Student-assistent (tijdelijk) Logistiek Medewerker Bionanoscience

Student-assistent (tijdelijk) Logistiek Medewerker Bionanoscience

Geplaatst Deadline Locatie
24 feb 1 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken tijdelijk een logistiek medewerker ter ondersteuning van het onderzoek in onze laboratoriumfaciliteit. Je zal je voornamelijk bezighouden met het beheer van de spoel & sterilisatieruimte, waar je verantwoordelijk bent voor het wassen van glaswerk en de sterilisatie van biologisch afval, glas en laboratoriumapparatuur. Specifieke ervaring met deze werkzaamheden is niet

noodzakelijk, de benodigde vaardigheden leer je eventueel tijdens een interne training, maar enige laboratorium-ervaring komt zeker van pas. Daarnaast verzorg je de distributie van goederen vanuit het magazijn naar de laboratoria.

De functie heeft een omvang van 8-16 uur per week (0,2-0,4 fte). Werkdagen bij voorkeur een dag(deel) op maandag, dinsdag en vrijdag. Overige uren op woensdag en vrijdag.  

 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt een MBO-denk- en werkniveau, spreekt goed Engels en vindt het leuk om samen te werken met onderzoekers uit verschillende landen. Je bent vriendelijk, representatief en servicegericht. Je bent proactief en kunt goed tegen hectiek en verliest daarbij je prioriteiten niet uit het oog. Verder ben je flexibel inzetbaar, enthousiast, leergierig en vind je het leuk om zelfstandig binnen een team te werken.

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 maanden.

De functie heeft een omvang van 8 tot 16 uur per week. Het salaris bedraagt max. €2.853 bruto p/m bij een volledige werkweek dienstverband. 

 

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

 

Afdeling

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. 

Afdeling Bionanoscience

De afdeling Bionanoscience (www.bn.tudelft.nl) maakt deel uit van de faculteit Technische Natuurwetenschappen en verricht innovatief fundamenteel onderzoek op het gebied van biofysica, synthetische -en cel biologie. Daarnaast heeft de afdeling een aandeel in de verzorging van het onderwijs in de bachelor en masterfase van de opleidingen Nanobiologie (samen met het Erasmus Medisch Centrum) en Technische Natuurkunde. De afdeling bestaat uit ca. 120 wetenschappers (hoogleraren, universitair (hoofd)docenten, postdocs, promovendi); en studenten. Zij worden door technici, analisten en het administratief personeel binnen de afdeling ondersteund.

 

 

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • 8—16 uur per week
  • MBO
  • TUD03550

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you