Senior Marketing & Recruitment Adviseur Nederland (0,8FTE)

Senior Marketing & Recruitment Adviseur Nederland (0,8FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
8 mrt 19 mrt Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Let op: dit is een interne vacature. Je kunt alleen op deze vacature solliciteren als je momenteel al in dienst bent bij deze werkgever.
Binnen de UM is er een vacature voor een Senior Marketing & Recruitment Adviseur met de focus op Nederland (0,8FTE)

Functieomschrijving

Ben jij de ervaren marketing & recruitment adviseur die de Universiteit Maastricht optimaal weet te positioneren? Denk je mee over de beste manier om de toekomstige student te bereiken? Heb je affiniteit met social media en een online benadering en weet jij als geen ander door evalueren en analyseren de interne collega’s te overtuigen van de beste aanpak? Een aanpak die laat zien dat je de taal van de toekomstige student spreekt en inzicht hebt in de behoeften en het gedrag van aankomende studenten.

Dan heeft de Universiteit Maastricht een uitdagende functie voor je. In deze functie stel je strategische marketingplannen op, vertaal je die door naar concepten en coördineer je de uitvoering samen met een team van andere (online) deskundigen en studentassistenten. Indien nodig, vind je het geen probleem om in de uitvoering bij te springen. Je maakt deel uit van het centrale Marketing & Recruitment team en werkt zeer nauw samen met de collega’s van de faculteiten. Binnen die samenwerking bewaak je de samenhang van de activiteiten en zorg je voor een overzichtelijke en heldere studievoorlichting voor de studiekiezer.

De functie is onderdeel van de centrale afdeling Marketing en Communicatie die samen met de collega’s in de faculteiten het marketing- en communicatiebeleid van de Universiteit Maastricht ontwikkelt en uitvoert. De afdeling bestaat uit vijf teams, te weten: Corporate Communicatie, Redactie, Marketing & Recruitment (M&R), Events en Digitale Innovatie. De vacante functie valt binnen het team M&R dat uit 9 personen bestaat met diverse nationaliteiten.

Je verantwoordelijkheden
Je taken kunnen van dag tot dag verschillen en zijn onder andere:

  • Opstellen van marketingjaarplannen op basis van onderzoek naar de behoeften van de doelgroep en onderwijsontwikkelingen in Nederland;
  • Het ophalen en filteren van informatie en samenwerken met andere beleids- en serviceafdelingen zoals Admissions en Internationalisering;
  • Het optimaliseren van lead management en lead nurturing;
  • Voorstellen en ontwikkelen van concepten en middelen zoals recruitmentcampagnes, website content, video’s etc. gebaseerd op de kennis van de doelgroep;
  • Het plannen, meten en evalueren van bovenstaande middelen en voorstellen voor verbetering doorvoeren;
  • Het coördineren en afstemmen van initiatieven met de faculteiten; regelmatig als trekker van een initiatief;
  • Het begeleiden van aanbestedingstrajecten en het managen van externe leveranciers;
  • Het vertegenwoordigen van de UM en het geven en maken van presentaties voor online en offline evenementen;
  • Het onderhouden en versterken van de relaties met middelbare scholen in overleg met het team Aansluiting;
  • Het aansturen van studentassistenten en coördineren van hun werkzaamheden.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Profiel

  • WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaren relevante werkervaring in het communicatie- en marketingwerkveld;
  • Ervaring in het hoger onderwijs en projectmanagement ervaring is een pre;
  • Up-to-date kennis van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en het vermogen hierop in te spelen, denk aan SEO, SEA en social media;
  • Gericht op samenwerking en creëren van draagvlak, een verbinder;
  • Vaardig in het opereren in een complexe organisatie;
  • Proactieve en energieke gesprekspartner met overtuigingskracht;
  • Een analytisch denker die analyses kan doorvertalen in concepten en middelen en daarbij in staat is om buiten bestaande kaders te denken;
  • Geen 9-5 mentaliteit, werken in het weekend en in de avonden komt voor;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in het Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een vast dienstverband, waarbij voor het eerste jaar een tijdelijk dienstverband wordt aangegaan en bij goed functioneren een vast dienstverband volgt.

Salaris minimaal € 3.974,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband), conform het UFO profiel Communicatieadviseur niveau 2, salarisschaal 11 van CAO NU.

In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8% vakantie-uitkering en een 8.3% eindejaarsuitkering van toepassing.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt de UM ook een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan: flexibele werktijden, veel verlofdagen (232 vakantie-uren per jaar bij een fulltime aanstelling en de mogelijkheid om 2 uur per week extra te werken om maar liefst 96 extra vakantie-uren op jaarbasis te hebben), extra feestdagen zoals carnavalsmaandag en –dinsdag, goede vrijdag en Bevrijdingsdag, een goede pensioenregeling, mogelijkheid tot thuiswerken en CAO á la carte.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 30.4 uur per week
  • €3974—€5438 per maand
  • Universitair
  • AT2023.113

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4-6, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you