Functioneel Beheerder Osiris (0,8 - 1,0 fte)

Functioneel Beheerder Osiris (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
27 feb 31 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij verantwoordelijk zijn voor zelfstandig onderzoeken, analyseren en oplossen van incidenten en informatievragen van gebruikers? Kom dan bij ons team.

Functieomschrijving

De afdeling Education Logistics Services is verantwoordelijk voor de universitaire informatiesystemen op het gebied van onderwijsondersteuning. Met behulp van het product OSIRIS innoveert en ondersteunt de afdeling belangrijke bedrijfsprocessen op het gebied van aanmelding, inschrijving, studiebegeleiding, studievoortgang en diplomering. Je werkt samen in een team van ongeveer 8 personen.

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor:
 • het zelfstandig onderzoeken, analyseren en oplossen van incidenten en informatievragen van gebruikers;
 • het adviseren over procesverbeteringen en over de inrichting van de applicatie;
 • het bijdragen aan een optimale beveiliging van de applicatie;
 • het inventariseren, analyseren en beoordelen van gebruikerswensen bij wijziging of uitbreiding van de informatievoorziening;
 • het coördineren en begeleiden van nieuwe releases en ketenwijzigingen, inclusief het testen van gewijzigde en nieuwe functionaliteiten en het ontwerpen en organiseren van gebruikersacceptatietesten;
 • het organiseren van en deelnemen aan diverse overlegstructuren met onder andere gebruikers en key-users;
 • het opstellen en onderhouden van documentatie, gebruikershandleidingen en dergelijke;
 • het analyseren, ontwerpen en meewerken aan de totstandkoming van (sturings)rapportages;
 • het deelnemen aan projecten als vertegenwoordiger vanuit functioneel beheer;
 • het aansturen van leveranciers op operationeel niveau.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je hebt:
 • hbo-werk-/denkniveau;
 • inhoudelijke kennis van universitaire onderwijsprocessen op het gebied van inschrijving, studiebegeleiding en diplomering; kennis van Osiris;
 • minimaal 4 jaar praktische werkervaring met functioneel beheer in een complex applicatielandschap;
 • kennis van BISL, ASL en ITIL-processen en je bent bij voorkeur gecertificeerd;
 • pre: relevante IT-opleiding kennis/ervaring met query’s en SQL;
 • de bereidheid om kennis te vergroten door middel van het volgen van een studie;
 • uitstekende mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Competenties

Je bent resultaatgericht. Je bent analytisch sterk en je durft initiatief te nemen. Je communiceert gemakkelijk met anderen, je inspireert je collega's en je hebt een klantgerichte houding. Je onderkent de invloed en gevolgen van eigen beslissingen of activiteiten op de eigen organisatie en je handelt daarnaar. Je vindt het geen probleem om anderen te winnen voor je ideeën en plannen.

Daarnaast zoeken wij naar iemand met teamgeest die inzicht heeft in complexe materie en creatieve oplossingen kan bedenken, maar tegelijkertijd ook gestructureerd werkt. Je staat voor afspraak is afspraak, duidelijkheid en heldere en logische procedures.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 3.098,- en maximaal € 4.257,- (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie Information and Technology Services (ITS) is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. ITS is een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park en je kunt daarnaast thuiswerken. Information and Technology Services bestaat uit dertien multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel.

Bij de afdeling Education Logistics Services (ELS) van de directie Information and Technology Services (ITS) zijn we op zoek naar een functioneel beheerder OSIRIS. Als functioneel beheerder ben je de schakel tussen het onderwijs en IT en stuur je leveranciers aan op operationeel niveau. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van OSIRIS en de daaraan gekoppelde interfaces met andere bedrijfsapplicaties.

Specificaties

 • IT
 • 32—40 uur per week
 • €3098—€4257 per maand
 • HBO
 • 1205968

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you