Medewerker Bureau Studentenzaken

Medewerker Bureau Studentenzaken

Geplaatst Deadline Locatie
2 mrt 19 mrt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Houd jij van administratie én contact met mensen? Doe je je werk graag zorgvuldig én klinkt een dynamische werkdag je als muziek in de oren? Zie je wat handiger en slimmer kan én krijg je dat ook voor elkaar? Dan ben jij de Medewerker Bureau Studentenzaken (0,8 – 1,0 fte) die de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) per direct in Amsterdam zoekt.

Functieomschrijving

Bureau Studentenzaken is verantwoordelijk voor de administratieve en facilitaire ondersteuning van het onderwijs en een deel van het onderzoek. De afdeling heeft een breed takenpakket. Dat maakt het werk aantrekkelijk en bijzonder. Samen met je collega's verzorg je onder andere processen rond aanmelding en toelating, studievoortgangsadministratie en examinering. Bureau Studentenzaken is ook het eerste aanspreekpunt voor studenten en docenten, die met de meest uiteenlopende (ondersteunings)vragen aankloppen. Als medewerker bij Bureau Studentenzaken krijg je bij de PThU diverse verantwoordelijkheden die bij grotere instellingen vaak over meerdere afdelingen verspreid zijn.

Per 1 september 2024 wil de PThU zich vestigen in Utrecht. Die verhuizing en de overgangsperiode worden nu al voorbereid, ook bij Bureau Studentenzaken. Welke eisen stelt deze fase bijvoorbeeld aan het rooster? Hoe richten we onze werkprocessen straks op één locatie efficiënt in? En hoe zorgen we ervoor dat ondertussen het normale werk gewoon door blijft gaan? Allemaal vragen waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. 

Specificaties

Protestantse Theologische Universiteit (PThU)

Functie-eisen

Je houdt van tempo in je werkdag en hebt plezier in de samenwerking met je collega's. Afwisseling van werkzaamheden en de dynamiek van een veranderende omgeving passen bij jou: je schakelt soepel tussen verschillende werkzaamheden en bent als geen ander in staat om structuur aan te brengen. Je werkt nauwgezet en prioriteert goed. Voor medewerkers en studenten ben je dienstverlenend, maar je stelt ook grenzen, zonder daarbij de verhoudingen uit het oog te verliezen. Binnen en buiten de afdeling word je gewaardeerd om je expertise en prettige samenwerking. Daarmee draag je bij aan de positionering en veranderopgave van de afdeling.

  • Hbo werk- en denkniveau: je kunt je werkzaamheden in grotere samenhang zien en begrijpt hoe jouw bijdrage het werk of de studie van anderen beïnvloedt.
  • Werkervaring in een functie met vergelijkbare verantwoordelijkheden en dynamiek is een pré (bijvoorbeeld een (particuliere) onderwijsinstelling), maar belangrijker is hoe snel je je nieuwe werkzaamheden eigen kunt maken. 
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels.
  • Goede IT-vaardigheden: Office kent voor jou geen geheimen, je vindt het leuk om met administratieve systemen te werken. 
  • Je bent precies, flexibel, servicegericht, stressbestendig, een doorzetter en beschikt over zelflerend vermogen.
  • Je hebt een positieve houding tegenover de identiteit van de PThU. Geloof staat in ons onderwijs en onderzoek immers centraal. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: met uitzicht op onbepaalde tijd.

Een veelzijdige functie in een kleine, overzichtelijke organisatie met een prima werksfeer, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken. Wij zetten ons er met elkaar voor in dat je je als mens en professional ontwikkelt.

  • Je krijgt een dienstverband voor de periode van één jaar in een omvang van 0,8-1,0 fte. 
  • Bij goed functioneren wordt dit omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris is maximaal € 3.764 bruto per maand (schaal 8 cao NU) bij een volledig dienstverband.
  • Je krijgt een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Je krijgt maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband.
  • Je kunt rekenen op een ruime bijdrage aan de ABP-pensioenregeling.
  • Je krijgt een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer.
  • Je hebt de mogelijkheid tot fiscale uitruil van arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Protestante Theologische Universiteit

De PThU is een omgeving waarin fascinatie voor wat geloof met mensen doet de boventoon voert. Wij bieden (post)academisch onderwijs voor theologische professionals, maatschappelijke en kerkelijke organisaties en andere geïnteresseerden. Wij leiden onder meer predikanten op voor de PKN en voeren onderzoek uit naar ontwikkelingen in geloof, kerk en wereldchristendom. Voor meer informatie over onze organisatie kijk op www.pthu.nl

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • max. €3764 per maand
  • Universitair
  • SP ES 20230302

Werkgever

Protestantse Theologische Universiteit (PThU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you