Revalidatiearts

Revalidatiearts

Geplaatst Deadline Locatie
9 mrt 23 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van een van onze collega's, hebben wij binnen de afdeling Revalidatie ruimte voor een revalidatiearts die poliklinische taken en klinische consultaire taken kan vervullen. Kom jij ons team versterken?

Voor deze positie zoeken we een revalidatiearts die affiniteit heeft met chirurgische en orthopedisch aandoeningen en complexe traumazorg binnen de volwassen populatie in een multi-specialistische setting. Daarnaast wordt interesse in andere academische taken zoals onderwijs, opleiden en wetenschappelijk onderzoek gewaardeerd.

In de zorg voor volwassen (multi)trauma en orthopedische patiënten werk je als revalidatiearts van de afdeling Revalidatie nauw samen met de collega's van de afdelingen Heelkunde (traumatologie), Orthopedie en Plastische chirurgie. Vanaf 2024 zal deze patiëntenzorg plaatsvinden binnen het Centrum voor Trauma, Reconstructie en Beweging.

Het Radboudumc is een level 1 traumacentrum (met helikopter) en heeft een acute ruggenmerg unit (ARU) voor de opvang van patiënten met een dwarslaesie. Daarnaast heeft de afdeling Revalidatie als speerpunt de poliklinische revalidatie behandeling op basis van een botverankerde prothese ('klikprothese') bij mensen met een amputatie.

Bijzonder aan deze vacature zijn de vele mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen een team van gemotiveerde collega's, waaronder paramedici en aanpalende medisch specialisten. Naast de positie van revalidatiearts binnen het Radboudumc bestaat er de mogelijkheid om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en de opleiding van revalidatieartsen, overige specialismen, paramedici en medisch studenten.

Taken en verantwoordelijkheden:
  • Participeren in multi-specialistische poliklinieken.
  • Diagnostiek en behandeling op de polikliniek Revalidatie.
  • Klinische consulten binnen de chirurgische, orthopedische en traumazorg.
  • Klinische consulten binnen de acute ruggenmerg unit (ARU) voor dwarslaesie patiënten.
  • Superviseren van revalidatieartsen in opleiding en co-assistenten.
  • Op termijn, (verder) ontwikkelen van activiteiten en expertise op het gebied van academisch onderwijs, wetenschappelijk onderzoek, of management.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat is geregistreerd revalidatiearts met bijzondere interesse in traumarevalidatie. Ook als je binnen enkele maanden geregistreerd bent nodigen we je van harte uit te solliciteren. Je hebt een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding en bent in staat om uitstekend in teamverband en multidisciplinair te werken. Jouw interesse gaat verder dan alleen patiëntenzorg, ook het wetenschappelijk veld heeft jouw aandacht. Bij voorkeur heb je al eerder meegewerkt aan publicaties. Daarnaast heb je affiniteit met het verzorgen van onderwijs, opleiden, lezingen en voordrachten.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

De aanstelling heeft een omvang van 0.8 fte wat resulteert in een werkweek van 32 tot 40 uur, verdeeld over 4 dagen. Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 8.931 en € 13.001 (schaal UMS) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Revalidatie van het Radboudumc kent twee medische teams; de volwassen revalidatie en de kinderrevalidatie. Binnen de volwassen revalidatie liggen de speerpunten binnen de neurologische en traumarevalidatie en wordt er nauw samengewerkt met de paramedici van de afdeling. De afdeling maakt onderdeel uit van het Radboudumc Centrum voor Trauma, Reconstructie en Beweging, het Radboudumc Centrum voor Hersenen en Zintuigen, en het Amalia kinderziekenhuis, waarbij onze nieuwe collega vooral betrokken zal zijn bij eerstgenoemde centrum.

Patiëntenzorg
De sectie traumarevalidatie van het Radboudumc is gespecialiseerd in de acute zorg voor dwarslaesie en multitrauma patiënten binnen het level 1 traumacentrum en de acute ruggenmerg unit (ARU). Daarnaast vormt de sectie traumarevalidatie een expertisecentrum voor de poliklinische revalidatie van mensen met een amputatie op basis van botverankerde prothesen.

Binnen het Radboudumc bestaan diverse poliklinieken Revalidatie binnen de eerder genoemde centra, maar is er geen eigen klinische afdeling. We zijn voor de kliniek een consulterend specialisme en kennen dan ook geen diensten.

Onderzoek
Er is samenwerking op het gebied van wetenschappelijk onderzoek met een accent op de revalidatie van mensen botverankerde prothesen en (in samenwerking met de Sint Maartenskliniek) op de revalidatie na dwarslaesie.

Onderwijs en opleiding
Onze afdeling is erkend als opleidingsinstituut voor de opleiding revalidatiegeneeskunde en participeert in meerdere onderwijsvormen voor onder andere de basisopleiding tot arts en voor biomedische wetenschappen.

Het Radboudumc Centrum voor Trauma, Reconstructie en Beweging (CTRB)
Het centrum bevordert de mobiliteit, zelfredzaamheid en het zelfbeeld van patiënten met aandoeningen aan bot en weke delen door te excelleren in patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. Het richt zich op patiënten met aandoeningen aan bot en weke delen (incl. afwijkingen aan pezen en perifere zenuwen) als gevolg van (poly)-trauma, aangeboren afwijkingen en/of verworven afwijkingen. Het CTRB levert excellente persoonsgerichte innovatieve zorg in een lerende en vernieuwende omgeving.

Het CTRB heeft een focus op acute en electieve chirurgische zorg gericht op reconstructie en herstel, maar ook de postoperatieve zorg voor patiënten, bv letsel ten gevolge van trauma en infectie. De maatschappelijke impact van de behandelde aandoeningen is groot. Aandoeningen van het bewegingsapparaat vormen in de westerse wereld de grootste maatschappelijke ziektelast.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 32—40 uur per week
  • €8931—€13001 per maand
  • Universitair
  • 180803-P1180318-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you