Bedrijfsvoerder research

Bedrijfsvoerder research

Geplaatst Deadline Locatie
8 mrt 12 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als bedrijfsvoerder ondersteun en faciliteer je de bedrijfsvoering van onderzoek binnen de afdeling Neurologie en het Expertisecentrum voor Parkinson & Bewegingsstoornissen. Je draagt zorg voor de operationele voortgang van de bedrijfsvoering van het snelgroeiende onderzoeksbureau (meer dan 150 lopende projecten). Het Expertisecentrum voor Parkinson & Bewegingsstoornissen loopt internationaal voorop in wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson. Belangrijk onderdeel van ons grote wetenschappelijke portfolio is longitudinaal onderzoek waarbij wereldwijd unieke datasets worden verzameld bij grote aantallen mensen met parkinson. Daarnaast zijn we ons portfolio aan het verbreden door deelname aan internationale multicenter geneesmiddelenonderzoeken. Als bedrijfsvoerder houd je je in nauwe samenwerking met de Research Manager bezig met de planning- en controlcyclus voor alle onderzoeken van de afdeling Neurologie, waar jij verschillende werkzaamheden op je neemt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorbereiden van rapportages en het begrotingsproces, het opstellen van analyses en zorgdragen voor de operationele voortgang van de bedrijfsvoering. Het zoveel mogelijk ontzorgen van professionals en het slimmer organiseren van processen is daarbij het doel. Daarnaast ben je betrokken bij de strategische meerjarenplanning met een focus op het bewaken van onze financiën en een op de toekomstgericht, uitdagend en vooral gezond projectenportfolio.

Als bedrijfsvoerder maak je deel uit van het snelgroeiende onderzoeksbureau van ongeveer 20 mensen. In dit zelfstandige en gedreven team werken verschillende professionals zoals researchverpleegkundigen, researchcoördinatoren, communicatiemedewerkers, datamanagers, onderzoeksmedewerkers, senior onderzoekers, PhD-studenten, support medewerkers en studentassistenten. Je krijgt grote mate van vrijheid in je werk. Je ontvangt als bedrijfsvoerder leiding van de Research Manager.

Taken en verantwoordelijkheden
 • De planning- en controlcyclus van alle onderzoeksprojecten.
 • Opstellen van analyses en zorgdragen voor de operationele voortgang van de bedrijfsvoering.
 • Rapportages opstellen en een bijdrage leveren aan diverse projecten, beheer- en /of bedrijfsvoeringproducten, inclusief begrotingsaangelegenheden.
 • Signaleren van ontwikkelingen en trends en voorstellen doen tot procesoptimalisatie.
 • Samen met de Research Manager verantwoordelijk voor personeel, organisatie, financiën, kwaliteit en infrastructuur van onderzoek, hiervoor werk je nauw samen met de afdeling project control en HR.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

 • Academisch werk- en denkniveau.
 • Algemene kennis over 'klinisch onderzoek' is een pre.
 • Relevante ervaring in het ontwerpen en begeleiden van (verander)processen.
 • Kan goed luisteren en heldere grenzen stellen.
 • Je bent in staat oplossingen voor diverse vraagstukken met elkaar te integreren en je ziet de consequenties hiervan.
 • Organisatorisch sterk, weet werkzaamheden juist te plannen en te prioriteren en kan goed zelfstandig werken.
 • Een probleemoplosser, analytisch, gericht op het realiseren van doelstellingen en het behalen van resultaten.
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden, zoekt de samenwerking op, is proactief en denkt in kansen en mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.230 en € 5.088 (schaal 10) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Neurologie (ca. 350 mensen en 200 fte) heeft vier aandachtsgebieden: neuromusculaire aandoeningen, parkinson en bewegingsstoornissen, neurovasculaire ziekten en neuro-oncologie. In onze strategie en ambitie is onze academische patiëntenzorg leidend. Kennisontwikkeling en onderwijs en opleiding zijn de drijvende krachten achter de academische patiëntenzorg. Deze academische patiëntenzorg brengen we verder door de uitvoer van ruim 100 onderzoeksprojecten binnen de verschillende aandachtsgebieden.

Het Expertisecentrum voor Parkinson & Bewegingsstoornissen is een organisatieonderdeel binnen de afdeling neurologie van het Radboudumc waar alle zorg-, onderzoek- en innovatieactiviteiten op het gebied van Parkinson en andere Bewegingsstoornissen zijn ondergebracht alsook de activiteiten van het ParkinsonNet coördinatiecentrum. De missie van het centrum is het hebben van een grote positieve impact op het leven van zoveel mogelijk mensen met parkinson en andere bewegingsstoornissen. Er werken ongeveer 80 mensen.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.
Nationaal en internationaal is er veel erkenning voor hetgeen we in het expertisecentrum doen op het gebied van parkinson; We leveren persoonsgerichte en kwalitatief hoogstaande zorg, we doen belangrijk wetenschappelijke onderzoek, we werken aan vooruitstrevende innovatieprojecten en we delen onze kennis met collega's in Nederland en daarbuiten. Om die reden zijn we dit jaar opnieuw beloond met het predicaat 'Centre of Excellence' van de National Parkinson Foundation.

Specificaties

 • Management
 • Gezondheid
 • 28—36 uur per week
 • €3230—€5088 per maand
 • Universitair
 • 180703-P1179459-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you