AV beheer en onderhoudstechnicus 2e lijns

AV beheer en onderhoudstechnicus 2e lijns

Geplaatst Deadline Locatie
2 mrt 9 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

GEZOCHT: Een ondernemende en innovatieve audiovisuele alleskunner!

Functieomschrijving

Dit doe je voor ons
Als beheer en onderhoudstechnicus vind je het leuk om gebruikers 2e lijns hulp te bieden bij storingen of problemen met AV apparatuur. Daarnaast stel vanuit je rol als projectleider (complexe) AV-systemen samen en borg je de technische kwaliteit van bestaande én toekomstige systemen en weet vakinhoudelijke kennis goed in de praktijk te brengen. Hierbij krijg je voldoende ruimte om je eigen creativiteit te benutten en je vakinhoudelijke kennis op niveau te houden. Je hebt contacten met interne klanten en met leveranciers op je locatie. Dit kan in Leiden of Den Haag zijn.
De functie bestaat o.a. uit:
  • Onderhoud en beheer op AV-apparatuur
  • Analyseren en verhelpen van 2e lijns verstoringen
  • Het (functioneel) ontwerpen van AV-systemen en vertalen naar techniek
  • Programmeren en configureren (o.a. Extron)
  • Innoveren van de AV-systemen door handig gebruik te maken van je (op te bouwen) interne en externe netwerk met leveranciers en collega instellingen.
  • Het bijwonen van project- en werkbesprekingen en het opstellen van technische projectdocumentatie
  • Projectleiding AV projecten
  • Informeren van de betrokkenen omtrent de voortgang van de werkzaamheden
  • Opstellen van werkinstructies
  • Administratieve werkzaamheden zoals: registreren van storingen en inventarisbeheer
We zijn benieuwd naar jouw toegevoegde waarde, o.a. op het gebied van troubleshooten, innovatie en op ons gezellige team.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Jij hebt hét
Wij zoeken een enthousiaste, leergierige, inventieve teamplayer die onderdeel wil zijn van een leuk en zelfstandig team binnen de universiteit. Lijkt dit je een leuke uitdaging en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, solliciteer dan direct via de button en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar.
  • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met vaste AV-installaties
  • Aantoonbare kennis van digitale signaaldistributie en AV-infrastructuur;
  • Het hebben van VCA en NEN 3140 is een pre, je bent bereid deze te halen.
  • Kennis en ervaring van Extron is een pre, evenals videoconference systemen zoals MS Teams, Zoom, en Kaltura;
  • Een natuurlijke klantgerichte en gastvrije houding;
  • Je handelt kostenbewust en houdt het overzicht;
  • Goede communicatieve vaardigheden en uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Wist je dat
De Universiteit Leiden op de zevende plek in de UI Green Metric staat, een wereldwijde duurzaamheidsranglijst voor universiteiten. Bijna duizend universiteiten van over de hele wereld doen mee aan de ranking. Volgens het rapport van de Green Metric doet de Universiteit Leiden het vooral heel goed op het gebied van waterbeheersing en afval (zowel het verminderen van afvalproductie als het gescheiden inzamelen).

En hoe cool is dat jij hieraan kan bijdragen!

Dit doen wij voor jou
Samen bouwen we aan een werkomgeving waarin jij je talenten verder kunt ontwikkelen en kijken we graag hoe we je ambities kunnen helpen verwezenlijken. Daarbij is je talent belangrijker dan je gender, afkomst, leeftijd, geaardheid of beperking.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou
Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal €2.818,- en maximaal €4.257,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (salarisschaal 8/9).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: http://www.werkenbij.leidenuniv.nl/.

Diversiteit en inclusie
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Werkgever

Universitair Facilitair Bedrijf

Wie zijn wij

Een inspirerende, verbindende en aantrekkelijke omgeving stimuleert studenten en medewerker om he beste uit zichzelf te halen. Het Universitair Facilitair Bedrijf (UFB) werkt daarom klantgericht, marktconform en nauw samen met faculteiten en andere expertisecentra om facilitaire dienstverlening in de volle breedte van de universiteit te optimaliseren. Het UFB faciliteert circa 7.100 medewerkers en 31.000 studenten in Leiden en Den Haag.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Beleid- en staf
  • €2818—€3764 per maand
  • MBO+
  • 13292

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you