Adviseur ICT Eerstelijnsvervolgopleidingen

Adviseur ICT Eerstelijnsvervolgopleidingen

Geplaatst Deadline Locatie
28 feb 20 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ter ondersteuning van de unit Eerstelijnsvervolgopleidingen (EVO) van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde (ELG) zoeken wij een adviseur ICT. Je weet hoe belangrijk ICT in onze informatiesamenleving is en wil hier graag je steentje aan bijdragen. Zie jij het als uitdaging om je collega's actief te betrekken bij ontwikkelingen in de ICT en hen hierover en over hun vraagstukken te adviseren? Dan maken we graag kennis met je!

Als adviseur ICT bij Eerstelijnsgeneeskunde adviseer je de hoofden van de vijf opleidingen binnen EVO en de medewerkers van het onderwijsbureau over ICT-taken en vraagstukken. Je werkt onder regie van het hoofd van de unit EVO. Je adviseert het unithoofd, de opleidingshoofden en het hoofd onderwijsbureau op basis van de visie en strategie van de opleidingen over ICT-onderwijsprocessen, ICT-verbeteringen en ICT-ontwikkelingen. Zo ook over vragen op het raakvlak tussen ICT en AVG. Je bent binnen de unit EVO-projectleider van ICT-gerelateerde projecten. Je maakt met de adviseur beleidszaken, adviseur kwaliteit en de programmaleider ontwikkeling en onderzoek van onderwijs deel uit van het 'loket', waarin de adviseurs van de opleidingshoofden samenwerken.

Om je collega's zo goed mogelijk te adviseren, houd je je ook bezig met onderzoeken en analyseren. Je onderzoekt en evalueert de toepasbaarheid van innovatieve middelen en producten en adviseert hierover. Hiervoor neem je bovendien deel aan in- en extern overleg. Daarnaast draag je zorg voor lifecycle managementapplicaties en analyseer en ontwikkel je het applicatielandschap, door dit in kaart te brengen en te houden.

Binnen de unit is er een breed palet aan ICT-applicaties en ICT-processen ter ondersteuning van de opleidingen. Deze maatwerk ICT-applicaties vallen gedeeltelijk (bijv. bij landelijke of Radboud brede applicaties) of in zijn geheel onder functioneel beheer binnen het onderwijsbureau van de unit. Je werkt binnen de unit veel samen met het onderwijsbureau en de collega's binnen het loket. Buiten de unit werk je samen met IM (ICT-management) van het Radboudumc en met de landelijke stakeholders (SBOH, HN, SOON).

Taken en verantwoordelijkheden
 • Maakt wensen en verbeteringen inzichtelijk, vertaalt deze naar functionaliteit en stelt verbeterplannen op.
 • Levert adequate bedrijfsvoering- en managementinformatie en heeft daarbij een signaal- en adviesfunctie.
 • Draagt zorg voor de ontwikkeling en realisatie van het beleid op tactisch niveau.
 • Stelt voortgangsrapportages op en levert bijdragen aan diverse beheer- en/of bedrijfsvoeringsproducten.
 • Kent, leeft na en borgt de wet- en regelgeving (zoals AVG) en beveiliging op applicatieniveau.
 • Stemt periodiek af met en adviseert het hoofd van de unit EVO.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een adviseur ICT die begrijpt dat we in een informatiesamenleving leven. Bijna al het werk en elk project kent inmiddels een IT-component. Veel medewerkers zien IT als praktisch hulpmiddel ('het' moet het gewoon doen). Te veel verandering hierin kan tot weerstand leiden. Daarom moet je weten hoe en wanneer je overtuigingskracht in moet zetten en medewerkers actief betrekt bij de ontwikkelingen, om draagvlak te creëren. Hiermee weet je ook de samenwerking op ICT-gebied tussen de vervolgopleidingen en interne en externe stakeholders te bevorderen.

Je hebt ervaring als projectleider van ICT-projecten en bent in staat gestructureerd te denken en planmatig te werken, waarbij je snel kunt schakelen wanneer er iets onverwachts gebeurt. Je hebt een goed analytisch vermogen voor het ontwerpen en ontwikkelen van ICT-architectuur en je beschikt over actuele kennis omtrent ICT-ontwikkelingen en de wet AVG. Daarnaast beschik je over heldere, schriftelijke en mondelinge vaardigheden en heb je ervaring met het adviseren over ICT-vraagstukken.

Verder ben je stressbestendig en vaardig in het omgaan met diverse belangen in een dynamische omgeving. Je kunt goed luisteren, maar weet ook het juiste moment te vinden om je mening te delen. Ook weet je de juiste prioriteiten te stellen, onderscheid je hoofd- en bijzaken en heb je een sterk ontwikkelde helicopterview. Je voelt je verantwoordelijk en komt je afspraken na. Bovendien ben je iemand met humor.

Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:
 • WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt meerdere IT-projecten tot een goed einde gebracht (en daarbij zowel de hard als de soft skills goed gemanaged).
 • Je hebt ervaring in het samenwerken binnen een complexe (academische) werkomgeving.
 • Je hebt gevoel voor zowel resultaatgericht als klantgericht werken.
 • Je hebt affiniteit met bewaken van IT 'criteria' (ITIL, TOGAF, NEN, ISO) en bijvoorbeeld de AVG.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.249 en € 6.717 (schaal 12) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde maakt de verbinding tussen de basiszorg en de academische kerntaken in de eerste en tweede lijn. De nadruk ligt daarbij op het welzijn van de patiënt, het genereren en verspreiden van kennis over medische vraagstukken en optimale preventie en zorg voor patiënten in hun eigen omgeving.

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde biedt onderzoek en onderwijs binnen de vakgebieden huisartsgeneeskunde, ouderengeneeskunde, public en occupational health, geneeskunde voor mensen met verstandelijke beperkingen, gender, communicatie en gezondheidsverschillen.
De unit Eerstelijnsvervolgopleidingen (EVO) van de afdeling ELG kent vijf vervolgopleidingen plus een gezamenlijk onderwijsbureau. Dit betreft de opleiding tot huisarts (VOHA), specialist ouderengeneeskunde (VOSON), verslavingsarts (NOVA), bedrijfsarts en verzekeringsarts (SGBO). Het onderwijsbureau verzorgt administratieve en ondersteunende taken voor elk van de opleidingen. Het ICT-landschap is een van de pijlers van de dienstverlening van het onderwijs­bureau.

Een deel van de IT voorzieningen betrekken wij van het Radboudumc. Voor een ander deel wordt gebruik gemaakt van landelijke applicaties die vanuit Stichting Beroepsopleiding huisartsen (SBOH), Huisartsopleiding Nederland (HN) of Samenwerkende Opleidingen tot specialist Ouderen­geneeskunde Nederland (SOON) worden geïnitieerd en binnen het ICT-landschap van het Radboudumc geïntegreerd moeten worden.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • IT
 • Gezondheid
 • max. 24 uur per week
 • €5249—€6717 per maand
 • Universitair
 • 180063-P1173297-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you