Programmacoördinator Radboud Management Academy

Programmacoördinator Radboud Management Academy

Geplaatst Deadline Locatie
9 mrt 26 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een kei in plannen en organiseren en word je vrolijk van het bereiken van gestelde doelen? Heb je affiniteit met het bijdragen aan de ontwikkeling van anderen door wetenschap aan de praktijk te verbinden? Dan leren wij jou graag kennen. Als je ook nog graag samenwerkt in een dynamisch team, ondernemend en klantgericht bent dan passen we bij elkaar. Radboud Management Academy is de instelling voor post-initieel (commercieel) onderwijs van de Faculteit der Managementwetenschappen. Als programmacoördinator ben je verantwoordelijk voor de werving van deelnemers voor onze opleidingen en de organisatie van het onderwijs en draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe opleidingen.

Wij verzorgen opleidingen voor professionals vanuit onze missie om bij te dragen aan ‘responsible governance for sustainable societies’. Onze opleidingen bieden wij aan met open inschrijving en incompany. Ook verzorgen wij opleidingen op maat voor organisaties. Als programmacoördinator fungeer je als aanspreekpunt voor belangstellenden, deelnemers, organisaties en samenwerkingspartners. Je signaleert vragen uit de markt en weet deze om te zetten in voorstellen voor nieuwe opleidingen. Je werkt daarbij nauw samen met de programmamanagers.

Samen met de office-assistenten, online marketeer en contentspecialist organiseer je de opleidingen in jouw portefeuille en zorg je voor werving van deelnemers. Je hebt hierin een coördinerende en uitvoerende rol en bewaakt het budget. Je verbindt samenwerkingspartners en docenten.

Daarnaast fungeer je als projectleider voor afdelingsbrede projecten op het gebied van bijvoorbeeld kwaliteitsverbetering of procesontwikkeling.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je bent een enthousiaste en klantgerichte professional en beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau.
  • Je voelt je thuis in de zakelijke dienstverlening.
  • Je hebt affiniteit met onderwijs en met de kennisdomeinen van Radboud Management Academy.
  • Je bent stressbestendig en heel goed in plannen en organiseren.
  • Je hebt ervaring met CRM systemen (bij voorkeur SalesForce) en maakt je nieuwe softwaresystemen snel eigen.
  • Je werkt graag samen en bent resultaatgericht.
  • Je bent in staat proactief en zelfstandig te werken.
  • Je ontwikkelt en onderhoudt een breed netwerk van alumni en organisaties in ons werkveld.
Mocht je nog niet aan alle eisen voldoen maar overtuigd zijn dat je jezelf heel snel kunt ontwikkelen op het genoemde profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.960 en maximaal € 4.670 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Radboud Management Academy is onderdeel van de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit. Wij helpen professionals verder ontwikkelen in hun persoonlijk leiderschap door vanuit de managementwetenschappen een relevant perspectief op organisaties en de maatschappij aan te bieden. Ons team bestaat uit 15 medewerkers.

De faculteit stelt studenten, instellingen en bedrijven, maatschappelijke actoren en overheden in staat hun rol te spelen in de transformatie naar duurzame samenlevingen. De faculteit sluit zich hiermee aan bij de missie van de Radboud Universiteit om bij te dragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Gebaseerd op de facultaire missie 'Responsible governance for sustainable societies' benaderen we wetenschappelijke en maatschappelijke uitdagingen vanuit het perspectief van verantwoord bestuur. Ons werk richt zich op de thema's: Meer dan economie, Klimaat, Inclusiviteit, Veiligheid en Democratie. Deze thema's bouwen op kritische wijze voort op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Op onderwerpen als ongelijkheid, gender, menswaardig werk en armoede, dragen we bij aan innovatie en duurzame groei. Ook stellen we uitdagingen op het gebied van milieu en klimaat aan de orde.

Aan de Faculteit der Managementwetenschappen voeren wij wetenschappelijk onderzoek uit en geven wij onderwijs in uitdagende programma's op het gebied van bedrijfskunde, economie en bedrijfseconomie, geografie, planologie en milieu, bestuurskunde en politicologie. Het wetenschappelijk onderzoek vindt plaats in het Institute for Management Research (IMR). Wij doen onderzoek binnen de verschillende disciplines van onze faculteit en in interdisciplinaire onderzoeksgroepen: de Hot Spots. Er studeren ruim 5000 studenten en er zijn ongeveer 440 fte medewerkers werkzaam aan de faculteit.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • 1206969

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you