Beleidsmedewerker Collection and Publication Services

Beleidsmedewerker Collection and Publication Services

Geplaatst Deadline Locatie
3 mrt 30 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waarin je jouw beleidsmatige capaciteiten en je liefde voor bibliotheken kunt combineren met jouw juridische interesse? Zoek jij een baan waar jouw dienstverlenende en leergierige houding wordt gewaardeerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker met groeipotentieel die zich verder wilt ontwikkelen binnen onze organisatie. Als beleidsmedewerker stuur je het beleid binnen Information en Library Services (ILS) aan, met name op het gebied van acquisitie van literatuurlicenties en het daarbij horende contractmanagement. 

Beleid maken doe je nooit alleen. Je werkt samen met de data-analist, het team Collections, met verschillende interne organisatieonderdelen (o.a. User Support en Policy & Strategy) en met andere universiteiten in Nederland. Je speelt een actieve en bepalende rol in elk overleg dat daarbij hoort om contracten efficiënt en effectief te realiseren en te optimaliseren voor onderzoek en onderwijs. Als beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van beleid en de bijbehorende processen en procedures. Je rapporteert aan de teamleider van het team Collections, en geeft adviezen aan het afdelingshoofd van Collections & Publication Services en de directeur van ILS.

Wij horen graag hoe jij ons met jouw unieke kwaliteiten en vaardigheden kan komen versterken en kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt over een relevant diploma op wo-niveau.
 • Je bent doortastend en je werkt oplossingsgericht én nauwkeurig.
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht.
 • Je kan goed omgaan met tegengestelde belangen.
 • Je bent zowel organisatiesensitief als tactisch.
 • Je bent stressbestendig.
 • Je hebt enkele jaren ervaring met contracten en organisaties.
 • Je beschikt over organisatiekennis en -begrip. Je hebt een gevoel voor hoe contracten doorwerken in de bedrijfsprocessen (acquisitie, invoer in bibliotheeksystemen, klantondersteuning).
 • Kennis van uitgeverscontracten is een aanbeveling.
 • Juridische achtergrond, ervaring met inkoopprocessen en ervaring met privacy-security wetgeving en praktijk zijn pre's.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.974 en maximaal € 5.439 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De divisie Information & Library Services is na een organisatiewijziging op 1 januari 2022 van start gegaan. Binnen de divisie houden we ons bezig met dienstverlening rond (wetenschappelijke) informatie en ICT. We ondersteunen de hele Radboud Universiteit. Zo faciliteren we onder meer bijzondere collecties, toegang tot wetenschappelijke informatie, het FAIR opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access). Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de systemen voor onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering, en voor de ICT-infrastructuur die nodig is om al die diensten veilig te kunnen bieden.  

Onze divisie is volop in verandering om de Radboud Universiteit ook in de toekomst optimaal te kunnen ondersteunen. We leveren zo een wezenlijke bijdrage aan de brede maatschappelijke impact die de universiteit op het gebied van onderwijs en onderzoek heeft. 

Werken bij de divisie Information & Library Services betekent werken in een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer. Dit bij een universiteit met een internationale reputatie waar we onderling vertrouwen, autonomie en eigen verantwoordelijkheid stimuleren en waar iedere medewerker telt.

Ga naar www.ru.nl/werkenbijILS om alvast kennis te maken met je mogelijke nieuwe collega's, de ambitieuze IT uitdaging, de maatschappelijke impact én wat de werkgever Radboud Universiteit je te bieden heeft. 


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • max. 40 uur per week
 • €3974—€5439 per maand
 • Universitair
 • 1205888

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you