Coördinator studentzaken / roosteraar

Coördinator studentzaken / roosteraar

Geplaatst Deadline Locatie
7 feb 27 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hou jij van puzzelen en leer je snel? En wil je bijdragen aan de logistieke planning en administratie in een grote, maatschappelijk relevante organisatie? Als coördinator studentenzaken zorg jij voor goed lopende werkprocessen binnen de onderwijs- en studentadministratie. Daarnaast maak je als roosteraar goed kloppende roosters voor studenten en docenten.

Als coördinator studentzaken ben je verantwoordelijk voor goed lopende werkprocessen van de onderwijs- en studentadministratie en stem je de werkzaamheden en taken af. Dit betreft onder andere het aanmeldproces nieuwe studenten, registreren van de voortgang van de studie en het verwerken van diploma-aanvragen. In lijn hiermee werk je ook nauw samen met de coördinator stageplaatsing. Als onderdeel van het stagebureau draag je zorg voor het verwerken van de gegevens rondom ons plaatsingsproces en onderhoud je daartoe contact met studenten, opleiders en scholen. 

Binnen je rol ben je ook actief als roosteraar en ben je verantwoordelijk voor het onderwijsrooster van onze opleidingen. Je voert de onderwijsroosters in het roostersysteem TermTime in. Je lost (ad-hoc) roosterproblemen op en draagt zorg voor een juiste communicatie richting alle betrokkenen bij eventuele wijzigingen. 

Je hebt een belangrijke spilfunctie. Je bent, samen met je directe collega, het eerste aanspreekpunt voor studenten en docenten rondom de administratie en je werkt nauw samen met alle collega's van het team binnen het onderwijscentrum.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent analytisch, je creëert overzicht en je houdt van het oplossen van complexe puzzels.
 • Je bent dienstverlenend ingesteld en kunt goed plannen, organiseren en coördineren.
 • Onder tijdsdruk en in een hectische omgeving werk je nog steeds geconcentreerd en efficiënt.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent bekend met de onderwijsprocessen binnen een universiteit.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met roosteren.
 • Je hebt affiniteit met administratieve werkzaamheden en beschikt over uitstekende vaardigheden in het gebruik van studentinformatiesystemen (bijvoorbeeld Osiris) en applicaties zoals Word en Excel.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Radboud Docenten Academie is verantwoordelijk voor de universitaire lerarenopleidingen, gericht op het voortgezet onderwijs, van de Radboud Universiteit. Wij verzorgen educatieve minors voor bachelorstudenten en masters voor afgestudeerden die docent willen worden in het voortgezet onderwijs. Ook verrichten we (vak)didactisch onderzoek, in nauwe samenwerking met de academische opleidingsscholen. Dit onderzoek kent een voortdurende interactie tussen theorie en praktijk: onderzoekers maken gebruik van praktijkervaringen en hun resultaten dragen eraan bij dat de onderwijspraktijk verbetert. Daarnaast verzorgen we samen met de faculteiten nascholing voor docenten en schoolleiders die verdere professionalisering zoeken in hun vak of in de (vak)didactiek. Denk aan cursussen, workshops, masterclasses en scholing op maat voor het voortgezet onderwijs.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2818—€3764 per maand
 • HBO
 • 1205174

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you