJOP) die campusoverstijgend richting geeft aan onderhoud en renovatie. Je definieert de functionele vraag en vertaalt deze naar een technisch programma van eisen. Bovendien toets je werkomschrijvingen/bestekken en je toetst opgestelde kostenramingen en doorloopplanningen.

In dit proces stem je met veel partijen af. Heb je alles uitgewerkt? Dan verzorg je de aanbesteding of offerteaanvraag en adviseer je bij de gunning. Vervolgens draag je een project voor de uitvoering over aan een projectleider. Ook ben je als vakinhoudelijk(B/E/W) expert een belangrijke sparringpartner voor verschillende disciplines binnen TU Delft en je levert input vanuit jouw inzichten voor de verdere ontwikkeling van de campus. Verder help je waar nodig graag bij de voorbereiding van projecten buiten je eigen vakgebied.

Je werkt als werkvoorbereider met twaalf collega’s in het team Beleid & Voorbereiding. Een leuke club met diverse expertises waarin we op een prettige manier samenwerken. We delen onderling veel kennis, helpen elkaar waar nodig en vinden een goede werk-privébalans belangrijk.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo-diploma bouwkunde, electrotechniek of werktuigbouwkunde.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met multidisciplinaire werkvoorbereidingsvraagstukken en dit het liefst in een hightechomgeving.
  • Je kunt goed analyseren en zowel uitstekend zelfstandig als in samenwerking met anderen functioneren.
  • Je bent op alle niveaus een prettige, innemende en deskundige gesprekspartner.
  • Je kunt zaken goed organiseren, structureren en bewaken, en je gaat flexibel en inlevend om met verschillende situaties en omgevingen. 
  • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands en Engels. 

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast. 
  • Een functieomvang van 38-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €2.960,- en een maximum van €4.670,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Campus Real Estate & Facility Management

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. 

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • TUD03467

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you