Projectadministrateur Diergeneeskunde (1,0 fte)

Projectadministrateur Diergeneeskunde (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
16 feb 25 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Word jij onze nieuwe collega die ons financiële beheer optimaal helpt in te richten en meewerkt aan het verder ontwikkelen van Finance & Control?

Functieomschrijving

Met 30.000 studenten, 6.700 medewerkers en een omzet van 790 miljoen euro is de Universiteit Utrecht één van de meest vooraanstaande kennisinstellingen in Nederland. Als projectadministrateur bij de faculteit Diergeneeskunde draag je bij aan het financiële beheer van ons onderwijs, van onze onderzoeken en van ons dierenziekenhuis. Of het nou gaat om het opleiden van studenten, onderzoek naar corona, de behandeling van een ziek huisdier of een gestrande walvis. In jouw rol zorg jij er samen met je collega’s voor dat de financiële kant op orde is en krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Je bent onderdeel van één van de vier Finance & Control-teams (F&C) binnen de faculteit Diergeneeskunde (DGK). Het team waar je deel van uitmaakt binnen F&C DGK bestaat uit 5 collega’s: twee projectcontrollers, twee projectadministrateurs en een departementscontroller. Als projectadministrateur ben je, naast de reguliere Finance & Controlprocessen, met veel verschillende werkzaamheden bezig. Een aantal voorbeelden:

  • Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van de stamgegevens van 3e geldstroomprojecten in SAP-PS (Project System).
  • Je legt contracten en verkooporders vast in SAP SD (Sales and Distribution).
  • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van (digitale) projectdossiers in het systeem EDOCS (SAP DMS, Document Management System).
  • Je ondersteunt de projectcontrollers bij het opstellen van eindrapportages/accountantscontroles en werkzaamheden voor de jaarbegroting en P&C-cyclus.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve collega die de uitdaging aan wil gaan om samen met collega’s het financiële beheer optimaal in te richten en om mee te werken aan het verder ontwikkelen van Finance & Control binnen onze organisatie.

  • Je haalt plezier uit het samenwerken met collega’s. Je pakt problemen aan, signaleert verbetermogelijkheden en gaat samen met je collega’s aan de slag om deze door te voeren.
  • Je hebt een afgeronde financiële (bedrijfs)economische opleiding (hbo) of je bent op dit moment bezig met de afronding.
  • Je hebt kennis van SAP in combinatie met uitgebreide ervaring in Excel.
  • Jouw heldere stijl van communiceren en klantgerichtheid maken het plezierig om met je samen te werken. Daar horen goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden bij in het Nederlands en Engels.
Je wilt graag blijven leren en jezelf ontwikkelen. Daar bieden we graag ruimte en mogelijkheden voor.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3.098,- en maximaal € 4.257,- (schaal 9 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden, sport en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

Wil je meer weten over onze universiteit? Bekijk dan de Utrecht University Campus Tour.

De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is uniek in Nederland en neemt een internationale toppositie in op het gebied van onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 850 medewerkers. Wie in deze ongedwongen organisatie een bijdrage wil leveren aan de ondersteuning van het onderwijs en/of onderzoek, zal zich hier zeker thuis voelen. De faculteit is gevestigd op het Utrecht Science Park niet ver van het historische centrum in Utrecht. Naast de departementen: Clinical Sciences, Biomolecular Health Sciences en Population Health Sciences is er een facultaire ondersteuningsorganisatie ingericht. Voor deze facultaire ondersteuningsorganisatie zijn wij op zoek naar een projectadministrateur.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 36—40 uur per week
  • €2818—€4257 per maand
  • HBO
  • 1205356

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 1, 3584 CL, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you