Student-assistent voor het beheer van de Convergence website en communicatie ondersteuning +/- 8 uur / week

Student-assistent voor het beheer van de Convergence website en communicatie ondersteuning +/- 8 uur / week

Geplaatst Deadline Locatie
28 feb 20 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zijn op zoek naar een creatieve student die ons kan helpen bij het ondersteunen van communicatie, waaronder het beheer van de Convergence website.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

We willen met de Convergence echt een verschil maken. En het communiceren van onze successen aan alle stakeholders is daarbij essentieel. De Convergence website is hiervoor ons belangrijkste kanaal. Onder begeleiding van de Communicatieadviseur/wetenschapsredacteur ga je ons helpen om de Nederlandse en Engelse versie van de website te onderhouden en verbeteren. Ook ga je ons helpen met de verslaglegging van onze activiteiten.

 • Technisch beheer van de website: inventariseren van bugs, bijhouden van status en onderhouden van contact met de beheerder voor snelle en adequate oplossingen.
 • Identificeren van/meedenken over verbeterpunten.
 • Redigeren en vertalen van content (Nederlands, Engels).

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Algemeen:

 • Je hebt affiniteit met de missie van de Convergence.
 • Je vindt het leuk om met ons mee te denken over hoe we onze website nog aansprekender kunnen maken voor onze stakeholders.
 • Je hebt ervaring met WordPress of een andere CMS.
 • Je hebt een excellente beheersing van het Nederlands en Engels (in schrift).
 • Je hebt ervaring met het schrijven en redigeren van (web)teksten.
 • Je kunt goed zelfstandig werken.
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

 • De mogelijkheid om de drie verschillende instellingen van binnenuit te leren kennen.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan events van de programma’s en thema’s en te netwerken met onderzoekers, beleidsmakers en experts uit de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.
 • Begeleiding en coaching door de Communicatieadviseur/wetenschapsredacteur.
 • Een collegiale werksfeer met ruimte voor eigen inbreng.
 • Een aanstelling van minimaal 8 uur/week met flexibele werktijden.
 • Een werkplek op de EUR, met de mogelijkheid om deels op afstand te werken.
 • Gunstig salaris op basis van student-assistent-beloning (ca. €15-16/uur).

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

De urgente, complexe problemen waarvoor onze maatschappij staat vragen om een integrale aanpak. Daarom hebben wij als TU Delft, Erasmus MC en Erasmus Universiteit Rotterdam onze krachten gebundeld in de Convergence Alliance om nieuwe perspectieven en concrete oplossingen te vinden. 

In dit samenwerkingsverband werken we over de grenzen van instellingen en disciplines heen om onze expertise, methodes en inzichten in onderwijs en onderzoek te ‘versmelten’ en versterken. Onder meer op het gebied van klimaatverandering, duurzaamheid, druk op de gezondheidszorg, verstedelijking en digitalisering.

Binnen de thema’s en programma’s Resilient Delta, Health & Technology, AI, Data & Digitalisation, Healthy Start en Pandemic & Disaster Preparedness Center werken we met een groot aantal publieke en private partners uit Zuid-Holland en daarbuiten aan vraaggestuurd onderzoek ‘met de stad, voor de stad’.

Met onze regio als living lab creëren we zo een toonaangevend onderzoeks- en innovatie-ecosysteem in Zuid-Holland, met grote (inter)nationale uitstraling en ambities. Lees meer over de Convergence Alliance en onze ambitie op: convergence.nl.

Waar kom je te werken?

Het Convergence Office is in 2021 als stafbureau ingericht om bestuurlijke coördinatie van de samenwerking te faciliteren en de Convergence Executive Board en Convergence Supervisory Board te ondersteunen. Het office is het centrale informatieknooppunt in het organisatie-netwerk, waar de informatiestromen uit de wetenschappelijke thema’s, bedrijfsvoeringsprocessen en andere relevante externe gremia samenkomen. Het office bestaat op het moment uit een bestuurssecretaris, beleidsadviseur, communicatieadviseur, managementassistent en trainee en zal binnenkort worden uitgebreid met een Algemeen Secretaris/Head of Convergence Office.

Specificaties

 • IT; Marketing en communicatie
 • Convergence/20230228

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you