Grootboekadministrateur divisie Finance & Control

Grootboekadministrateur divisie Finance & Control

Geplaatst Deadline Locatie
7 feb 28 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Zonder een goede administratie komen we als organisatie nergens. Daarom zijn accurate en kritische denkers met een gevoel voor cijfers hard nodig. Als grootboekadministrateur lever jij een waardevolle bijdrage door de administratie altijd op orde te hebben. Een leuke baan met verantwoordelijkheid en volop ruimte voor een gezonde werk-privébalans.

Samen met jouw collega's van het team CFA - grootboek verzorg je de volledige grootboek- en projectadministratie van één of meerdere eenheden binnen de Radboud Universiteit. Daarnaast voer je werkzaamheden uit voor de begroting, periodieke rapportages en jaarrekening (inclusief het balansdossier). Dit ten behoeve van de controller van de betreffende eenheid. Je verstrekt voornamelijk cijfermatige informatie aan eenheden, beantwoordt vragen en verschaft additionele informatie. Je weet goed prioriteiten te stellen en vindt het leuk om bij te dragen aan de verbetering van de administratieve processen. Als er problemen zijn, zet jij je schouders eronder, neem je initiatief en blijf je klantgericht. Uiteraard vindt je uiteindelijk een praktische oplossing. Binnen CFA - grootboek maak je deel uit van een hecht team administrateurs. Bij ons staan de persoon en het plezier in het werk voorop. Dit bereiken we door open communicatie en door de juiste persoon op de juiste plek aan te stellen. Ben jij de juiste persoon? Dan hebben wij wellicht de juiste plek voor je.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de financiële richting (bedrijfseconomie, SPD of een soortgelijke opleiding).
 • Je hebt kennis van geautomatiseerde financiële (ERP) systemen.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
 • Je hebt een klantgerichte en positieve instelling en een proactieve houding.
 • Je bent gemotiveerd, creatief, IT-minded, enthousiast, accuraat en kritisch.
 • Je kunt goed in teamverband werken, bent flexibel, initiatiefrijk, zelfstandig en stressbestendig.
 • Kennis van Oracle financials is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,5 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De divisie Finance & Control (F&C) is een van de zes divisies van Radboud Services. Radboud Services ondersteunt en faciliteert het onderwijs en onderzoek aan de Radboud Universiteit. De divisie F&C heeft een cruciale rol in de integrale financiële ondersteuning van onderzoek, onderwijs & impact en is op concernniveau verantwoordelijk voor het goede reilen en zeilen op financieel, economisch en administratief gebied en de control daarvan bij alle organisatieeenheden. De divisie bestaat uit de afdelingen Centrale Financiële Administratie (CFA), Finance & Control Centraal en Inkoop.

De afdeling CFA is verantwoordelijk voor de centrale financiële administratie (crediteuren, debiteuren, activa en betaalverkeer) van de Radboud Universiteit, de btw-helpdesk, de project- en grootboekadministratie voor decentrale organisatie-eenheden, het functioneel beheer van de Oracle E-business suite (ERP-systeem BASS) en het bouwen en onderhouden van sturings- en verantwoordingsrapportages in het datawarehouse voor de domeinen financiën en logistiek. De afdeling bestaat uit de teams: Crediteuren, Debiteuren, Grootboek en Functioneel beheer.

Als grootboekadministrateur kom jij te werken binnen het team Grootboek. Dit team bestaat uit zeventien medewerkers en een teamleider.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Financiën; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 40 uur per week
 • €2818—€3764 per maand
 • HBO
 • 1205025

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you