HR-medewerker

HR-medewerker

Geplaatst Deadline Locatie
7 mrt 26 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Op maandagochtend open je Outlook en zie je dat je aan het eind van de ochtend afspraken hebt staan met enkele medewerkers om toelichting te geven over hun indiensttreding. Je hebt ook een afstemmingsoverleg met de HR-adviseur waar je veel mee samenwerkt. Daarnaast zie je in e-mails verschillende vragen binnenkomen. "Dear HR, in a couple of months I will move from University of Melbourne to the Nijmegen School of Management. Could you help with the transition (e.g. visa, housing and 30% ruling)?" "Beste HR-medewerker, ik zou graag advies willen over verlof vanwege mijn aanstaande ouderschap."

Weet jij raad met deze vragen en kun jij ze goed beantwoorden? En vind je het leuk om je met een toegewijd team in te zetten voor excellente HR-dienstverlening? Dan ben jij nodig!

De HR-afdeling van de Faculteit der Managementwetenschappen wil op haar manier een bijdrage leveren aan de faculteit, haar medewerkers en leidinggevenden. Binnen bestaande regelingen zoals de CAO, gaan we met onderzoekers/docenten/ondersteunend personeel op zoek naar de best mogelijk oplossing. Denk hierbij aan verschillende fases binnen de employee journey (indiensttreding, ontwikkelen, of uitstroom). Binnen ons HR-team ben jij het aanspreekpunt voor (internationale) medewerkers en leidinggevenden en adviseer je hen over (toepasbaarheid van) regelingen, arbeidsvoorwaarden en procedures, en over de organisatorische en/of individuele consequenties hiervan. Daarnaast draag je zorg voor een correcte, administratieve verwerking en afhandeling van diverse HR-processen. Je doet voorstellen rond verbetering van werkprocessen en procedures en voert deze verbeteringen waar mogelijk ook door. Bij alle inkomende vragen en verzoeken die binnenkomen, houd je overzicht, weet je prioriteiten te stellen en bewaar je de rust, ook als het druk is. Je komt terecht in een gevarieerde baan waarin geen dag hetzelfde is. 

Samenwerken, sparren, maar zeker ook af en toe een moment om te lachen vinden we belangrijk in het team. Samen bouwen aan een sterk team en professionele dienstverlening, dat is waar we voor gaan. Naast je werkzaamheden voor de faculteit, ben je ook betrokken met collega's van andere faculteiten en de centrale HR-divisie. Samen zorgen we ervoor dat HR een bijdrage levert aan het onderwijs en onderzoek binnen de Radboud Universiteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt over hbo-werk- en denkniveau, met minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van HR of een vergelijkbare relevante opleiding.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring binnen het werkveld van HR. Ervaring in een complexe organisatie, zoals het hoger onderwijs, is een pre.
 • Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. Kennis over welke regels van toepassing zijn op internationale medewerkers is een pre.
 • Competenties als nauwkeurig, flexibel, klantgericht, verantwoordelijk en proactief zijn jou op het lijf geschreven.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler en je zoekt actief de samenwerking met collega's op.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt goede digitale vaardigheden en je werkt gemakkelijk met allerlei databases en verschillende computersystemen. Ervaring met Oracle en Corsa is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Managementwetenschappen richt zich op belangrijke maatschappelijke uitdagingen die we aan de orde willen stellen en waarvoor we een bijdrage aan de oplossing willen leveren. Dit doen we onder andere binnen de thema's 'Meer dan economie', 'Klimaat', 'Inclusiviteit', 'Veiligheid' en 'Democratie'. Aan de Faculteit der Managementwetenschappen verbinden de medewerkers het wetenschappelijk onderzoek en onderwijs in uitdagende onderwijsprogramma's op het gebied van bestuurskunde, bedrijfskunde, economie en bedrijfseconomie, geografie, planologie en milieu en politicologie. Er studeren ca. 5000 studenten aan de Faculteit der Managementwetenschappen en de faculteit heeft ongeveer 400 fte aan medewerkers, waarvan 75% academici.

Als HR-medewerker ga je deel uitmaken van het decentrale HR-team dat bestaat uit acht collega's: vier HR-medewerkers, drie HR-adviseurs en een afdelingshoofd. Samen werken zij aan de uitvoering en vormgeving van het HR-beleid. De afdeling heeft een informatieve, adviserende en begeleidende functie naar alle medewerkers binnen de faculteit. Daarnaast verzorgt de afdeling de personeelsadministratie.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • HRM
 • €2818—€3764 per maand
 • HBO
 • 1206784

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you