Medewerker financiële administratie Diergeneeskunde (0,6 fte)

Medewerker financiële administratie Diergeneeskunde (0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
3 mrt 22 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Lijkt het jou leuk om de control-functie bij het departement Clinical Sciences verder te ontwikkelen? Kom dan werken bij de afdeling Finance & Control.

Functieomschrijving

Als medewerker financiële administratie heb je een belangrijke rol in het financiële beheer van het departement Clinical Sciences. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve collega die geen doorsnee baan zoekt, maar de uitdaging aan wil gaan om samen met collega’s van de afdeling Finance & Control het financiële beheer optimaal in te richten én om mee te werken aan het verder ontwikkelen van de control-functie binnen onze organisatie.
Je bent onderdeel van één van de vier Finance & Control-teams binnen de faculteit Diergeneeskunde. Het team waar je deel van zult uitmaken bestaat uit 6 mensen en is gericht op de ondersteuning van het departement Clinical Sciences.

Als medewerker financiële administratie ben je verantwoordelijk voor:
 • het verwerken van inkoopfacturen en declaraties;
 • verkooporders in het SAP-systeem aanmaken;
 • bijhouden en verantwoorden van alle kas- en pinmutaties;
 • verzorgen van interne doorbelastingen;
 • generen van managementinformatie en bijdragen aan de ontwikkeling en kwaliteit hiervan;
 • uitvoeren van algemene administratieve werkzaamheden.
Tevens bied je ondersteuning aan de controllers bij het opstellen van eindrapportages/accountantscontroles en werkzaamheden voor de jaarbegroting en P&C-cyclus van het departement.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een afgeronde administratieve mbo-4 opleiding (of vergelijkbaar werk- en denkniveau) en bij voorkeur kennis van SAP in combinatie met ervaring in Excel. Tevens haal je plezier uit het samenwerken met collega’s en bezit je goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Ook kun je in het Engels je goed verwoorden.

Wij zoeken een enthousiaste en loyale collega met een proactieve instelling. Je pakt problemen aan, signaleert verbetermogelijkheden en gaat samen met je collega’s aan de slag om deze door te voeren. Je bent kritisch, analytisch en beziet vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken. Tevens heb je een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Jouw heldere stijl van communiceren en klantgerichtheid maken het plezierig om met je samen te werken

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,6 fte) voor de duur van een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.471,- en maximaal € 3.764,- (schaal 7/8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers. De faculteit is gevestigd op het Utrecht Science Park niet ver van het historische centrum van Utrecht.

Bij het Universitair Dierenziekenhuis, onderdeel van het departement Clinical Sciences, werkt een toegewijd team van professionals van verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de geneeskunde van gezelschapsdieren en paarden tot op het hoogste specialistische niveau uitoefenen en doorlopend verbeteren. Studenten volgen in het ziekenhuis klinisch onderwijs en wetenschappers doen onderzoek naar het beter maken van mens en dier. Je werkt in een omgeving met de modernste diergeneeskundige faciliteiten. Zo beschikken de klinieken over volledig uitgeruste operatiekamers, de beste diagnostische voorzieningen, eigen laboratoria voor uitgebreid bloed- en weefselonderzoek en een gespecialiseerde apotheek. Bekijk de Radiotherapie bij de universiteitskliniek voor gezelschapsdieren voor een impressie.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 20—24 uur per week
 • €2471—€3764 per maand
 • MBO
 • 1206317

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 108, 3584 CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you