Bouwtoezichthouder (0.8-1,0 fte, 1 jaar tijdelijk met uitzicht op vast contract)

Bouwtoezichthouder (0.8-1,0 fte, 1 jaar tijdelijk met uitzicht op vast contract)

Geplaatst Deadline Locatie
20 feb 2 apr Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het versterken van het team Projecten en het team Beheer & Onderhoud zijn wij op zoek naar Bouwtoezichthouder (0.8-1,0 fte, 1 jaar tijdelijk met uitzicht op vast contract)

Functieomschrijving

Als bouwtoezichthouder weet je wat erbij komt kijken om bouw- en onderhoudsprojecten vlekkeloos te laten verlopen. Je ondersteunt de projectleiders van de afdeling bij de opstart van projecten. Je houdt toezicht op een grote diversiteit aan werkzaamheden van aannemers, installateurs en facilitaire dienstverleners op de campus. Dat kunnen bijvoorbeeld verbouwingen van bestaande panden zijn, regulier onderhoud door een van onze gecontracteerde partijen of het vervangen van installaties. Bij grote projecten kun je ook meewerken in het betreffende team, waarbij je er bijvoorbeeld voor zorgt dat er veilig en ordelijk wordt gewerkt zodat er ongestoord gebruik kan worden gemaakt van de campus. Je brengt je ervaring ook in voordat het project in uitvoering is. Je kunt daarvoor ook opnames moeten verrichten. De resultaten deel je met de projectleiders. Je bent ook verantwoordelijk voor het mede afhandelen van storingen, klachten en meldingen die gedaan worden door medewerkers en studenten. We gebruiken hiervoor het FMIS-systeem Planon. Samen met de inhoudelijk verantwoordelijke collega van het Team Beheer & Onderhoud (die hebben we op het gebied van werktuigkundige installaties, elektrotechnische installaties, bouwkundig, asbest en chroom 6, facilitaire dienstverlening) of de projecteider uit het Team Projecten beoordeel je de melding, zet deze eventueel door naar een onderhoudspartij en zorgt voor de communicatie richting de melder. Het kan ook voorkomen dat je het Serviceteam (bestaande uit participatiemedewerkers die veel eerstelijns storingen en meldingen oppakken) inzet voor het verhelpen van de storing.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties
Het betreft een functie waarvoor enige jaren ervaring vereist is. Je moet bekend zijn met tenminste de basis van gebouwinstallaties en bouwkundig inzicht hebben. Je hebt vaak buiten op bouwplaatsen rondgelopen en weet hoe er veilig en ordelijk gewerkt moet worden. Je bent alert op afwijkingen en veeleisend als het om kwaliteit en veiligheid gaat.
Je bent een goede gesprekspartner voor onze aannemers en installateurs en zorgt dat het werk wordt verricht zoals afgesproken. Je bent voor een deel de ogen en oren van de afdeling en hebt veel contact met medewerkers en studenten. Die moet je goed te woord staan en ter afsluiting altijd bereid zijn nog even langs te lopen als de werkzaamheden erop zitten. Je moet er energie van krijgen om op de campus te zijn en eraan bij te dragen dat de gebouwen en terreinen er goed bijstaan en werkzaamheden van aannemers en installateurs vlotjes verlopen. Je moet echter ook meer dan regelmatig je gezicht laten zien op de afdeling, je vormt immers een belangrijke schakel voor de projectleiders. 

De volgende functie-eisen zijn van belang: 

 • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding bij voorkeur richting bouwkunde of installaties;
 • Je hebt het VCA-vol certificaat of bent op zijn minst bereid dit te halen;
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s, gebruikers én externe partijen en bent klantgericht en communicatief vaardig;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beheerst de Microsoft Office softwarepakketten;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en over minimaal beginnersniveau van de Engelse taal (er zijn veel buitenlandse medewerkers en studenten). 

Jouw talenten
Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving. 
Je bent resultaatgericht en hebt overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht onbepaalde tijd.

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Het betreft een functie voor 0,8 -1,0 fte (32-40 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het salaris bedraagt minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Beheertechnicus 2 en salarisschaal 8 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring. 

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Afdeling

Facility Services

De divisie Facility Services (FS) van University Services levert facilitaire diensten en advies aan bestuur, medewerkers, studenten en gasten van Tilburg University. De belangrijkste taken van de divisie zijn vastgoedbeheer, campusontwikkeling, beheer sportvoorzieningen, inkoop en contractbeheer, post en documentmanagement en het regisseren van schoonmaak, catering en beveiligingsdiensten. Kortom, het zo aantrekkelijk mogelijk maken van studeren, werken en verblijven op de campus! De divisie FS wordt aangestuurd door de directeur FS.

Tilburg University heeft een levendige, groene en sfeervolle campus. Als afdeling Real Estate Management (REM) hebben wij de belangrijke taak om het groeiend aantal studenten, wetenschappers en docenten de best mogelijke onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten te bieden. Ons vizier is voortdurend gericht op verbetering en we proberen dit elke dag te doen voor ongeveer 20.000 studenten en 2.200 collega’s. Zo bouwen we samen aan een veilige, gezonde en duurzame campus.
 
De afdeling Real Estate Management is verantwoordelijk voor al het vastgoed en terreinen van Tilburg University. Wij verzorgen alle nieuwbouw-, renovatie- en sloopprojecten. Een belangrijke taak is het groot en klein onderhoud van onze gebouwen en het monitoren van de daaraan gekoppelde facilitaire processen. In totaal beslaat ons werkgebied zo’n 150.000 m2 verspreid over 25 gebouwen. Wil je alvast een kijkje nemen op onze campus? Klik dan hier: https://www.tilburguniversity.edu/campus-tour

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Techniek / laboratorium
 • 32—40 uur per week
 • €2818—€3764 per maand
 • MBO
 • 21280

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you