Privacy & Security Officer Human Resources & Health (1,0 fte)

Privacy & Security Officer Human Resources & Health (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
7 mrt 14 jun Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een organis

Functieomschrijving

Ben jij een organisatiesensitieve, coachende en resultaatgerichte coördinator (in spé)? Heb je affiniteit met Human Resources & Health (HR&H)? Wil jij je inzetten om naleving van de wet- en regelgeving op het gebied van digitale privacy en security te verbeteren? En ga je de uitdaging aan om samen met andere collega’s binnen de Rijksuniversiteit Groningen dit onderwerp naar een hoger en professioneler niveau te krijgen? Dan zoeken wij jou!

De functie
Als Coördinator Privacy & Security (P&S) zorg je ervoor dat medewerkers van het cluster Human Resources & Health veilig en AVG-proof kunnen werken. Je bent een proactieve problem-solver die, samen met anderen, altijd op zoek is naar manieren om de processen te verbeteren en de systemen up-to-date te houden. Geen uitdaging is te groot voor jou, want je bent voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van P&S.

Je bent verantwoordelijk voor de jaarplannen, lost problemen op en zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de richtlijnen en procedures rondom P&S. Je bent niet bang om de regie te nemen en je staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Met jou aan boord hoeven medewerkers zich geen zorgen te maken over P&S, want jij zorgt dat alles op rolletjes loopt van planvorming tot realisatie. AVG-proof en werkbaar voor alle betrokkenen!

Binnen het cluster Human Resources & Health starten binnenkort meerdere projecten op het gebied van het professionaliseren, uniformeren en digitaliseren van de belangrijkste HR-werkprocessen. Als P&S Officer zul je actief bijdragen aan deze projecten.

Organisatie
De dienst University Services bestaat uit vijf clusters en twee ondersteunende afdelingen. Met ruim 1250 medewerkers ondersteunen we de Universiteit op het gebied van onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. University Services houdt zich onder andere bezig met het vastgoedonderhoud, de financiën, de facilitaire dienstverlening, HR, beleid op het gebied van onderwijs en onderzoek, evenementen en juridische zaken. We vervullen met trots een belangrijke rol binnen de RUG als faciliterende, ondersteunende en adviserende dienst.

Het cluster HR & Health heeft als doel een inspirerende, uitdagende, duurzame, gezonde en veilige werkomgeving te faciliteren en te ondersteunen. Het cluster richt zich daarom op een omgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en op hun beurt de RUG als werkgever waarderen.

Bij ieder cluster van University Services en bij iedere faculteit werkt een P&S Officer. Je zult als P&S Officer veel samenwerken met collega’s in diverse projecten vanuit het cluster HR&H en met collega P&S-Officers.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

Onderstaande functie-eisen beschrijven ons ideaalplaatje. Zie je deze vacature en ben je ervan overtuigd dat dit de baan is waar je nu zin in hebt en (in potentie) geschikt voor bent, reageer dan vooral en neem ons mee in je motivatie!

Je hebt:
- een (bijna afgeronde) relevante opleiding op hbo-/wo-niveau bij voorkeur met juridische achtergrond,, human resources of bedrijfskunde
- makkelijk overzicht van processen en hun onderlinge samenhang en legt de verbinding tussen diverse elementen
- goede communicatieve eigenschappen & overtuigingskracht
- een perspectief gericht op verbeteren en samenwerken
- een overtuigende manier van werken waarbij je de regie neemt en houdt
- basiskennis van relevante wetgeving (AVG, UAVG)
- relevante werkervaring en/of een CIPM- en/of CISM-certificering is een pré.

De functie is op zowel junior, medior als senior niveau in te vullen. Twijfel dus vooral niet om te solliciteren! In de sollicitatieprocedure verkennen we op welk niveau je kunt starten. En maken we afspraken over een eventueel ontwikkeltraject in de functie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- een salaris van minimaal € 2.960,- en maximaal € 4.670,- (schaal 10) bruto per maand bij een fulltime dienstverband
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen. De Rijksuniversiteit Groningen biedt een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket met een ruime verlofregeling en veel opleidingsmogelijkheden
- een dienstverband in eerste instantie voor een jaar. Bij goed functioneren volgt een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Specificaties

  • Juridisch personeel; IT
  • Recht; Economie
  • max. 38 uur per week
  • max. €4670 per maand
  • HBO+
  • V23.0087

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you