Ontwikkelaar technisch medisch simulatieonderwijs

Ontwikkelaar technisch medisch simulatieonderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
3 mrt 24 mrt Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Om te kunnen voorzien in de toenemende vraag naar hoogwaardig technisch-medisch onderwijs voor studenten en professionals in het simulatiecentrum, zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar technisch medisch simulatieonderwijs.

Je bent samen met je collega's een belangrijke speler in de organisatie en (door)ontwikkeling van het technisch-medisch onderwijs dat in het TechMed Simulatiecentrum plaatsvindt. Je neemt docenten en staf van de opleidingen Technische Geneeskunde, Biomedische Technologie én de TechMed Academy mee in je kennis en expertise op het gebied van simulatieonderwijs en de beschikbare faciliteiten. Je draagt daarmee bij aan een veilige, uitdagende en kwalitatief hoogstaande leeromgeving.

Daarnaast bied je ondersteuning en advies aan andere gebruikers, zowel intern als extern, die specifieke expertise op het gebied van simulatieonderwijs zoeken en ben je inhoudelijk aanspreekpunt voor investeringen in nieuwe apparatuur en infrastructuur.

Doordat je overzicht hebt van het onderwijs van alle gebruikers van het TechMed Simulatiecentrum ben je de vanzelfsprekende gesprekspartner of trekker bij ontwikkelingen in het onderwijs en onderzoek. De ontwikkeling van onderwijs aan zorgprofessionals binnen de TechMed Academy zal een belangrijk aandachtgebied zijn.

Veel van de dagelijkse onderwijsactiviteiten in het simulatiecentrum worden ondersteund door een team van student-assistenten. Je speelt een belangrijke rol in de begeleiding en aansturing van dit team.

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team dat gezamenlijk het onderwijs binnen het simulatiecentrum mogelijk maakt. Daarnaast bekleedt je een actieve rol binnen het ontwikkelteam van de TechMed Academy, dat o.a. bestaat uit onderwijsontwikkelaars en e-learning specialisten. Tenslotte ben je nauw betrokken bij een team van +/- 30 student assistenten met een achtergrond in Technische Geneeskunde en Biomedische Technologie. Zij zetten zich dagelijks in voor een goed verloop van het onderwijs in het simulatiecentrum.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

 • Je hebt bij voorkeur een achtergrond in Technische Geneeskunde;
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en geven van technisch of medisch onderwijs en met het werken met studenten en (medisch) professionals, bij voorkeur in een coachende rol; je bent didactisch vaardig;
 • Je bent een inspirerende persoonlijkheid die gedijt in een open werkomgeving;
 • Je bent een teamspeler en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat om gemakkelijk verbanden te leggen tussen verschillende activiteiten en kunt deze op een natuurlijke manier bij elkaar brengen;
 • Je werkt gestructureerd en bent in staat tot het coördineren van verschillende parallelle projecten in het team.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je komt te werken in een uitdagende en boeiende omgeving die ruimte biedt aan je eigen ideeën en initiatieven;
 • Je krijgt een dienstverband, vooralsnog, voor de duur van een jaar;
 • Je salaris bedraagt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, bij een fulltime dienstverband maximaal €5.439;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Nederlandse Universiteiten;
 • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed pensioen, vakantiegeld, en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Gratis toegang tot de sportfaciliteiten op de campus;
 • Minimaal 232 vakantie uren bij een fulltime dienstverband.

Afdeling

Het TechMed Simulatiecentrum faciliteert Onderwijs en onderzoek voor het TechMed Centre en een toenemend aantal externe partijen. De opleidingen Technische Geneeskunde, Biomedische Technologie en Gezondheidswetenschappen zijn reeds lopende opleidingen, het life-long-learning onderwijs aan (zorg)professionals, aangeboden door de TechMed Academy, is een belangrijk speerpunt in de komende jaren. Het simulatiecentrum beschikt over geavanceerde trainings- en simulatiefaciliteiten waaronder volledige uitgeruste hybride OK's en intensive care units. Het simulatiecentrum heeft daarnaast de beschikking over een uitgebreid portfolio aan medische technologie op het gebied van beeldvormende technieken (ultrasound-, MRI- en stralingssystemen) en (medische) sensoren en meetsystemen.

De faculteit TNW werkt met zo'n 700 medewerkers en ruim 2.000 studenten aan onderwijs en onderzoek op het snijvlak van chemische technologie, toegepaste natuurkunde en biomedische technologie. Onze toepassingsgebieden zijn onder meer duurzame energie, procestechnologie en materiaalwetenschappen, nanotechnologie en technische geneeskunde. Als onderdeel van een 'people-first' technische universiteit die vorm wil geven aan de samenleving, individuen en verbindingen, werken we intensief samen met industriële partners en onderzoekers in Nederland en daarbuiten en voeren we uitgebreid onderzoek uit voor externe opdrachtgevers en financiers. Ons onderzoek staat in hoog aanzien in binnen- als buitenland; een krachtige stimulans gaat uit van de vele jonge onderzoekers die als promovendus en postdoc innovatief onderzoek bij ons verrichten. Het onderzoek van TNW is ondergebracht in de multidisciplinaire UT-onderzoeksinstituten Mesa+ Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute.

Als werkgever biedt TNW werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Specificaties

 • Onderwijs
 • 32—40 uur per week
 • €2960—€5439 per maand
 • Universitair
 • 1094

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you