Medewerker onderwijsondersteuning (0,6 – 0,8 fte)

Medewerker onderwijsondersteuning (0,6 – 0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
2 mrt 19 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vind jij het leuk om bij te dragen aan een goede organisatie van het onderwijs, docenten te ondersteunen en studenten te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Voor de ondersteuning van onze onderwijsprocessen zijn we op zoek naar een enthousiaste alleskunner voor de afdeling Onderwijs- en Studentenzaken (OSZ). Als onderwijsondersteuner draai je mee in het team Docentondersteuning & Studiepunt. Je werkt nauw samen met alle collega's van de afdeling OSZ, in het bijzonder met de andere onderwijsondersteuners.

Het team Docentondersteuning & Studiepunt ondersteunt in het opzetten, uitvoeren en verbeteren van de ondersteuning van het onderwijs voor de studies Diergeneeskunde (bachelor en master) en de bacheloropleiding Zorg, gezondheid & samenleving.

Docenten en studenten kunnen met vragen over bijvoorbeeld onderwijssystemen of resultaatverwerking bij jou of je collega-onderwijsondersteuners terecht en samen zorgen jullie ervoor dat deze werkprocessen goed verlopen. Je werkt in deze functie in onderwijssystemen zoals OSIRIS en Blackboard.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent een proactieve teamplayer die affiniteit heeft met het onderwijs. Je bent communicatief vaardig en hebt een servicegerichte instelling ten aanzien van studenten en docenten. Kennis van onderwijssystemen zoals OSIRIS en Blackboard is een pré, evenals ervaring in het (hoger) onderwijsdomein. Je hebt geen inhoudelijke kennis van diergeneeskunde nodig.

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat die:
 • beschikt over mbo/hbo-denkniveau;
 • nauwkeurig is en goed uit de voeten kan met lijsten en cijfers in Excel;
 • goed overzicht houdt bij verschillende werkzaamheden over verschillende opleidingen;
 • een professionele en prettige communicatiestijl heeft;
 • stressbestendig is en tegelijkertijd een flexibele en dienstverlenende instelling heeft;
 • zich softwareprogramma's gemakkelijk eigen maakt;
 • uitstekend kan communiceren in Nederlands en Engels;
 • inzetbaar is op de donderdag en de vrijdag.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,6 - 0,8 fte) voor de duur van één jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.471,- en maximaal € 3.764,- (schaal 7/8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

De afdeling Onderwijs- en Studentenzaken (OSZ) is onderdeel van de Facultaire Ondersteunings Organisatie (FOO) en bestaat uit vijf teams: Onderwijscoördinatie; Studieadvies; Docentondersteuning & Studiepunt; Planning & Roostering en Onderwijs voor Professionals.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 20—32 uur per week
 • €2471—€3764 per maand
 • MBO
 • 1206259

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 1, 3584 CL, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you