Programmamedewerkers NRO funderend en vervolgonderwijs

Programmamedewerkers NRO funderend en vervolgonderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
8 mrt 23 mrt Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Gaat jouw hart sneller kloppen van wetenschappelijk onderwijsonderzoek, maar wil je zelf geen onderzoek uitvoeren? Wil je een actieve bijdrage leveren aan het programmeren en financieren van mooi onderwijsonderzoek dat relevante en bruikbare kennis opl...

Functieomschrijving

Bij het Nationaal Regieorgaan onderwijsonderzoek (NRO) zijn we op zoek naar twee programmamedewerkers die een bijdrage willen leveren aan de versterking van de kwaliteit van het funderend- of het vervolgonderwijs.

Wat ga je doen:
Als programmamedewerker werk je in het team Onderzoek aan het opzetten, uitvoeren en monitoren van financieringsprocedures voor wetenschappelijk onderzoek. Al jouw taken staan in het teken van het mogelijk maken van onderzoeksprojecten van hoge kwaliteit en met impact voor het onderwijs. Hiervoor ben je onder andere betrokken bij strategische overleggen met diverse partners over de programmering van toekomstig onderzoek. Daarnaast werk je samen met collega's en het besluitnemend orgaan aan het ontwerpen en de uitvoering van financieringsprocedures voor onderwijsonderzoek. Ook onderhoud je contact met de uitvoerders van toegekende onderzoeksprojecten. Kortom, een heel divers en leerzaam takenpakket. Geen dag is hetzelfde!

Specificaties

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Functie-eisen

  • een afgeronde masterstudie (bij voorkeur in onderwijs- of pedagogische wetenschappen);
  • kennis van wetenschappelijk onderzoek in het sociaal domein;
  • kennis van vraagstukken in het Nederlandse funderend en vervolgonderwijs;
  • ruime werkervaring (bij voorkeur ervaring met het leiden van projecten);
  • goede redactionele en communicatieve vaardigheden (Nederlands-Engels);
  • nauwkeurige werkhouding;
  • leergierigheid, initiatief en flexibiliteit;
  • zelfstandigheid gekoppeld aan het kunnen samenwerken in teamverband

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende en maatschappelijk relevante baan in een enthousiast team met uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Onderzoeksinstellingen (Cao-OI (NL) - WVOI).

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de periode van 1 jaar en bij goed functioneren mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband tussen € 4064 en € 6355 bruto per maand (schaal 11/12, CAO Onderzoeksinstellingen). Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een verlofregeling. Verder is NWO aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en diverse opleidingsmogelijkheden. We werken hybride (deels op kantoor en deels thuis), bieden een vergoeding voor het thuiswerken en woon-werkverkeer en stellen een laptop en mobiele telefoon beschikbaar.

Werkgever

NWO

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is de belangrijkste wetenschapsfinancier in Nederland en zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. NWO investeert jaarlijks één miljard euro in onderzoek. Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en het vergroten van wetenschappelijke en maatschappelijke impact - oftewel het succes van NWO - valt of staat met de inzet, kwaliteit, bevlogenheid en diversiteit van onze medewerkers. We werken elke dag weer aan een inclusieve omgeving waarin alle medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd en betrokken voelen. Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen kan uitblinken, zich geïnspireerd en gemotiveerd voelt.

Afdeling

Het NRO financiert en coördineert wetenschappelijk onderzoek naar onderwijs. Ook maken we de resultaten uit onderzoek vindbaar, toegankelijk en bruikbaar, zodat professionals in de onderwijspraktijk en het beleid deze kennis kunnen gebruiken. Verder bouwen we aan een sterke landelijke data-infrastructuur voor het onderwijs, zodat scholen relevante gegevens over de ontwikkeling van hun leerlingen ontvangen, inzichten ontstaan in landelijke trends in leerlingresultaten en er snel onderzoek kan worden gedaan naar belangrijke vraagstukken in het onderwijs.

In onze teams werken enthousiaste collega's met diverse achtergronden in gender, cultuur en leeftijd. We hebben een open en informele sfeer, zijn ambitieus en de kwaliteit van ons werk staat voorop.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—38 uur per week
  • €4064—€6355 per maand
  • Universitair
  • 4200

Werkgever

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2526HZ, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you