Projectadministrateur Diergeneeskunde (1,0 fte)

Projectadministrateur Diergeneeskunde (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
16 feb 21 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij kritisch, analytisch en bezie je vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken? Dan komen we graag met jou in gesprek!

Functieomschrijving

Als projectadministrateur heb je een belangrijke rol in het financiële beheer van wetenschappelijke projecten.  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve collega die geen doorsnee baan zoekt, maar de uitdaging aan wil gaan om samen met collega’s van de afdeling Finance & Control het financiële beheer optimaal in te richten èn om mee te werken aan het verder ontwikkelen van de control-functie binnen onze organisatie.

Je bent onderdeel van één van de vier Finance & Control-teams binnen de faculteit Diergeneeskunde. Het team waar je deel van zult uitmaken bestaat uit 5 mensen en is gericht op de ondersteuning van één van de drie departementen.

Als projectadministrateur ben je, naast de reguliere Finance & Control-processen, verantwoordelijk voor het aanleggen van projecten, het vastleggen van contracten en verkooporders in het SAP-systeem en voor het opzetten en onderhouden van (digitale) projectdossiers. Tevens bied je ondersteuning aan de projectcontrollers bij het opstellen van eindrapportages/accountantscontroles en werkzaamheden voor de jaarbegroting en P&C-cyclus van het departement.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een financiële (bedrijfs)economische opleiding (hbo) en bij voorkeur enige kennis van SAP in combinatie met uitgebreide ervaring in Excel. Tevens haal je plezier uit het samenwerken met collega’s en bezit je goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Ook kun je in het Engels je mannetje staan.

Wij zoeken een enthousiaste en loyale collega met een proactieve instelling. Je pakt problemen aan, signaleert verbetermogelijkheden en gaat samen met je collega’s aan de slag om deze door te voeren. Je bent kritisch, analytisch en beziet vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken. Tevens heb je een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Jouw heldere stijl van communiceren en klantgerichtheid maken het plezierig om met je samen te werken.

Tot slot vind je het leuk om jouw steentje bij te kunnen dragen aan het onderwijs, het onderzoek en de patiëntenzorg van de faculteit Diergeneeskunde. Of het nou gaat om het onderzoek naar Corona of gestrande walvissen, jij zorgt dat de financiële kant op orde is.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2.818,- en maximaal € 4.257,- (schaal 8-9 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. Met 30.000 studenten, 6.700 medewerkers en een omzet van 790 miljoen euro is de Universiteit Utrecht één van de meest vooraanstaande kennisinstellingen in Nederland.


De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is uniek in Nederland en neemt een internationale toppositie in op het gebied van onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 850 medewerkers. Wie in deze ongedwongen organisatie een bijdrage wil leveren aan de ondersteuning van het onderwijs en/of onderzoek, zal zich hier zeker thuis voelen. De faculteit is gevestigd op het Utrecht Science Park niet ver van het historische centrum in Utrecht. Naast de departementen: Clinical Sciences, Biomolecular Health Sciences en Population Health Sciences is er een facultaire ondersteuningsorganisatie ingericht. Voor deze facultaire ondersteuningsorganisatie zijn wij op zoek naar een projectadministrateur.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 36—40 uur per week
  • €2818—€4257 per maand
  • HBO
  • 1205356

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 1, 3584 CL, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you