Business Controller op faculteit voor afdeling en voor projecten

Business Controller op faculteit voor afdeling en voor projecten

Geplaatst Deadline Locatie
17 feb 20 mrt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kwalitatief onderwijs en vernieuwend wetenschappelijk onderzoek en financiën gaan hand in hand. Dat zegt direct alles over het belang van jouw functie als business controller in een faculteit. Werken aan heldere processen in goede onderlinge samenwerking op financieel vlak: onmisbaar om de kernactiviteiten optimaal te laten verlopen. Jij gaat ervoor!

Functieomschrijving

Als business controller adviseer je, gevraagd en ongevraagd, de afdelingsvoorzitter, de afdelingssecretaris en/of een wetenschapper over financiële zaken van de afdeling en van projecten en doet voorstellen voor verbeteringen. In gesprek met wetenschappers leg je de link tussen de onderzoeks- en onderwijswerkzaamheden en financiën. Je denkt mee in het vinden van oplossingen voor de uitdagingen waar wetenschappers voor staan.

Je bent onderdeel van de planning en control cyclus en hebt een belangrijke rol in de financiële strategie- en beleidsontwikkeling van een afdeling en de faculteit. Hierover ga je in gesprek met wetenschappers. Wetenschappers gaan vól voor hun onderzoeksprojecten. Jij faciliteert het onderzoek door in heldere taal uit te leggen hoe de zaken er financieel voorstaan en wat de impact is op financiën. Zo halen wetenschappers het maximale uit hun vaak baanbrekende projecten.

Gedurende de looptijd van de onderzoeksprojecten, blijf je in nauw contact met de projectleiders. Je ondersteunt ze bij de opzet van de programma’s, stelt forecasts op, maakt scenarioanalyses, en bespreekt periodiek projectmanagementinformatie.

Als onderdeel van het Finance team op een faculteit, denk je natuurlijk ook mee over TU Delft brede projecten, o.a. binnen de Finance organisatie. Je maakt deel uit van werkgroepen om verbeteringen te realiseren en hebt hierin een pro actieve rol.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • In het bezit van een hbo- of wo-diploma bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie of een master of science in controlling.
 • Je bent organisatiesensitief, weet mensen te verbinden.
 • Een doorzetter met een constructief kritische en oplossingsgerichte instelling.
 • Communicatief sterk en zowel mondeling als schriftelijk goed in Nederlands en Engels.
 • Een proactieve en ondernemende teamplayer die zich goed in anderen kan verplaatsen en die zich thuis voelt in een grote en complexe organisatie als de TU Delft.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast. 
 • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.960,- en een maximum van € 4.670,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Finance

De directie Finance is verantwoordelijk voor de financiële strategie- en beleidsontwikkeling. Ook business control, procurement, treasury management, fiscaliteiten, verzekeringen en de (operationele) activiteiten op het gebied van financiële informatievoorziening en administratie worden door Finance verzorgd. De directie Finance bestaat uit een centrale organisatie (met onder andere de afdelingen Shared Service Centre, Business Control Concern, Financial Control) en decentrale Finance teams over de diverse beheerseenheden.

Specificaties

 • Financiën
 • 32—40 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • HBO+
 • TUD03526

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you