Senior communicatie adviseur

Senior communicatie adviseur

Geplaatst Deadline Locatie
6 mrt 4 apr Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een strategische denker en doener met ervaring in het creëren van duurzame impact door de inzet van communicatie- en marketingcampagnes? Heb je ervaring in het positioneren van internationale kennisorganisaties en het helpen creëren en onderhouden van duurzame samenwerkingsrelaties? In deze creatieve en interessante baan lever je een bijdrage op belangrijke mondiale thema's als klimaatverandering, wereldwijde voedselzekerheid, behoud van biodiversiteit en eerlijke verdeling van welvaart.

Voor het onderzoeksinstituut Wageningen Centre for Development Innovation zoeken wij een senior communicatie adviseur die tevens affiniteit met marketing heeft. Wageningen Centre for Development Innovation is het instituut van Wageningen University & Research dat samen met partners in lage- en middeninkomenslanden werkt aan kennisontwikkeling, capaciteitsopbouw en innovatie gericht op duurzame ontwikkeling.

Samen met zeven collega's en een manager vorm jij het Marketing & Communicatieteam van de Social Sciences Group van WUR. Het is jouw rol om:
  • als strategische partner het management team van Wageningen Centre for Development Innovation te adviseren en ondersteunen door het vertalen van de organisatiedoelen en strategische ontwikkelingen naar marketing- en communicatiebeleid en - activiteiten;
  • samen met inhoudelijke experts en collega's van onder meer het team Marketing en Communicatie plannen en (multimediale) campagnes te ontwikkelen, de uitvoering ervan aan te sturen en de resultaten te evalueren;
  • de productie en het delen van content zoals impact stories, nieuwsberichten, video's en sociale media posts aan te sturen;
  • zo bij te dragen aan de impact, reputatie en nationale en internationale positie als samenwerkingspartner van Wageningen Centre for Development Innovation;
  • in te spelen op kansen om onze kennis, expertise en resultaten pro-actief onder de aandacht te brengen;

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO/WO opleiding in een communicatie- en/of marketingrichting;
  • Een solide werkervaring in een relevante, kennisintensieve, bij voorkeur internationale werkomgeving;
  • Ervaring met het pro-actief en overtuigend vervullen van een strategische adviesrol in een complexe en kennisintensieve organisatie;
  • Ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van communicatiestrategieën en multimediale campagnes;
  • In het bezit van een vlotte, journalistieke pen en gevoel voor beeldtaal;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (C1-niveau). Engels is de voertaal in de organisatie. Frans is een pre vanwege samenwerkingsrelaties met partners in Franstalige landen.
Dit is de baan voor jou als je jezelf ziet als een verbindende senior adviseur met een hands-on mentaliteit. Je bent een verhalenmaker die het voortouw durft te nemen en die organisatie- en omgevingssensitief is. Uiteraard werk je planmatig en kun je delegeren, waarbij je goed weet te schakelen in een internationale werkomgeving. Ervaring in het domein van de internationale samenwerking is een pré.

Spreekt dit jou aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega. Lees hieronder wat de arbeidsvoorwaarden zijn én hoe je kan solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research.�Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
  • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
  • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
  • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP.
  • een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt, je werkt vanuit Wageningen, waar Wageningen Centre for Development Innovation is gevestigd.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring een salaris van max. € 5.479,= bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 11). Het gaat om een aanstelling van 0,8 fte, waarbij 1,0 fte bespreekbaar is.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 36 uur per week
  • HBO
  • P1177948-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you