Radiotherapeut-oncoloog

Radiotherapeut-oncoloog

Geplaatst Deadline Locatie
1 mrt 2 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In verband met langdurige afwezigheid van een van onze collega’s, hebben wij behoefte aan een radiotherapeut-oncoloog die ons gedurende minimaal 6 maanden en maximaal 1 jaar wilt versterken. Het aandachtsgebied urologische maligniteiten strekt tot aanbeveling; een tweede aandachtsgebied is in overleg nader in te vullen. Kom jij ons team versterken?

Taken en verantwoordelijkheden
 • Multidisciplinaire patiëntenzorg.
 • Actieve deelname aan de zorgketens en tumorwerkgroepen.
 • Actieve deelname aan lokale en regionale MDO’s
 • Supervisie van artsen in opleiding.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zoeken een radiotherapeut-oncoloog met een brede klinische interesse, en bij voorkeur een affiniteit voor de behandeling van urologische tumoren. Ook degenen die binnenkort hun opleiding afronden, worden uitgenodigd om te solliciteren. Met jouw affiniteit voor het aandachtsgebied Urologie en jouw vaardigheden als teamspeler, ben je de perfecte kandidaat om bij te dragen aan ons toegewijde zorgteam en de beste behandelingen te bieden aan onze patiënten.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Voor de duur van minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op: 
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 8.931 en € 13.001 (schaal UMS) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Radiotherapie (ruim 140 fte) is een zelfstandige afdeling binnen het Radboudumc en levert topklinische zorg voor een grote regio, vanuit de hoofdlocatie in het Radboudumc en vanuit haar dependance op de locatie van het CWZ. Binnen onze afdeling worden circa 2.600 bestralingsbehandelingen per jaar op zes versnellers uitgevoerd waarvan een groot deel met IMRT/VMAT. Sinds eind 2020 is onze MR-versneller (Unity) operationeel. De afdeling heeft een internationale reputatie op het gebied van behandeling van hoofd-hals en longtumoren, urologische en hematologische maligniteiten en op het gebied van translationeel onderzoek. De afdeling vervult ook een regionale functie op het gebied van gynaecologische brachytherapie. De afdeling beschikt over een eigen onderzoeksfaciliteit, het Radiotherapy & OncoImmunology lab en stimuleert interacties tussen clinici en onderzoekers.

De afdeling Radiotherapie heeft een eigen opleiding tot medisch specialist en een opleiding tot klinisch fysicus. De afdeling speelt een belangrijke rol in het Radboudumc Centrum voor Oncologie.
De afdeling stimuleert en faciliteert het mee opzetten van een eigen onderzoekslijn binnen de strategische speerpunten.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • 32—40 uur per week
 • €8931—€13001 per maand
 • Universitair
 • 180203-P1175044-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you