Veiligheidskundige

Veiligheidskundige

Geplaatst Deadline Locatie
24 feb 22 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Sluit je aan bij ons team en draag bij aan onze gezamenlijke doelstellingen! Als veiligheidskundige speel je een belangrijke rol in het ondersteunen en adviseren van onze medewerkers op het gebied van veilig en gezond werken. Je adviseert leidinggevenden over een veilige en gezonde werkomgeving en draagt er zo aan bij dat medewerkers zich fijn en veilig voelen op de werkvloer.

Als jij gemotiveerd bent en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Word lid van ons team en draag bij aan onze gezamenlijke inzet voor een veilige en gezonde werkomgeving!


Als veiligheidskundige ben je werkzaam binnen het team Arbo & Veiligheid. Wij zijn een enthousiast team van 10 collega's die samen streven naar innovatieve oplossingen voor vraagstukken op het gebied van veiligheid en gezondheid binnen het Radboudumc, Radboud Universiteit en enkele andere organisaties in de zorg, onderzoek en onderwijs. Onze doelstelling is om praktische adviezen te geven die niet alleen werkbaar zijn, maar ook bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de afdeling en haar medewerkers.

Samenvattend bestaan je werkzaamheden onder andere uit:
  • Adviseren van de verschillende afdelingen over veiligheid van de medewerkers.
  • Toetsing van de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E), onderdeel veiligheid.
  • Analyseren van incidenten en ongevallen en rapporteren over verbetermogelijkheden.
  • Adviseren over veiligheidskundige aspecten bij ver- en nieuwbouw.
  • Verzorgen van instructie, voorlichting en scholing op het gebied van veiligheid.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Word deel van ons team als enthousiaste veiligheidskundige! Wij zijn op zoek naar een collega met een afgeronde opleiding op hbo-niveau op veiligheidskundig gebied en bij voorkeur enkele jaren werkervaring als veiligheidskundige. Het is een pre als je bent gecertificeerd als arbokerndeskundige voor toetsing van de Risico-Inventarisaties en -Evaluaties. Zo niet, dan ben je bereid om deze certificering te behalen. Je bent een verbinder met een brede blik en hebt uitstekende project- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je organisatie-sensitief en heb je een proactieve en flexibele houding. Als jij klaar bent om deel uit te maken van een ambitieus team, solliciteer dan nu!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.230 en € 5.088 (schaal 10) op basis van een fulltime dienstverband. Indien gecertificeerd vindt inschaling plaats in schaal 11 met een bruto maandsalaris tussen de € 4.325 en € 5.919.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De (interne) Arbo- en Milieudienst (AMD) is een onderdeel van de afdeling Human Resources van het Radboudumc. De AMD ondersteunt het Radboudumc, de Radboud Universiteit en enkele andere organisaties op het gebied van gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Binnen de AMD werken circa 45 personen die gezamenlijk zorg dragen voor in totaal 17.000 medewerkers. Kenmerkend is de diversiteit aan professionals, waaronder arbeidshygiënisten, arbeids- en organisatiedeskundigen, biologische veiligheidsfunctionarissen, stralingsdeskundigen, milieukundigen, bedrijfsartsen en bedrijfsmaatschappelijk werkers. De AMD heeft vele interne en externe verbindingen.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gezondheid
  • 28—36 uur per week
  • €3230—€5088 per maand
  • HBO
  • 179803-P1170614-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you