Opleidingswerkplek Tandarts Bijzondere Tandheelkunde

Opleidingswerkplek Tandarts Bijzondere Tandheelkunde

Geplaatst Deadline Locatie
7 mrt 20 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Per 1 juni 2023 bieden wij een een opleidingswerkplek voor een (junior) tandarts die de opleiding MFP (Maxillofaciale Prothetiek) wil gaan volgen. Gedurende de opleiding (gemiddeld vier jaar) werk je op het CBT. Ons uitgangspunt bij behandeling is de bijzondere zorg die onze patiënten nodig hebben en het bereiken van een optimaal resultaat. Klinkt dit als de opleiding voor jou? Dan maken we graag kennis met je!

Het theoretische deel van de opleiding volg je bij de daarvoor bekende opleidingsinstituten, de praktijkervaring doe je op binnen ons CBT. Je verzorgt tijdens de opleiding, onder supervisie van gedifferentieerde MFP-tandartsen, de totale behandeling van patiënten met aangeboren of verworven afwijkingen, veelal op prothetisch-reconstructief gebied.

Na vier jaar ben je gedifferentieerd tandarts MFP en klaar om het werkveld in te gaan. Bij eventuele vacatureruimte krijg je, bij voldoende geschiktheid, voorrang in de procedure. Is er geen vacatureruimte dan stopt de arbeidsrelatie en ben je vrij elders te solliciteren.

Je werkdagen zijn in ieder geval de dinsdag en de vrijdag, de derde werkdag wordt in overleg bepaald.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een proactieve en servicegerichte collega die de opleiding voor junior tandarts MFP (Maxillofaciale Prothetiek) wil gaan volgen. Je hebt hiervoor een afgeronde opleiding tot tandarts met BIG-registratie en aantoonbare affiniteit met zorg voor bijzondere patiëntengroepen. Daarnaast heb je tevens affiniteit met de volgende deelgebieden: prothetiek, reconstructieve tandheelkunde en eventueel implantologie.

Je bent iemand die actief samenwerking opzoekt met collega's. Je bent daarom ook communicatief vaardig, zowel met je collega's als met de patiënten. Ten slotte heb je een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Opleidingscontract van 4 jaar.

Aan de start van de opleiding vindt inschaling plaats in schaal 11 (maximaal 5.919) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband. Halverwege de opleiding vindt inschaling plaats in schaal 12 (maximaal € 6.717) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband. Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) richt zich op patiënten bij wie behandeling in een algemene tandartsenpraktijk niet goed mogelijk is. Bijvoorbeeld omdat ze een ernstige aandoening of een beperking hebben.

Het CBT bestaat uit een multidisciplinair team - bestaande uit tandartsen, tandartsassistenten, psychologen, mondhygiënisten en secretaresses - dat in samenwerking met verschillende afdelingen van het Radboudumc zorg verleent voor bijzondere patiëntengroepen.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Patiëntenzorg: overig
 • Gezondheid
 • max. 24 uur per week
 • €4325—€5919 per maand
 • Universitair
 • 180563-P1178349-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you