Directiesecretaris Finance

Directiesecretaris Finance

Geplaatst Deadline Locatie
22 feb 19 mrt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de directiesecretaris die wij zoeken? Een ervaren kracht in het faciliteren van besluitvormingsprocessen en de bewaker van de procesgang van besluiten en actiepunten? Een stevige sparringpartner van de directeur Finance en het MT?

Functieomschrijving

Je bent primair verantwoordelijk voor het organisatorisch ondersteunen van de bestuurlijke taken van de directeur en het MT. Je bereidt de agenda’s voor overleggen en stukken voor en verzorgt de verslaglegging. Je behoudt overzicht op alle lopende dossiers en controleert of activiteiten opgepakt worden en deadlines gehaald. Zo niet, dan spreek je hier mensen op aan. Je ziet erop toe dat alle besluitvorming voldoet aan de geldende governance, regelingen en wetgeving.

De samenhang van onderwerpen op de agenda’s van de verschillende overlegorganen houd je scherp in de gaten en je draagt eraan bij dat de verschillende vergaderingen goed op elkaar aansluiten.

Je onderhoudt contacten met alle afdelingen binnen Finance, de faculteiten en ondersteunende diensten. Het opzetten en onderhouden van een goed netwerk binnen de gehele universiteit is van groot belang in deze functie. Omdat je dicht bij  het vuur zit, weet je precies wat er binnen en buiten de organisatie gebeurt, en kun je de directeur en het MT goed en proactief adviseren. Dit alles maakt jou tot een belangrijke strategische sparringpartner voor het management.

We zijn ambitieus. We staan binnen Finance aan de vooravond van verdergaande digitalisering, automatisering en robotisering. Laat dat je energie geven in jouw rol als directiesecretaris.

Wat deze baan verder zo interessant maakt, is dat je veel vrijheid krijgt om je verantwoordelijkheid te pakken. Tot slot, er liggen volop kansen om je functie verder te professionaliseren en jezelf te ontwikkelen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in een complexe en grote organisatie, bijvoorbeeld als adviseur of consultant.
  • Je legt makkelijk contact, communiceert helder en concreet en komt afspraken altijd na.
  • Je kunt goed omgaan met verschillende belangen en weet binnen dit krachtenveld verbeteringen door te voeren.
  • Je hebt vaardigheid in het opstellen van beleidsnota’s en adviezen.
  • Je gaat ondernemend en energiek te werk, denkt in mogelijkheden en gelooft in de kracht van verbinding. Door jouw open houding en toegankelijkheid gaan deuren open.
  • Je hebt een integere instelling en werkt secuur.
  • Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast. 
  • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 12 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.814,- en een maximum van €6.181,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Finance

De directie Finance is verantwoordelijk voor de financiële strategie- en beleidsontwikkeling. Ook business control, procurement, treasury management, fiscaliteiten, verzekeringen en de (operationele) activiteiten op het gebied van financiële informatievoorziening en administratie worden door Finance verzorgd. De directie Finance bestaat uit een centrale organisatie (met onder andere de afdelingen Shared Service Centre, Business Control Concern, Financial Control) en decentrale Finance teams over de diverse beheerseenheden.

Specificaties

  • Financiën
  • 36—40 uur per week
  • €4814—€6181 per maand
  • HBO+
  • TUD03542

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you