ANIOS Maag-, Darm- en Leverziekten

ANIOS Maag-, Darm- en Leverziekten

Geplaatst Deadline Locatie
9 mrt 29 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij, de afdeling Maag-. Darm- en Leverziekten (MDL) zijn op zoek naar een enthousiaste anios. We dagen je uit om samen met je collega’s een fantastische klinische afdeling neer te zetten en mee te denken over het optimaliseren van de zorg voor onze patiënten. Kom jij ons team versterken?

Als anios vervul je een uitdagende functie waarin je samen met twee directe collega’s verantwoordelijk bent voor de klinische afdeling. Je bent een belangrijke spil in de dagelijkse medische zorg voor patiënten in onze kliniek. Naast de werkzaamheden voor de klinisch opgenomen MDL-patienten valt onder het takenpakket de diensten, consulten en eventueel poliwerkzaamheden. Samen met de MDL-artsen en physician assistant ga je voor kwalitatief hoogstaande en patiëntgerichte zorg van de klinisch opgenomen MDL patiënten.

In de functie van anios maak je deel uit van een enthousiast team van artsen, physician assistants en verpleegkundigen. Je krijgt de kans om jezelf als anios en als persoon te ontwikkelen binnen onze klinische afdeling door bijvoorbeeld het bijwonen van multidisciplinair overleg, regionale en landelijke opleidingsavonden en het volgen van cursussen (zoals CRM en ALERT-trainingen).

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent iemand met affiniteit met zowel acute als chronische zorg. Jouw echte ambitie is om elke dag weer de allerbeste persoongerichte zorg aan patiënten te geven. En de zorg daar waar mogelijk verder te verbeteren. Daarin kun je prima zelfstandig functioneren, maar je werkt ook graag met anderen samen. Niet voor niets beschik je over uitzonderlijk goede sociale en communicatieve vaardigheden en uiteraard heb je een groot inlevingsvermogen. Bovendien ben je flexibel en initiatiefrijk.

Verder:
  • Een afgeronde master Geneeskunde.
  • Bij voorkeur heb je al recente werkervaring opgedaan in de uitvoering van de patiëntenzorg.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.798 en € 5.230 (schaal 11A) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten: Samen béter! Je werkt met ongeveer 160 collega’s binnen de ambitieuze afdeling MDL. Onze afdeling bestaat uit een klinische verpleegafdeling, een polikliniek, een endoscopiecentrum en een laboratorium voor translationeel onderzoek. Daarnaast behoort de afdeling diëtetiek tot de afdeling MDL. We vormen met de Abdominale Heelkunde 1 multidisciplinaire verpleegafdeling om de zorg voor onze patiënten nóg beter te kunnen maken.

Onze speerpunten zijn kanker van het maag-darmkanaal, ontstekingsziekten van de darm, darmfalen, advanced endoscopy en leverziekten. We onderscheiden ons door synergie tussen de beste persoonsgerichte zorg, onderwijs en hoogwaardig onderzoek. We beschikken over innovatieve technieken waarmee we onze patiënten behandelen volgens de nieuwste inzichten. Door onze academische kennis en kunde vervullen we een belangrijke functie als tertiair verwijscentrum voor patiënten met complexe problematiek in de regio, waarbij we intensief samenwerken met de ons omringende ziekenhuizen.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 36—46 uur per week
  • €3649—€5037 per maand
  • Universitair
  • 180806-P1180333-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you