Medewerker student financiën

Medewerker student financiën

Geplaatst Deadline Locatie
24 feb 20 mrt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in een organisatie die non stop in beweging is? Ben jij resultaatgericht, houd je er van om zaken uit te pluizen, houd je er van om samen te werken en heb je affiniteit met Financiën?
Ons team Student Administration zoekt een:Medewerker Student Financiën.

Functieomschrijving

Voor zo’n 29.000 studentinschrijvingen per jaar moeten de zaken rondom het collegegeld administratief goed verwerkt worden. Het gaat om de betalingen van het collegegeld, maar bijvoorbeeld ook betalingsherinneringen, verrekeningen van inschrijfgelden, verwerking van beurzen en andere processen rondom student financiën. Een enorm volume dat we foutloos kunnen afhandelen wanneer de financiële processen op orde zijn. Jij als medewerker Student Financiën hebt hierin een essentiele rol. De focus in deze functie is het incasso proces rond de collegegelden. Denk hierbij aan het nauwkeurig bijhouden van openstaande vorderingen, betalingsherinneringen en passend oplossingsgericht klantcontact.

Je maakt deel uit van team Enrolment & Finance (E&F) binnen de Student Administration en wordt inhoudelijk aangestuurd door de procesmanager Enrolment & Finance.

Wij zijn op zoek naar een collega die enthousiast en accuraat is, een probleemoplossend vermogen heeft en initiatieven neemt. Iemand die secuur, analytisch en omgevingsbewust is en daarbij snel de kern en consequenties overziet. Het kunnen lezen van financiële rapportages en vergelijken is een must. Een collega waarbij afspraak ook echt afspraak is, die kan werken met strakke deadlines en plezier haalt uit procesgericht samenwerken. Enige ervaring met procesmatig werken is wenselijk.

Financiën is onderdeel van meerdere (inschrijf)processen. Daarom heb je vaak te maken met ketenpartners binnen en buiten TU Delft. Goede service aan studenten en kwaliteit van dienstverlening staan hierbij centraal.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Jouw ervaring en profiel:

  • MBO+ werk- en denkniveau en affiniteit met financieel administratieve processen;
  • Ervaring met procesgericht werken en het opstellen van procesbeschrijvingen en procedures;
  • Ervaring met het analyseren en beschrijven van (knelpunten in) processen;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Als medewerker Student Financiën vorm je met tien collega’s ons team Enrolment & Finance binnen de afdeling Student Administration. Een team waar je alle ruimte krijgt om jouw ideeën in te brengen en op een zelfstandige manier je werk in te vullen. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 24-32 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 7 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €2.471,00,- en een maximum van €3.336,00,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaardenen zetten we ons actief inom een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School, Information Management en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 24—32 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO+
  • TUD03315

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you